Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 490
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Замислих се защо в центъра няма каталози - явно не сме в таргет групата. Mr. Green

# 91
Всеки вид НАТРАПЕН ми каталог и брушура ме дразни.Дистрибуторите на козметика ги резвам от раз,на такива които ми звънят вкъщи не отварям.Остават брушурите в пощата,които хвърлям.Но да ти окачват каталози по вратата-това вече ми е в повече.

# 92
КЛОНКЕ, май ще сте последни, не че не сте таргет. Laughing

Мидичка, именно, навлизане в личното пространство. 750 000 каталога, от които явно, половината са хвърлени на вятъра пари Laughing

Съфорумката дето има нужда от фунийки за семки- сори, кака, ма и за това не става каталога. Не са му достатъчно твърди страниците Joy

# 93
  • Бургас
въобще не би ми допаднало такова разпространение на каталози. и на каквото и да било. мразя и да ми звънят на вратата, мразя и да ми пъхат най-различни реклами в пощенската кутия и само да ми правят боклук. има уж защита от спам за електонните пощи, пък за обикновенните не  Crossing Arms

# 94
Ами който е мислил подхода явно не го е домислил и не е предвидил такава ответна реакция.

# 95
  • гр. Шумен
Аз продължавам да недоумявам какво толкова ви дразни каталога на ИКЕА, че бил окачен на бравата. Какво лично пространство, какви пет лева!
Ами защото за рекламни материали и изобщо съобщения от този сорт си имам пощеска кутия. Не е нужно да ми ги окачват на вратата  Peace
Всъщност като знам как изглеждат каталозите на ИКЕА, дълбоко се съмнявам, че може да се натика в пощенската кутия. Поне в масовия тип.

# 96
     Ако съдя по снимките в Интернет и броя на страниците, струва ми се невъзможно този каталог да влезе през нормален процеп на пощенска кутия.
     И за пореден път съм удивена от претенциите ни, хем искаме индивидуално отношение от търговците, хем ни пречи когато го проявяват. А начинът отдавна е утвърден в други държави.

# 97
 Joy Joy Joy
Мда,ще сложат по един Касперчо по входовете ,с един чувал където ще събира "спама" hahaha

# 98
Ами който е мислил подхода явно не го е домислил и не е предвидил такава ответна реакция.
Напълно права си. За специфичното ни мислене каталози не трябваше да има, нито сайт. Като погледна реално на прочетеното в темата до тук, и ИКЕА не трябваше да има. Само полски мебели  за българина, никакви брошури, и Лепа Брена да му пее. А, забравих. И много, много слънчогледово семИ. Peace

Хърмаяни, нима все още се впечатляваш?

# 99
Каталогът е голям колкото малко по-дебело списание Космополитън... толкова пък да не влезе в пощенска кутия ме съмнява...

Но като гледам Smartie как се пали и тормози за всичкия труд по тоя каталог почвам да си мисля, че някой друг май е от персонала на Икея  hahaha

# 100
Не се безпокой, аз не съм ничий персонал. Хайде бягай сега да продаваш ПДЧ-то Wink Laughing

# 101
Е пък много сте тънкообидни.Споко,тъй както чета има доста хора,които нямат против каталога.Виж,как ще го употребят,това не мога да кажа.

# 102
Замислих се защо в центъра няма каталози - явно не сме в таргет групата. Mr. Green

абе... нищо чудно..  Mr. Green

# 103
  • Бургас
да бе. всеки ще минава да си закача нещо на вратата ми и аз трябва да изпадна в дивна радост, щото било много цивилизовано. айде мерси от такава цивилизация  Stop

# 104

Но като гледам Smartie как се пали и тормози за всичкия труд по тоя каталог почвам да си мисля, че някой друг май е от персонала на Икея  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Благодаря за тази забава.....

Общи условия

Активация на акаунт