Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 466
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Ами който е мислил подхода явно не го е домислил и не е предвидил такава ответна реакция.

Подобна параноична реакция има само тук, в този форум. Това е една световно утвърдена практика, разпространена (о, чудо!) в страни, където словосъчетанието "лично пространство" има много повече смисъл от това съседката Гинка от третия етаж да ти разпознава обедното меню по миризмата, а комшията Пешо да те гледа мазно, защото всяка нощ чува през панелката какви ги вършите в спалнята...

Но да, "лично пространство" в Люлин 18 или Младост 54 звучи гордо, и кои са тия "Икеа" да го нарушават  ooooh! ooooh! ooooh!

# 106
Aз пък искам каталог, да ми звъннат на вратата и да ми го поднесат. Естествено персонализиран с имена и пр.

# 107
Birds Flu,съжалявам,че ще те разочаровам,но не живея в столицата.

# 108
Ta  след това да четем за обирджийската печалба и че с нея собствениците си позволяват да правят излишни разходи:)
Ей, няма угодия...
отивам да си сменя подписа, че ми се изтъркаха ctrl+c да пействам един и същи линк.

# 109
  • София
Е тогава какво те вълнува каталога на ИКЕА, разпространяван в София?  newsm78

# 110
Е как кво, по дифолт hahaha Joy

Ей, момичета, чудесно ме разсмяхте тази сутрин. Отивам да работя с обновени сили. Hug

# 111
Е тогава какво те вълнува каталога на ИКЕА, разпространяван в София?  newsm78

Aннa, забележи - даже в повече й идва:

Но да ти окачват каталози по вратата-това вече ми е в повече.

# 112

Е, извинявай, че те заподозрях  Flutter

Да, в провинцията "личното пространство" има още по-сакрални измерения... Особено в населени места с под 35000 жители... Там направо се редят "лично пространство" до "лично пространство"...

# 113
Не ме вълнува каталога на Икея (както идруги каталози),разсъждавам си по принцип за подобен тип рекламен подход,че не би ми харесало и си запълвам времето.

# 114
Е,не..как е възможно някой да се дразни на подобно нещо.Темите ли свършиха,та чак 8 страници се отделиха за тази..Б'оли ме фара мене,че щели да ми закачат,каталог на вратата.Голямо чудо станало,мъртвите в гроба ще се обърнат!

# 115
А, бе, мен ме вълнува, пък не съм в София. Ами сега?  Laughing

# 116
  • Бургас
ми днес в софия, утре - и в други градове  Grinning или както беше там рекламата  Grinning
м значи да очаквам в скоро време и мострички със суджуци примерно или бонбони - от тези по магазините дето дават за дегустация. да ми висят на шпионката примерно. току виж, ако съм и на диета - вечерята ми осигурена  hahaha

# 117
Ами сега?Няма време..минута е много Joy

# 118
Абе смейте се вие,утре като започнат да ви окачат и други фирми по вратите каталози и любовни бележки ще им оставяте даже Grinning

# 119
Не мога да схвана идеята да се "изтропате" в темата, че ИКЕА са ви евтини и няма да пазарувате оттам... Ами nice, никой не ви кара, ателиета за бутикови мебели уникати колкото искате.

Замислих се защо в центъра няма каталози - явно не сме в таргет групата. Mr. Green
Клонче, не присвоявай целия център... 'щото ние получихме.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт