Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 638
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
   Честит да му е рождения ден, на този разкошен сладур!

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 12:23 от Тайна

# 646
За тава ми ходят по нервичките тези корейци.Големи моралисти,голямо нещо.Пушело момчето през май,правили му тест през юли,че после още един, а всичко излиза наяве сега.
Или лошата реклама е все пак реклама.Пък може да видим първият член на Big Bang в казарма.
Иначе лошо,много лошо - заслижава да му се дърпат ушите.

Song Seung Hun  baloni

# 647
  • София
   ОХ, аз съм 200 % против наркотиците, но да правят новина, че е дръпнал няколко пъти от  цигара с марихуана, ми се струва страшно преувеличено и превзето. Нали гледам младоженското шоу, много се превземат,много, направо не мога да повярвам,че наистина има толкова морални и превзети в днешно време.

# 648
Драма по корейски. Само за това се пише днес - навсякъде. Дръпнал е няколко пъти и ще го съсипят.

В момента върви по SBS първата серия на Deep Rooted Tree. Довечера ще я сваля и прегледам.

Имам едно питане към специалистките по тайванските въпроси...

Гледали ли сте тайванската версия на Hana Kimi - Hua Yang Shao Nian Shao Nu a.k.a Hanazakarino Kimitachie (2006) с Wu Chun и Jiro Wang?
Снощи, докато гледах това-онова именно с Wu Chun в youtube, попаднах на този клип и това ми предизвика интереса, а и героинята направо си я обърках с истинско момче - толкова много прилича, че останах без думи.
Нещо се затъжих и за приятелчето на двамата - Aaron Yan, доста клипчета в тубата прегледах и с него. Fahrenheit ги преслушах и тях. Абе, нещо на тайванско ме бие от вчера, само като ги гледам точно тези трима членове на групата (Calvin Chen обаче не може да ме заинтригува).

# 649
 Laughing Никакво ходене в Япония и посещаване на японски клубове Naughty
Все ми се струва, че медиите правят от мухата слон по този въпрос.

Айде нещо за раздвижване и разведряване на следобеда.

# 650
  • София
  Пуснах да видя първата серия на тайванския, изглежда интересно, но качеството е много лошо, дали го има на български някъде?

Тuon, много ми харесва точно този клип, даже го гледах и с превод и имало смисъл, това,което пеят, защото слушайки ги, не ми се стори да пеят нещо смислено.

# 651
   ОХ, аз съм 200 % против наркотиците, но да правят новина, че е дръпнал няколко пъти от  цигара с марихуана, ми се струва страшно преувеличено и превзето.
Малко ще оспамя темата, но искам да споделя това с вас.
Специално за наркотиците зная, че законите им са много строги. Имам информация, по-специално, за Сингапур. Ако те хванат с марихуана е 10 тояги по гърба, като преди това си лежал във вода поне 12 часа - при първият удар ти се цепи кожата до кокал (не се шегувам, говоря за наши дни), а ако те хванат да продаваш - смъртна присъда по бързата процедура. Зная за хванат англичанин, който е продавал, при намеса на посолството е бил осъден на 30 тояги - останал инвалид за цял живот. Така че изобщо не се учудвам.

# 652
didkapan, тъкмо влизах да те питам за "Love 2000" с  Такеши.Дали случайно знаеш къде мога да си изтегля OST-то,моите опити да го издиря с работещи торенти се оказаха напразни.Вярно,че е старичък сериала Sad
Самият филми ми хареса- имаше шпионска история,интрига,любов,драма,напрежение,развръзка, която не очаквах и ме изненада - къде приятно,къде не, но пък ми хареса. Laughing
Обаче нещо съм изпуснала, защото не ми стана ясно кога го направиха това дете Rolling Eyes
А това за англичанина съм го гледала по NG -  от поредицата - хванати с наркотици (май така беше).
Въпросът е, че G-Dragon не е хванат е притежание на наркотици.

# 653
  • София
  Превъплъщенията на едно войниче!

g

# 654
Аз не можах да харесам тайванската версия. Казват, че тази версия е доста по-близко до мангата, но не съм я чела, така че мнение не мога да дам. Ella го докарва на момче повече от японската си колежка Horikita Maki, но това е всичко. Е, разбира се като изключим Wu Chun и Jiro Wang Wink.

Тайна, на български май не е преведен. Ако някой има друга информация да сподели. А качеството на по-старите тайвански сериали си е лошо по принцип. Иначе с по-добро качество, но на английски го има тук.

# 655
  • София
Аз не можах да харесам тайванската версия. Казват, че тази версия е доста по-близко до мангата, но не съм я чела, така че мнение не мога да дам. Ella го докарва на момче повече от японската си колежка Horikita Maki, но това е всичко. Е, разбира се като изключим Wu Chun и Jiro Wang Wink.

Тайна, на български май не е преведен. Ако някой има друга информация да сподели. А качеството на по-старите тайвански сериали си е лошо по принцип. Иначе с по-добро качество, но на английски го има тук.

Благодаря ти, но ако не се гледа в дорамата, няма да го гледам, гледала съм японската версия и ми стига. Просто ми се видя по-цветен и момичето наистина прилича на момче.

# 656
Аз свалих първа серия с много добро качество и с вградени английски субтитри. Японската версия е класика в жанра за мен, докато това е меко казано - трагикомично. Не зная как дори да го приемам? Гледах, гледах, а в моментите, в които Wu Chun отсъстваше, мислех само кога ще се появи отново, поне да избутам по-леко. При първата си поява пък Jiro Wang си свали панталоните. Посмях се, но нищо повече.
Свалих още две серии и се чудя дали направо да не сваля последната 15-та (преди да си ми измрели още няколко мозъчни клетки) и просто да видя как тайванците са направили финала, дали е по-различен от японската версия.

Тайна, това войниче, което много го докарва на момиче, много обичам да го гледам с твоят любим сладкиш ето така (за справка клипа). Хечу е толкова нежен, че спокойно може да мине и за представител на нежният пол. Аз обаче страшно много го харесвам и го приемам всякак. Повтарям си, че това е само fan service.

# 657
  • София
   И Хеечул хич не го харесах, като го видях за първи път, но това ми беше първия допир с корейското, сериала Хиляди пъти любов.Повечето от тези,които харесвам сега, в първия момент не съм ги харесвала. Дъщерята изгледа вчера "Няма такава любов " и сега е влюбена в Cha Seung Won.

С дъщеря си!

# 658
  • Bilbao España
Hola на всички дами!Не пиша много,но ви следя с голям интерес.Не съм гледала нищо тези дни Sad макар че Коizora стои вече седмица,но все не мога да се стегна да я изгледам.Май съм любител на по леките,да не кажа глуповати сериали.Но ще се пробвам. Hug Дано да не  newsm45 много.

# 659
  • София
  rossonera, ти всичко ли изгледа от младоженците? Леле, има една двойка Alex & Shin Ae, е такива флегми и мърди не бях виждала и по филмите, как може да са толкова мудни и двамцата, то направо ги мързи да дишат, а пък тоя Алексъ толкова изтъркани и банални номера прилага, та чак ми се сгади.

Общи условия

Активация на акаунт