Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Като цяло много харесвам числото 23, също и датата си на раждане. А дали числото е хубаво или противоречиво, зависи от мен. Нали така?  Wink

# 196
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b7/koncentra.html Това дали е възможно, особено да скъсаш конец само със силата на мисълта.  Thinking

само със силата на мисълта може да се правят много неща. Въпроса е кой може (за това може да не е достатъчно само да се гледа филма "Тайната")

всяко число и всяка буква/звук има своя специфична вибрация/енергия. какво си мислим ние за това и какво е нашето отношение е друг въпрос.

# 197
Не всички могат, но всеки може. (Ако перефразираме Ричард Бах.)

И за да свири на пиано като виртуоз един изпълнител се искат почти неизброими упражнения... И за да се вземе олимпийски медал се искат почти неизброими тренировки, нали така... В някои спортове преди да си направил 10,000 удара, не се смята, че е възможно да си майстор...

Аз малко в стил "Думам ти дъще, сещай се снахо." отговарям, но в пълно и 100% съгласие с Вокси, ако това е имал предвид и той. Казвам ти аз, самурайче, че понякога страстно удоволствие се разлива по моята детска душа като те чета и това си е  Crazy

# 198
Казвам ти аз, самурайче, че понякога страстно удоволствие се разлива по моята детска душа като те чета и това си е  Crazy

Rolling Eyes

# 199
Днес е един разкошен ден. Като ми се усмихне Господ и разпери крило над дебелата ми глава и ставам по-бяла и добра, че и щастлива. Mr. Green

числото 23 е число на противоречието, не е от най-хубавите числа, така да се каже. а че в някоя ченълинг измислица пише някакви измишльотини, изобщо не значи, че трябва да им вярваме!
На какво трябва да вярваме, на кого, защо?
Що се отнася до вибрациите на числата, всичко, което съм чела досега, са някакви омотани, овъртолени, неясни, сякаш нарочно нищо не казващи думи.

# 200
Днес е един разкошен ден. Като ми се усмихне Господ и разпери крило над дебелата ми глава и ставам по-бяла и добра, че и щастлива. Mr. Green

Heart Eyes

На какво трябва да вярваме, на кого, защо?
Що се отнася до вибрациите на числата, всичко, което съм чела досега, са някакви омотани, овъртолени, неясни, сякаш нарочно нищо не казващи думи.

Трябва да вярваме в себе си, в това че утрешния ден ще е по-прекрасен от вчерашния, в това че всичко зависи от нас  Hug

# 201
  • София
 Peace Дали е така? Може и да може всичко, но ние трябва малко да му помогнем!

# 202
Ето какво искам и аз да споделя с вас, че и се оказва по темата в момента Party

Понякога ние не можем да разберем, защо в нашия живот се случват някои трудни, неприятни, тъжни събития и донякъде се оплакваме на Бога. Това, което се вижда от хода на нещата – най-малко от хората, които са разбрали истинския им смисъл- е, че когато Бог допуска определени събития, Той иска нещо от нас. Нещо, което ние сами трябва да извършим.

Той иска ние лично да извършим промяната. Бог не може да направи това автоматично за нас. Ние трябва да се потрудим.

По този начин Бог показва, че ни зачита и признава, че разполагаме с повече способности и иска да се изкачим на следващото стъпало. Не ни дава храна наготово. Това прави и учителят с ученика, като не прави това, което сам ученикът може да направи. Той го поощрява, помага му, насочва го, но целта е да развие неговите собствени способности.

и още -

Или се случва да ни помолят за нещо, а ние правим тройно или много повече от това, което  е необходимо. Трябва да правим само това, за което са ни помолили. Ако искат по-голяма помощ, ще ни помолят и ще им помогнем. В противен случай, ако няма ясни граници, се получава объркване, което много пъти води до конфликти с родители и близки.

Тук е пълният текст - струва си да го изчетем Heart Eyes -
http://www.dveri.bg/content/view/10949/119/ - "Какво означава "Обичам детето си"

Heart Eyes Hug

# 203
КоралHeart Eyes

# 204
Как постъпвате когато много искате нещо да се случи, полагате усилия за това, но нещото така и не се случва. Отказвате ли се или продължавате да "копаете"?

# 205
  • София
Определено не трябва да се отказваме от мечтите. Дори и в даден момент да не се е случила, то правим малка "почивка" и отново възобновяваме усилията. Може нещо да видоизменим в мечтата или нещо друго, но усилията не трябва да спират. 

# 206
Определено не трябва да се отказваме от мечтите. Дори и в даден момент да не се е случила, то правим малка "почивка" и отново възобновяваме усилията. Може нещо да видоизменим в мечтата или нещо друго, но усилията не трябва да спират. 

Аз пък мисля,че точно "усилията" са тези които отдалечават реализацията на едно желание. Трябва да има целенасочени действия-  да , но не и усилия. Трябва да се слеем с желанието и да изпитваме удоволствие и радост по пътя на реализирането му.

# 207
А не се ли поражда съмнението, че желаното може и да не е най-доброто? Поне най-доброто за момента?

# 208
  • София
Желанията ни трябва да са хармонични, да не насилват нашата природа. Ако съзнанието разпознава нещо като силно привлекателно, то напълно възможно е подсъзнанието да не го приема за такова и да бойкотира съзнанието. Работата върху подсъзнанието е целенасочена, за да бъде атакувано именно то, да припознае нещо, което съзнанието приема за добро като такова. НЯма как да стане тая работа, обаче, колкото и да се медитира, да се правят ритуали и куп други практики. Да контролираш подсъзнанието си е нещо дори опасно, защото подсъзнанието е една невидима бариера, която ни спира да творим куп глупости.
Така че, подсъзанието отлично разпознава коя е нашата зона на комфорта и въпреки волевите ни опити да я напуснем с цел да ни се случи нещо, което мислим за добро, то ни оставя в безопасната зона. И така трябва да бъде.
Със сигурност, кардиналните желания, които ни съпътстват във времето - неотклонно, неотменно, даже и да не се реализират, в един момент почват да се случват. Просто, ако нещо ни съпътства в един много дълъг период, то се сраства с нас, престава да атакува силово подсъзнанието, защото интензивността му намалява във времето, така то престава да е агресор, става някак си част от нас. И по един или друг начин се случва. Посредством низ от събития, които в някои случаи изглеждат като чудо, в друг - като съвсем рутинни преживявания, плод на собствените ни действия.
Така че - нека спокойно съжителстваме с мечтите си. Ако са истински, те ще оцелеят във времето и ще се реализират. Ако постепенно се трансформират, значи са имали нужда да бъдат оформени. Ако постепенно ни напуснат, значи не са били нашите мечти, а нечии чужди, които съзнанието ни просто си е харесало за момента, но пък не са ни били наистина нужни.

# 209
според мен правилния начин е да се привеждаме в състояние, в което все по-точно и по-точно можем да разпознаваме кое е подходящо за нас.
Дишането през едната и другата ноздри регулира електричеството и магнетизма, които съществуват и в подсъзнанието. Има и безопасни методи за взаимодействие с подсъзнанието.

Общи условия

Активация на акаунт