Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 505
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Розиииии  bouquet newsm51 smile3525 Two Hearts newsm59  ura Tada

# 286
  • София
Откъсване от негативното влияние на икономическата криза:
Техника:

Застани прав. Вдишвай и издишвай дълбоко 2-3 пъти. Вдигни ръцете си отворени високи към небето. Декларирай бавно три пъти / наум или на глас/:

„Аз съм едно с Висшата Сила и само Тя има права над мен! Безпределна Мъдрост, Безпределна Любов и безпределна сила в мен и около мен седем пъти!”

Разтвори ръцете си в страни /образувайки кръст с останалата част на тялото./. Декларирай три пъти /наум или на глас/:

„Създавам едно силно светлинно поле, жизненост и любов около мен и нищо отрицателно не може да влезе. Страха и всяко нисше чувство и мисъл излизат сега от моето свещенно златно поле”.

Сложи ръцете си пред гърдите, пред  чакрата на сърцето и декларирай три пъти:

„Защитен съм. Съвършенна защита”.

Сега с дланите си започни да правиш вертикални движения от горе на долу пред цялото тяло като по този начин „отрежи” нишката, която те свързва с отрицателното световно съзнание. Докато го правиш задръж в ума си следната мисъл: „режа всичко, което ме свързва с отрицателното влияние от свевното съзнание”.

Вдишвай и издишвай няколко пъти.

Повтори същото „режи” всяка връзка със световната икономическа криза. Прави вертикални движения от горе на долу , като дланите ти минават пред главата и тялото отрязвайки всяка връзка с ъс Световната икономическа криза. Задръж в ума си мисълта: „режа всичко, което ме свързва с отрицателното влияние от световната икономическа криза”.

Вдишай и издишай няколко пъти дълбоко. Много е важно правейки горното /как „режеш”, т.е. отрицателните влияния/необходимо е движенията да бъдат резки /вертикално с дланите/. Особенно силна е проявата на упражнението в аурата. /декларирай с вяра/.

След това бавно и спокойно наведи се и докосни с длани Земята.

Декларирай три пъти:

„Аз съм едно със Земята.”

Изправи се бавно и постави ръцете си в поза за молитва /събрани дланите пред сърдечната чакра/. Виж /визуализирай и почувствай/ свещенното златно светлинно поле, жизненост и любов, които  създаваш около  себе си.

Вдишвай и издишвай няколко пъти дълбоко.

Декларирай отново:

„Аз съм едно с Висшата Сила и само Тя има права над мен! Безпределна Мъдрост, Безпределна Любов и безпределна сила в мен и около мен седем пъти!.

Изключен съм изцяло от каквата и да било отрицателност идваща от световното съзнание. Изключен съм изцяло от световната икономическа криза. Посвещавам живота си на Изобилието, Благоденствието, Богатството, Положителността и на чудесата на Вселената, на Живота, на Висшата сила! Благодаря!”

Измии добре ръцете си под течащата вода и вземи един душ.

Упражнението е завършжено. Добре би било да се повтори още три пъти, общо четири пъти. Веднъж дневно за четири дни.

Тази техника  оказва благотворно влияние не само въръху нас, но и за лечение световното съзнание. Въздейства положително върху всички, имайки пред вид, че всички сме свързани помежду си.

Старайте се винаги да подържате енергиина и духовна чистота, така ще можем да помогнем един на друг.

Прилагайти тази техника увеличаваме изобилието, светлината и любовта, които се проявяват на земята, в обществото, в нашия град, в нашето ежедневие.

Желая ви от сърце МИР, СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ!
източник http://reikishcoolcenter.dir.bg/_wm/library/item.php?did=437626& … 9c26a9df46bd587c5

# 287
  • Шотландия
Рози и рози,

Крен и ~Elg~ - много удовлетворение и радост на новите ви работни места!

Стъпките на бога ми е едно от любимите неща от много отдавна, сигурно сто пъти е пускано в тая тема и всеки път си го чета с удоволствие, обаче Делфина, ти ме разби с твоята версия - много ми хареса, благодаря!   bouquet

Енита, благодаря за този ритуал!   bouquet Мисля, че е много добра тая идея, при това заливане от страна на медиите...

# 288
Благодаря ви!

За този мой рожден ден получих повече, отколкото съм могла да си представя, че мога да получа за един ден, а аз имам доста добър потенциал във фантазирането....

Прегръщам ви!!

Направете нещо за мене - бъдете смели в живота си.

If you want something, take it. If you don't want something, say it.

# 289
  • I want it all and I want it now.
 Рози и рози ЧРД Пожелавам ти  всичките ти мечти да се сбъднат и много любов.   bouquet

# 290
  • Варна
РОЗИ РОЗИ ЧРД  bouquetНЕКА ЦЯЛАТА ЕНЕРГИЯ НА ВСЕЛЕНАТА Е ОТПРАВЕНА КЪМ ТЕБ!ЖЕЛАЯ ТИ САМО  ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО КОЕТО ПОЖЕЛАЕШ  bouquet  bouquet                                                                                                                                                               МОМИЧЕТА МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВИ ОТКРИХ ЗАРЕЖДАТЕ МЕ САМО СЪС ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ,ОТ КАКТО ВИ ОТКРИХ ПОЧТИ ЗАБРАВЯМ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ СИ!МЪЧА СЕ ДА МИСЛЯ САМО ПОЗИТИВНО ПИША СИ ЖЕЛАНИЯТА НА ЕДИН ЛИСТ,ПРЕЗ ДЕНЯ САМО СИ ПОВТАРЯМ НА УМ-АЗ СЪМ ЗДРАВА,КРАСИВА ЩАСТЛИВА,ИМАМ ВЪТРЕШЕН МИР,ПОЛОЖЕНИЕТО МИ ЩЕ СЕ ПОДОБРИ! И ТАКА,СНИМАХ КАРТИНАТА НА ЖЕЛАНИЯТА И СИ Я СЛОЖИХ НА ЕКРАНА НА ТЕЛЕФОНА ДА СИ Я ГЛЕДАМ!МЪЧА СЕ ДА ПРОМЕНЯ И СЪЗНАНИЕТО НА МЪЖА МИ НО ТОЙ БОЖЕ ГОСПОДИ Е МНОГО ЧЕРНОГЛЕД !ПОМОГНЕ ТЕ МИ ДА СЕ СПРАВЯ,НЕ ЗНАЯ КАК  bouquetЛЕК И ПОЗИТИВЕН ДЕН  bouquet       

# 291
Честит рожден ден, Рози и рози! Hug   
Живей в любов, раздавай светлина
и нека огънят, горящ в очите ти
да озарява и сбъдва мечтите ти!

С любов и красота
да са благословени дните ти,
а животът да изпълни всяка от мечтите ти!

# 292
Рози и рози , желая мир в теб и хармония около теб

Човек се ражда в светлина,за да твори,за да създава и красотата на деня на други хора да раздава!   bouquet

http://vbox7.com/play:1eafa6ea

# 293
  • При децата ми
Честит рожден ден Рози и рози!  bouquet
Жива и здрава да си! Много обичана и желана жена! Късмет, любов и много топлина ти желая!
Весел празник!
Simple Smile

# 294
  • нейде там, където ....
Рози, желая ти достатъчно!  Hug

# 295
Рози, пожелавам ти изобилие от всичко от което имаш нужда!  newsm59

Момичета, Благодаря ви, че Ви има!  Hug Hug Hug

# 296
Рози и рози, честит рожден ден! Желая ти много изобилие, късмет и любов!
Искам да ти благодаря, за всичко споделено за смехотерапията. От понеделник съм на курс.
Благодаря!

# 297
Рози, Честит рожден ден и от мен!
много да си здрава, все така позитивна и винаги да лъха щастие и усмивки от теб!

# 298
Чета ви постоянно, много ми помагате! БЛАГОДАРЯ, че ви има!

РОЗИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! По много от всичко - здраве, щастие, късмет, любов, хармония, уют, топлина и сбъднати желания!

Прегръдки от сърце! Hug

# 299
  • София
Рози,

В бяло ми идват твоите рози нещо. Че и в букет. Но като начало - градински, омайно уханни, живи, изтънчени, без селекция. Истински. На слънце и на дъжд, под небето виреят. А край морето, да ги събереш в букет...в тази приказна за теб година.

Усети аромата!!! Той ще те води.

Общи условия

Активация на акаунт