Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Какво значение има моята възраст? Малка съм , да, сигурно личи..но това не пречи да съм преживяла много...бях в депресия 6 години и едва се измъкнах..точно се закрепих и го срещнах. Обикнах живота отново..започвах да се събуждам с усмивка ..наистина се усетих жива от толкова много години насам. Сега отново затъвам..и то много бързо. Нямам обаче вече сили да се опитвам да изляза от тази дупка. Просто не мога да си обясня аз ли провокирах това негово поведение? Прекалих знам, но не съм го насилвала за нищо..просто бях откровена.. Защо тази техника не сработи докрай..ако той наистина е моят човек ще се върне ли в живота ми?

Възрастта има огромно значение. Един ден ще разбереш какво ти казвам. Ето, имала си 6 години време да бъдеш в депресия. Подарила си ги, така да се каже, вместо да им се радваш. Ако е нужно, хвърли още 6 години от живота си, пропилей ги и тях в мрачни мисли, сълзи и самосъжаление, но когато излезеш от "депресията", моля те, направи го не защото се е появил някакъв си мъж, а защото си се появила самата ТИ. В собствения си живот. И си се влюбила в себе си!!!
Може и да не ти се вярва, може пък и да ми се довериш - едно е сигурно в този живот - хората се влюбват в други хора, когато тези хора са щастливи. Никой не може да понесе бремето да бъде едничката радост за някого. Никой не се влюбва в отчаяни жени. Може да си най-грозната, най-тъпата, но ако си щастлива сама със себе си, ако наистина се чувстваш добре, независимо дали си сама или с някого, винаги ще има човек до теб. Защото хората обичат щастието. Те го усещат, чувстват се спокойни, свободни с един щастливец.

Когато се почувстваш щастлива сама със себе си, ще можеш много ясно да разпознаеш ТВОЯ човек. И той също ще те разпознае. Една здрава връзка се гради върху здрави основи, които да поемат тежестта на двама души. Ако ти си разклатена, ако си нещастна, ако едничкото ти щастие зависи от някого, този човек ще изгуби почва под краката си, ще трябва да те носи, а хората искат да надграждат щастието, не да почват от руини.
Супер грешно е да мислиш, че любов е когато животът ти е мрак и хаос преди да срещнеш Човека, а с неговата поява изгрява слънце. Това не е любов! Това е патерица. Заблуда!!!
Любов е когато преди появата на човека ти е било много добре. А с неговата поява просто е станало съвършено всичко.
Един човек не може да те направи щастлива. Хората идват и си отиват. Живот! Един човек може да те направи още по-щастлива. И когато си тръгне, ти да си останеш щастлива. Останалото е илюзия.

Дали това е твоят човек??? НЕ зная. Няма как да разбера. Ако беше щастлива, преди да го срещнеш и беше извикала тук, че с него всичко е станало още по-хубаво, направо съвършено, щях да зная, че е твоят човек.Сега не зная. Дълбоко се съмнявам.
И не мисля, че този мъж те е наранил. Ти си му открила чувствата си. Но той не е бил длъжен да отговори на тях със същата емоция.

И защо, за Бога, когато се чувстваш зле, си пожелаваш мъж??? Пожелай си екзотични пътешествия, пожелай си Париж през есента, пожелай си Ню Йорк за Коледа, нова кола, вила в Испания... Grinning
Какъв е тоя МЪЖ?! Мъже с лопата да ги ринеш! Искай красив живот, изпълнен с емоции, охолство, интересни преживявания. Мъжът е някъде там, няма как да не се засечете. Излез от интернет и живей!!!

# 466
  • София

И защо, за Бога, когато се чувстваш зле, си пожелаваш мъж??? Пожелай си екзотични пътешествия, пожелай си Париж през есента, пожелай си Ню Йорк за Коледа, нова кола, вила в Испания... Grinning
Какъв е тоя МЪЖ?! Мъже с лопата да ги ринеш! Искай красив живот, изпълнен с емоции, охолство, интересни преживявания. Мъжът е някъде там, няма как да не се засечете. Излез от интернет и живей!!!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 467
  • София
КЛОНКА, подкрепям с две ръце написаното. Не бих могла да го пресъздам писмено толкова истинско. Защото всеки е имал подобни моменти в живота си. Животът е толкова шарен и всяка ситуация е неповторима.

askimemnu , не се оставяй депресията да те погълне отново. Момиче, вземи се в ръце, ако е нужно потърси и помощта на близки хора. Не се самосъжалявай. Нищо добро не може да излезе от това.

Имам натрупан гняв в себе си, който "ме яде" отвътре. Искам да се освободя от този гняв. Може би трябва да простя, ама не ми се удава. Като си помисля само и ми става гадно. 

Само да уточня, че моя спотаен гняв е заради сестрата на мъжа ми /Бог да го прости/. С нищо не съм допринесла за него, но те са хора носещи само отрицателна енергия, която те залива като цунами. Усещането не е само при мен, споделят го и други нейни познати. Но искам да се отърся от мислите, които ме ядат отвътре и да забравя. Надали ще мога. 

# 468
Момичета моля уточнете-кога се пишат желания? По новолуние или пълолуние? Благо-даря!

# 469
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета моля уточнете-кога се пишат желания? По новолуние или пълолуние? Благо-даря!

НОВОЛУДИЕ   Wink когато луната е нова и почва да расте,растеееееее  Hug

По време на ПЪЛНОЛУДИЕ когато намалява серсемката (дядо ми така я наричаше ) може с лекота да се отървеш от ненужни неща  Mr. Green примерно килограми  Laughing (тогава най-лесно се свалят , мое наблюдение) може да прекратиш връзка , да разкараш някой от живота си , да изчистиш дома си от ненужни вещи и боклуци  Sunglasses

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 23:39 от Desss

# 470
Мило момиче askimemnu, понеже 100 % знам, че съм по-голяма от теб, и са ми се случвало доста неща, казвам ти от позицията на добрата кака  Mr. Green следното:
Няколкото години, които прекарах в "депресия", са най-безмислено преживяното време в моя живот, повечето "проблеми" си ги измисляме, а както е казал някой мъдър човек:"Единственото сигурно нещо на този свят е, че времето тече и не се връща!"
Наистина ли предпочиташ да продължаваш да си измисляш реалността, вместо да я живееш? Ако се надяваш някой (в случая мъж), да запълни празнините в теб, по-добре се откажи, казва ти го една постоянно "хипнотизирана", зодия Риби, дето живееше, за да обича някого, ... докато не се влюбих в себе си Mr. Green Ще изтрезнееш някой ден и ще те боли, че си загубила ценни мигове от живота си да разиграваш сценарии в главата си, както каза Рози и Рози...
Живей си живота, благодари всеки ден за всяка подарена от Господ секунда и се усмихвай!
Слушай Клонка и другите момичета и далече ще стигнеш, да знаеш  Hug Hug

# 471
askimemnu в такова състояние на духа винаги ще привличаш несподелена любов. Отношенията между двама души са чисто и просто енергиен обмен, твоите вибрации на "нужда" и "нещастие" ще правят така че другия да "бяга", защото усеща тази ниска енергия. Всичко започва и завършва с любовта към себе си, самоувереността и себедостатъчността ни.Когато успееш да живееш щастлива само със себе си, няма да можеш да се отървеш от подходящи за теб мъже. Ето прочети и това http://sebepoznanie.com/psihologiq/nespodelena-lubov/

# 472
  • София-в сърцата на моите деца

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
smile3508Точно това и аз си мислех..По-добре нямаше да мога да го напиша, но и аз това мисля! Браво КЛОНКА!! Погледни в кристалното си кълбо и за това объркано момиче Laughing

# 473
askimemnu в такова състояние на духа винаги ще привличаш несподелена любов.

Ето това е нещо МНОГО изтрезвяващо и човек трябва да си даде сметка, за да се опита да го промени.  Peace

# 474
КЛОНКА, браво!!
Копирах си го и си го запазих!

До този извод стигнах и аз с течение на времето по метода проба/грешка, друго си е да си вече на годинки и да имаш опит  Wink но толкова хубаво като теб не бих могла да го кажа  Hug

# 475
......хората се влюбват в други хора, когато тези хора са щастливи. ......Защото хората обичат щастието. Те го усещат, чувстват се спокойни, свободни с един щастливец.

....Любов е когато преди появата на човека ти е било много добре. А с неговата поява просто е станало съвършено всичко......

Клонка, аз обикновено се обяснявам на Мила  Laughing публично в любов за нейните постове, ама днес ти си ми хита на деня!!

100% това е и моето мнение. И след всичкия мрак, през който минах някога вътре в самата себе си, аз съм абсолютният пример, който доказва твоите думи!

Слънцето грее върху розите и им дава дава от животородната страст в недрата си, защото от всичко друго на света то се е влюбило именно в тяхната самодоволна любов към живота, от която стоят насред градината, красят, ухаят, разтварят листчета, задържат страстните капки на дъжда върху себе си и ако искат се сливат в целувка в него, ако пък не му изневеряват уж с вятъра, докато не се отдадат отново на взаимната им прегръдка. И така до края на света. Така го е измислила природата. Пука им на розите, дали грее слънце, или вали дъжд, те все са най-красивите в градината.

Надявам се да се разбира поне малко от моя опит за притча по-горе...

# 476
  • Universe
"Можеш да претърсиш цялата Вселена, за да откриеш някой, който заслужава любовта и обичта ти повече от самия теб – и няма да го откриеш. Ти, повече от всеки други, заслужаваш собствената си любов."
    — Буда

askimemnu, Започни да обичаш себе си.! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

"Вие сте това , което вярвате че сте . Няма какво друго да правите освен да бъдете това , което сте . Имате право да се чувствате красиви и да се наслаждавате на това . Можете да приветствате тялото си и да го приемете такова , каквото е . Нямате нужда някой друг да ви обича . Любовта идва отвътре . Тя живее вътре в нас и винаги е там , но с тази стена от мъгла , не можем да я почувстваме . Вие можете да възприемете красотата , която живее вън от вас , само когато почувствате красотата , която живее вътре във вас ."

Дон Мигел Руис

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 15:28 от lenny_pld

# 477
  bouquet

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 19:04 от askimemnu

# 478
само минавам да кажа БЛАГОДАРЯ за темата и да се похваля, че макар и нова в положителното мислене, вчера си пожелах да взема днес един изпит и готово.
 Hug

# 479
  • Tам през Атлантическия океан
askimemnu, времето лекува   Wink

Ще преминеш през всичко  Grinning

Е на ни тук "дърти", мъдри като дървени философи   Mr. Green на твоите години все акъли сме слушали Wink

Не спирай да мечтаеш само , за мъж ли ще е , за Париж ли , ..... мечтай   Wink

п.п. и не се вталясвай че си там кристал  Laughing не се уеднаквявай и определяй с това което пише по книгите , ти си си ти  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт