Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ах! За всички вас, дето сте тук.
За теб - специално - искрено и лично Grinning

Хайде, пий кафе, снимай чашата, ще ти редя разни работи...Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 16:16 от КЛОНКА

# 631
Здравейте, мили момичета! и момче
Толкова е хубаво, че ви има!
Дес, замислих се върху даването и получаването.....дали във всички аспекти на живота действа, визирам сърдечните взаимоотношения.Мога да давам и искам да давам, но.....на кой.
Или може би трябва да започна да обичам себе си  и тогава да усетя любовта....

# 632
Мисля, че важи, да. А това последното е направо задължително да го направиш.

# 633
# 634
  • София
Красчо, моля ти се - как на кого?!
На себе си давай любов, уважение, възхищени, радост. Абе - обичай се, глези си се, радвай си се. Това е върховната любов.
Другото не е даване. За мен. Другото е ОБМЕН на любов. Дано ме разбираш. Когато даваш на себе си, ще има и с кого да си обменяш. Нуждата да "даваш" за мен е подсъзнателна липса на нещо, което не получаваш. Дай си!!!

# 635
Кога е следващото новолуние, чародейки? Да напомня за себе си на вселената.  Mr. Green

# 636
  • София
О, Луне, имам усещането, че Вселената помни за теб и тези дни ще те сюрпризира с нещо, дето си го забравила:)

# 637
О, Луне, имам усещането, че Вселената помни за теб и тези дни ще те сюрпризира с нещо, дето си го забравила:)
Клоне, имаш верен усет за всичко. И чаша с утайка от кафе не ти трябва даже.  Hug
Усещам прилив на енергия напоследък, при това увеличаваща се по сила и сгъстеност. Да я канализирам правилно.....  Mr. Green Нещо повече по въпроса да кажеш!?  Flutter

# 638
Да, разбирам те Клонке...и именно пустият обмен все ме заобикаля:)
Ама ще взема наистина да си се заобичам и  да си се заглезя !!!

Ама колко ми е хубаво тук при вас , желая ви чудодейна нова седмица  Heart Eyes

# 639
  • София
Ами, как няма да те заобикаля, като не си даваш на себе си. Какво да обменяш??? Трябва ти капитал Mr. Green
Ти си мислиш, че имаш много любов за раздаване, ама хората трябва да видят наличието й, да усетят, че преливаш от любов към себе си, че да има какво да си менкате.
Пробвай!
Ще се изумиш от резултатите!

# 640
  • Шотландия
Кога е следващото новолуние, чародейки? Да напомня за себе си на вселената.  Mr. Green
На 26 октомври, според календарЯ.

Благодаря за напомнянето, че аз винаги имам нужда от повечко време да се накундя да си напиша желанията. Ей ви напомнялка как се пише и защо - на който му трябва   bouquet.

Майка ми ме изуми неотдавна - написала си за пръв път желания на лист. Почнала ги с "благодаря". За 3 дена - изпълнено най-главното, което изобщо не зависи от нея. Чак тогава се похвали - вика, както ти ме учиш  Joy

# 641
Мила, благодаря!  Heart Eyes И на мен ми трябва малко време да обмисля. За пръв път ми беше единственото писане на на желания преди няколко месеца и се стреснах от, как да кажа, .... силата и бързината, с която се изпълняваха. Не съм опитвала от тогава, имах нужда да ги избистря тия възможности  и чак тогава наново. Да видим.  Grinning
Здраве ви желая и много усмивки!

# 642
  • София
Клоне, имаш верен усет за всичко. И чаша с утайка от кафе не ти трябва даже.  Hug
Усещам прилив на енергия напоследък, при това увеличаваща се по сила и сгъстеност. Да я канализирам правилно.....  Mr. Green Нещо повече по въпроса да кажеш!?  Flutter
Абе, ти си усещаш вибрациите, но аз нещо го чувствам като малък подарък, нещо съвсем материално. С панделка, в малка кутийка. Така да се каже. Ако е метафорично - от малък жест, ще излезе голяма придобивка - независимо дали ще е в нематериалната сфера, резултатът ще е материален.
Не чувствам да е нужен напън от твоя страна.

Кафето ще каже останалото хеххе.

# 643
Красчо, здравей и на теб  Hug
аз също реших да се поглезя малко .. и още не мога да си възвърна изчистеното коремче Joy Един месец му угаждах, трети месец не мога да го свестя  Mr. Green

# 644
Eеее, колко жалко, че нямам кафе като за турско...  Blush
Иначе щях да се възползвам от офертата на Клонка     bouquet

Hug

Общи условия

Активация на акаунт