Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
МИЛИЧКИ НЕЩО МОИТЕ ЖЕЛАНИЯ НЕ СЕ СБЪДВАТ ,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО-МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ СПРАВЯ СЪС ТОВА  bouquet

sneji_suni, внимателно прочети това мнение  Wink
И би ли могла да пишеш с малки букви  Praynig Във виртуалното общуване писането само с главни букви се приема за викане.  Sunglasses
Желая ти много успех и сбъдване на всичко, което е добро за теб   bouquet

# 316
  • София
Да споделя- имам един познат, напълно иронизира моите занимания в стил Ню ейдж... От времене време пием кафе в центъра на София, в градинката на Солунска, където паркирането е почти геройство, а и двмата пристагеме до там с коли...Та, след кафето, обикновено ме изпраща до колата /поне в това отношение не е дърво, а от строто поколение, за което кавалерстването все още значи нещо/, та, като ме изпраща- аз все съм паркирала на 10 метра от заведението, а той- на километри Grinning... Явно ми позавидя благородно и един ден ме пита как става- разказах му за целенасоченото позитивно мислене как си"поръчвам" мястото , което желая и отскоро го  гледам, че паркира все по-близо  до градинката...  Joy

# 317
Ех,само като прочетох поста на Вивалди в дриймленда как си повиших вибрациите само! Heart Eyes Супер съм така!
Благо-даря mijjjka! Hug Уж често влизам там,ама някои неща ми убягват.

# 318
МИЛИЧКА ДАНО  КУЧЕНЦАТА СЕ ОПРАВЯТ МОЛЯ СЕ ЗА ТЯХ СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ Praynig                                                       ИЗГЛЕДАХ ФИЛМЪТ ТАЙНАТА-НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАК СЕ ЧУВСТВАМ СЕГА.МИЛИЧКИ НЕЩО МОИТЕ ЖЕЛАНИЯ НЕ СЕ СБЪДВАТ ,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО-МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ СПРАВЯ СЪС ТОВА  bouquet

Седни ,успокой се и за всяко желание си задай следния въпрос- "Какво би станало,как бих се чувствала  ако желанието ми не се сбъдне никога".Ако задаването на въпроса създаде и най-малък дискомфорт или разочарование,значи му придаваш твърде голяма важност, значи вибрациите които излъчваш са тези на нуждата, т.е отрицателни вибрации, което от своя страна отдалечава реализирането на желанията ни.

# 319
Ако задаването на въпроса създаде и най-малък дискомфорт или разочарование, значи му придаваш твърде голяма важност, значи вибрациите които излъчваш са тези на нуждата, т.е отрицателни вибрации, което от своя страна отдалечава реализирането на желанията ни.

Hug Hug

# 320
В допълнение на поста на Nikolexa:

За да намаля "фокуса" върху това което искам, а нямам, започнах да мисля, че в крайна сметка дори и желанията ми да не се сбъднат, не е чак толкова фатално. Като се замислите няма ситуации в живота без изход, като изключим смъртта по себе си.

# 321
  • Шотландия

Седни ,успокой се и за всяко желание си задай следния въпрос- "Какво би станало,как бих се чувствала  ако желанието ми не се сбъдне никога".Ако задаването на въпроса създаде и най-малък дискомфорт или разочарование,значи му придаваш твърде голяма важност, значи вибрациите които излъчваш са тези на нуждата, т.е отрицателни вибрации, което от своя страна отдалечава реализирането на желанията ни.
Благодаря, nikolexa, чудесно казано...  bouquet

# 322
МИЛИЧКА ДАНО  КУЧЕНЦАТА СЕ ОПРАВЯТ МОЛЯ СЕ ЗА ТЯХ СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ Praynig                                                       ИЗГЛЕДАХ ФИЛМЪТ ТАЙНАТА-НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАК СЕ ЧУВСТВАМ СЕГА.МИЛИЧКИ НЕЩО МОИТЕ ЖЕЛАНИЯ НЕ СЕ СБЪДВАТ ,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО-МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ СПРАВЯ СЪС ТОВА  bouquet

Седни ,успокой се и за всяко желание си задай следния въпрос- "Какво би станало,как бих се чувствала  ако желанието ми не се сбъдне никога".Ако задаването на въпроса създаде и най-малък дискомфорт или разочарование,значи му придаваш твърде голяма важност, значи вибрациите които излъчваш са тези на нуждата, т.е отрицателни вибрации, което от своя страна отдалечава реализирането на желанията ни.

Значи как трябва да се подходи, за да се създадат вибрации, които да подпомогнат желанието? Да си казвам, че искам да ми се случи, или да си задавам този въпрос, и да не му придавам тази важност? Защото съм забелязала, че когато силно искам нещо,а нямам предчувствие за него, то в повечето случаи не  става  Thinking Чудех се дали не насочвам нещо прекомерно към желанието...

# 323
Просто се отпусни, след като си оформила своите желания. Не се обвързвай ,не ги мисли повече и Вселената го носи- ей така, като на игра.... Simple Smile

# 324

Значи как трябва да се подходи, за да се създадат вибрации, които да подпомогнат желанието? Да си казвам, че искам да ми се случи, или да си задавам този въпрос, и да не му придавам тази важност? Защото съм забелязала, че когато силно искам нещо,а нямам предчувствие за него, то в повечето случаи не  става  Thinking Чудех се дали не насочвам нещо прекомерно към желанието...

За да се създадат вибрации за привличане човек трябва да живее в настоящето а не в бъдещето. Трябва да си щастлив тук и сега, да си доволен от това което имаш тук и сега, да си благодарен за всичко което имаш и си тук и сега. Т.е да не си обвързан емоционално с желанието ти и да се чувстваш разочарован че то не става днес,утре или в други ден, да не чакаш сбъдването му за да се чувстваш пълноценен и щастлив. За да се чувстваш щастлив тук и сега трябва да оцениш всичко което имаш, трябва даже да си доволен и на препрятствията които преодоляваш по пътя,защото всичко това са уроци, с две думи наслади се на пътя за постигането на мечтите ти и не само на крайната цел. Създавай си дребни радости и удоволствия ежедневно,прави това което обичаш да правиш - хобита,танци, спорт, срещай се с приятни хора, смей се. Визуализирай това което искаш но го приеми като игра- нещо което да де кара да спреш малко в забързаното ти ежедневие- създаваш си филм в който участваш ти и който те кара да се чувстваш в облаците. Трябва да се мечтае така както го правят децата- те не са обвързани с крайния резултат,те нямат идея за това дали е възможно желанието им или не,нямат понятие за времето което е необходимо и въпреки това го правят,защото това ги прави щастливи. Т.е не си казвай- визуализирам за да се сбъдне желанието ми и да започнеш след това да нервничиш,че не става толкова бързо колкото ти се иска и това да те връща назад. Прави го заради удоволствието . Желанията ни се сбъдват тогава когато сме достатъчно пораснали за тях. А това става обикновено когато сме щастливи със самите себе си без условности.

# 325
Добро.... абе не е точно утро вече май май  Embarassed Embarassed. Пак ни позаспа темичката....  Laughing

Прегръщам ви и ви изпращам нещо весело. Който дойде на това, знае, - супер се получи... Първият ден бяха големи игри, защото имаше доста дечица и бяхме смесени с тях. Ама още чакам да ми пратят, да видя снимки повече, защото засега само моите съм ги дала за качване в албум. Ето ги.... Фотограф та зрънка а - да се похвалим като няма кой  Laughing

# 326
  • Universe
nikolexa Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 327
Ехооо! И аз да се похваля-имах желание от известно време за материална придобивка,не много оляма,но вс епак. Мислех,че не можем да си я позволим,а искам! В последно време особено често се замислях за това,проверих цените и реших,че няма толкова да с епромени положението ни,ако го вземем на изплащане по около 40-50 лв на месец. В същото време не исках повее неща на лизинг-имаме достатъчно,но не сам това,ами и бях сигурна като,че ли,че ще купм в брой. Та тръгнах по магазините с идеята,че ще видя къде е най-изгодно за изплащане и вътрешно в себе си все си мислех,че ще стане другояче. Еее...съпругът ми ме зарадва,че имаме една малка сума пари,която ни дойде малко неочаквани и точно сега,когато реших,че много го искам това нещо-веднага! Похвалвам се!

# 328
Момичета, феи, идвам да ви видя, а вие как сте се разхубавили... Прекрррасни!  bouquet
Рози, много си бяла и красива! Heart Eyes И отвътре...
Николекса,  Heart Eyes
За да споделя нещо ценно с вас, отново ще напиша откъс от великолепната книга, която чета сега: "Да бъдеш мъж днес" :

"Поради огромния глад, който всички изпитваме за Краля - Свещения или благославящия Крал, - ние искаме да заживеем с него веднага. Искаме да прескочим баща си и да се преместим на неговото място. Но изглежда не можем да се озовем там, преди да сме се справили с бащата с брадвата.
На въпроса: "Защо не можем да останем по - дълго при Краля" трябва да отговорим: "Децата посещават Краля, но възрастните създават място, където Кралят може да ги посещава."

Влюбена съм - в моето време, което понякога наричат "циганско лято". Изпитвам направо физическо блаженство да живея тия дни... Пожелавам на всички ни още много от същото! Heart Eyes Hug
А, почти забравих - сбъднах си три любими желания миналата седмица! Тази - още Grinning

# 329
Рози, много си бяла и красива! Heart Eyes И отвътре...

Оле мале..........................................

Общи условия

Активация на акаунт