Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
...

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:51 от Джес

# 346
Джес, всички са си съвсем даже добре дошли.... Туй да ней някуй клуб я  Rolling Eyes

Та по въпроса ти - дишай дълбоко. На мен ми се случи нещо тежко преди 2 години и най-неочакван тогава за мене човек ми помогна без дори да пита изобщо за подробностите на самата ситуация. Освен всичко друго ме накара тогава (без да знае, дали съм вярваща, дали съм религиозна, към коя религия принадлежа и т.н.) да отида в църква, да запаля една свещ и като гледам пламъка да вдигна глава нагоре и да кажа (може тихичко все пак  Laughing) "На тебе, Господи, давам това, което се случва с мене. Нека стане най-доброто за всички ни.", да се обърна и да изляза.

Понякога наистина се събираме с хора, с които не си подхождаме, но пък има и това, че мъжете чособоне по-младите) нямат идея как да се справят с емоционална жена. Тяхната защита е да стоят настрани. А и бърсането на сълзи и голямото подкрепяне то наистина идва от жените в живота, защото те така са устроени. Мъжете са по действието, не по съчувствието. В съчувствието няма нищо конструктивно, дори и ние да имаме нужда от него понякога. Та не се сърди толкова на твоето момче. Отчети факта, че на практика той самият има да се справи с преживяването, че не е желан за твоя партньор от баба ти.

А че бабата дудне, мен лично много би ме тормозило. Но аз пък съм крайна в това, че не слушам чужди мнения, ама не слушам означава много повече от не ги спазвам, означава, че не допускам да ми ги изказват. И така цял живот. Това си има и добри и лоши страни. Започваш да имаш много високи изисквания към себе си, защото оформяш разбиране, че разчиташ само на себе си за взимането на решение. Но огромният плюс е, че се научаваш бетон да носиш отговорност.

Ако не си малолетна на практика имаш право да решаваш сама. Бабата е необходимо да се светне по въпроса. Има и риска да ти каже, че щом живееш в нейната къща, тя ще определя правилата, но това е друг филм, ако не го е започнала. Опитай това - развързване на възелчета, като си представиш, че отношенията ти с баба ти са едно голямо кълбо от възли пред сърцето и стомаха ти и ти ги развързваш едно по едно, докато изчезнат. Така се повлияват, както отношенията, така и твоето отношение. Проверено от мене  Laughing Тук също има някои лични техники за взаимоотношенията и за наместване на собствените ти възприятия.

# 347
  • нейде там, където ....
Рози,  Hug благо-даря!

При мен техниката със знаците действа безотказно  Peace

# 348
  • София
Рози и рози мерси за топлото посрещане  bouquet

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:51 от Джес

# 349
  • Tам през Атлантическия океан
Джес  Wink ako сте самостоятелни ти и приятеля ти нямаше да чакате баба ти  Wink

Погледнато от страни за мен тя е права  Grinning

Не е наш избор да се родим или не. нито е наш избор това, че няк …  ни на този свят.

# 350
  • София
.......

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:52 от Джес

# 351
Щом няма как да стане  Grinning ще се съобразявате  Wink

Успех  Grinning

# 352
  • София
............

# 353
Една тема за размисъл  Sunglasses

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613980.0

# 354
Въпроса не е в съобразяването, ставаше въпрос за съвзем друго нещо, което ти не разбра. Но няма значение. Рози и Рози ме разбра.

Да не разбрах  Sunglasses

Цитат
че го нямам черно на бяло и е на нейно име апартамента) да ми е по-лесно да пътувам и по близо до офиса, тя живееше на село сама и намери си работа и ми се натресе. А уговорката беше аз да си живея там с гаджето след няколко месеца. И ...ми се отразява на връзката което е кофти за мен.

Страхотно отношени е и благодарност към жената/бабата

Проблема е за подфорума "Дом и семейство" , там момичетата могат да ти дадат съвети  Sunglasses как да се отървеш от натреслата се баба  ooooh!

# 355
  • София
Благодаря на Рози и рози за прекрасното отношение. Ще се върна на опцията само да чета. Лек ден.

# 356
Различното мнение не е заяждане  Grinning

Успех с ритуалите  Peace

# 357
  • Пазарджик
Здравейте  Simple Smile Редовно ви следя форума нищо че не се включвам да пиша много често.Искам да ви попитам дали има някъде из нета и останалите книга на Джон Кехоу и ако има да ми кажете от къде мога да си ги сваля .

# 358
# 359
Дессс, аз пък искам да ти благодаря за това, защото отдавна ме вълнува и чак сега, благодарение на теб разбирам, че има и такава тема:

"Една тема за размисъл"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613980.0

Общи условия

Активация на акаунт