Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Не знам, дали е пускано, но много ми харесва  - http://www.vbox7.com/play:463c1062  Heart Eyes
Препрочитам го, когато ме нападнат негативните чувства и мисли и ми дава сили да продължа.

# 361
Речта На Стив Джобс- R.I.P.
http://vbox7.com/play:2226528b

http://blogatstvo.com/successology/teachers/steve-jobs-stay-hungry-stay-foolish/

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 19:13 от InteIIa

# 362

"Времето ви е ограничено, затова не го губете, за да живеете чужд живот! Не влизайте в капана на догмата да живеете според очакванията на другите! Не позволявайте чуждите мнения да заглушат вашия собствен вътрешен глас! А най-важното е да следвате сърцето си и своята интуиция. Те някак си вече знаят какви всъщност искате да станете. Всичко друго е второстепенно."

Стив Джобс

# 363
Amar Благодаря ти за  прекрасния клип! Peace

# 364

"Времето ви е ограничено, затова не го губете, за да живеете чужд живот! Не влизайте в капана на догмата да живеете според очакванията на другите! Не позволявайте чуждите мнения да заглушат вашия собствен вътрешен глас! А най-важното е да следвате сърцето си и своята интуиция. Те някак си вече знаят какви всъщност искате да станете. Всичко друго е второстепенно."

Стив Джобс
колко точно казано

# 365
  • София

Стив Джобс

Толкова е вярно, но за съжаление обикновено късно го осъзнаваме.

# 366
От доста време не съм имала възможност да ви следя,колко сте писали,записвам се и се връщам да ви чета.

Прегръщам ви всички мили феи Hug Hug Hug

# 367
Здравейте мили феи!!!! Одавна ви чета , но не съм писала. Някой може ли да ми каже какво казват ангелите, когато погледна към часовника понякога числата са две по две еднакви, например 21.21 , 80.08 , 12.12, 14.14.Опитах се да правя някои тахники, но нещо не ми се получават, изглежда не ми е дадено точно сега да се случват. Желая ви спокойна нощ!!!

# 368
Здравейте мили феи!!!! Одавна ви чета , но не съм писала. Някой може ли да ми каже какво казват ангелите, когато погледна към часовника понякога числата са две по две еднакви, например 21.21 , 80.08 , 12.12, 14.14.Опитах се да правя някои тахники, но нещо не ми се получават, изглежда не ми е дадено точно сега да се случват. Желая ви спокойна нощ!!!
виж тук

# 369
Много благодаря на sladurka за изчерпателния отговор.Пожелавам на всички хубав ден и сбъдване на мечтите ви!!!!!

# 370
  • София-в сърцата на моите деца
Джес  Wink ako сте самостоятелни ти и приятеля ти нямаше да чакате баба ти  Wink

Погледнато от страни за мен тя е права  Grinning

Ако имах къде мислиш ли, че нямаше да съм го направила?? Още повече, че варианта под наем...няма как да стане поне не сега.

И аз мисля,че бабата е права. PeaceВ края на крайщата това е нейното жилище , нейният живот и никой няма право да й се налага.Ако на някой не му изнася съжителството  с друг ,просто се изнася.И това е правилният избор.Ако твоят приятел те обича и иска да си грижи за тебе,мисля че трябва да ти осигури  и покрив над главата! Или двамата да си го осигурите-Няма такава опция-в момента не мога Peace

# 371
Дорийн Върчу има една много хубава книга "Ангелски числа", Simple Smile. Дава отговор на много въпроси и е много точна, препоръчвам я. Числата са знак, но е нужно да знаем какво означават Simple Smile

# 372
 Момичета, днес е Световният ден на усмивката-нека тя да стопля живота ви и да носи много хубави неща със себе си!!!

# 373
  • Universe
Време е за кафе с усмивка

Усмивката не ни струва нищо, но тя ни дава много....
Тя обогатява този, който я получава, без да прави по-беден този, който я дарява.
Тя трае само миг, но споменът за нея остава завинаги.
Усмивката създава щастие в семейството, подкрепя доброжелателността в бизнеса и е парола за приятелство.
Тя ободрява изморения, окуражава обезкуражения и е светъл лъч за тъжния.
Усмивката е най-добрата противоотрова за тъгата и тревогата.
Тя не може да бъде купена, измолена, взета назаем или открадната, защото тя е нещо, което няма стойност, ако не е дарена от сърце.
Някои хора са твърде изморени, за да ви дарят с усмивка. Дарете ги вие с вашата, защото най-много се нуждае от нея този, който я няма!
ЧЕСТИТ, УСМИХНАТ ДЕН!

(Dilyana Slavova)

# 374
  • I want it all and I want it now.
Цитати за усмивката
Усмивката трае миг, но споменът за нея остава цял живот. *****
 Понякога радостта е причината да се усмихваш, понякога усмивката е причината да си щастлив. Тич Нат Хан *****
Усмивките са добра инвестиция. Колкото повече получаваш, толкова по-добре се чувстваш. ***** Усмивката прави богати тези, които я получават, без да ограбва тези, които я дават. *****
 Дай една от твоите усмивки. Тя може да е единственият топъл лъч в нечий ден. Хорас Джексън Браун *****
Ако нямаш какво хубаво да кажеш, просто се усмихни!
Щастието никога няма да дойде при тези, които пропускат да оценят това, което вече имат.
Трамвай Номер 5 - Усмивката. http://vbox7.com/play:6c9010d2

Общи условия

Активация на акаунт