Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • На един клон
Хаахаха,моята иска да гледа "ПЛАСТИЛИНЪТ на пръстена" !!! Баба и така била казала,хаха.

# 526
А според моята баба, моят братовчед "писува", разбирайте "псува" hahaha

# 527
Влиза сутринта в хола и възклива:
- Аууу, мамо, татито милото забавило си тока лап-топа. (Разбирай - мъжът ми сутринта в бързината си забравил захранващото за лап-топа на масичката).

Днес отидох да го записвам в детската градина и една леличка в коридора му се радва:
- Ах, каква красива кукличка, при нас ли ще идваш? (постоянно се случва да го бъркат с момиче, заради русите му къдрици).
Той я погледна, погледна и мен и аз му кимнах да си каже какъв е. При което той гордо поясни:
- Але(к)с мъж, бе. Имам гуууляма пишка! Mr. Green

Aморче, този твоя Але(к)с е неуморен Wink

Наш Алекс първо отказва да си вика Алекс, той е "бебе".  Тази сутрин гледаше "Baby TV", а аз нещо обяснявах на баба му и ми каза "Мамо, тихо!" Преча му да гледа!  Иначе като иска да му помогне баба му винаги казва "баба ти", ако иска аз да му помогна...."мама ти"! Шегуваме се ние, но май ни псува наляво и надясно, а пък ние му се радваме!
Иначе най-смешната му дума е "гъзаната" - в превод възглавницата.

# 528
на заспиване си пожелаваме лека нощ! ,и..разбира се по някоя нова смешка,дето да не ни даде да заспим поне още половин час  Laughing
едната-„мамо,лека нощ!ти си принцеса,значи да сънуваш принцески работи! и тати е принцеса,и той да сънува!“
аз-„ама,тати е мъж,значи е принц!“
тя-„аа,не!той е принцеса-принц Crossing Arms че принцесите имат по-хубави работи!  hahaha

# 529
  • Варна
Агафия силно впечатлена след градина:
"Мамо, днес ядохме шушумурче."
Аз силно опулена Shocked  Е, какво е това нещо?
Тя: "Ами шушумурче, бе мамо...прави се от жито"
Чак тогава вдянах, че иде реч за - ашуре.

# 530
  • Sofia
При нас ашурето е "мляко с боклуци".  hahaha

# 531
 Joy Посмях се на последните бисери, които не бях чела...

... трябва да видя дали моята е яла такова чудо наречено ашуре и как ще го каже, сигурна съм, че ще е кремче, че като я питам какво са закусили все казва крем или филия, чат.пат за кекс се сеща  Rolling Eyes

Rolling Eyes И сега от няколко минути моята повтаря: "Няма ребу, няма кИла", ама като латерна  ooooh! питам я аз какво казва, тя пак същото повтаря и то бързо и силно...накрая мъжО ме светна, че било: Няма редбул, няма крилааа.  #Crazy

# 532
Много хубава тема  Laughing

Сутринта малката ме попита: кой ми е кложил /разбирай сложил/ косичката?

# 533
  • Бургас
-Аз живея на планетата Земя
-Друг живее ли там?
-Мама.
-Друг?
-И никой друг!

# 534
Вчера карала баба си да рисува - Елия, тате и мама и в корема на мама бебе.
Не си правим бебе и съм и обяснила, че искам още да и се порадвам на нея и след 2 години ще си имаме бебе. Та майка ми и тя така и обяснявала, но дребната:
- А бе ти го нарисувай да си седи там, пък то след 2 години ще излезе.

# 535
  • На един клон
А моята щерка като порасне,ще си роди СЕСТРИЧКА.

# 536
  Чувам я, че пее в другата стая. Казвам й:
- Имаш много хубав глас, като пораснеш си избери професия, в която да го използваш!
  А тя ми отвръща:
- Мда, ще стана гласова поща.

# 537
"Мамо, не реши Мария. Ще й направиш косата права. Няма да я решиш с правия гребен."
След малко: "Тати, на Мария косата й е права, защото мама й я нареса с правия гребен".

# 538
Мъжът ми посяга да ми бръкне в джоба и Алекс изтърсва:
- Тате, НЕ бъркай мама гащите!

А тази сутрин се разбуди преди татко си, който все още спеше и леко похъркваше. Понеже обикновено не хърка, Алекс толкова се впечатли, че се разсъни и му се скара:
- Татито милото, НЕ хъ(р)кай, само Андо (разбирай - вуйчо му) хъка!

# 539
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
синът ми на почти 3 години - не му давам да ми пипа кремовете и мазилата защото му казах че това е само за женички, а той е мъж - и след последната баня ме попита защо не му слагам на него маска за коса и аз пак му казах че е за женички
- Ами добре, аз като порасна ще стана женичка тогава.
е тоя път свят ми се зави

Общи условия

Активация на акаунт