Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 596
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Това ми напомня на нашето миксер=кекснер.

# 571
  • Някъде на път....
Това ми напомня на нашето миксер=кекснер.
Joy
Ама идейни са думичките де....  Hug

# 572
- Аз съм "Насрай"
( Shocked в първия момент си викам аз това го знам)
оказа се че било "Самурай" - ъъхъъъ - изненада ме - на мес "насрай" ми по допадна

hahaha Joy с глас съм се смяла

# 573
  • Sofia
Сутринта ги заварих да спят в едно легло, гушнати. Никога до сега не се е случвало. И сега ги разпитвам защо са се събрали да спят заедно и не си ли пречат. Отговорът ме изненада:
- Защото сме големи, а големите спят заедно като вас с тати.  ooooh!

# 574
Днес бързаме да се приберем, защото каза, че му се ака. Хубаво, ама насред тротоара спрели трима души, разглеждат някаквки скици и препречили пътя. Спрях да ги изчакам да ни забележат и да ни направят път и след като не ни отразиха, тъкмо понечих любезно да ги помоля, когато Алекс ме изпревари:
- Ей, пази се тука минем, имам ако! Моля ти си, де, имам гууулямо ако!  Joy

# 575
  • о`майна лунна нощ е
В този ред на споделяне - малката накоконена с шаферската рокля, букли, панделки, тя като фея - тича през ресторанта посока ВЦ-то и вика с пълно гърло "Ака ми се .... ака ми се ......"

# 576
 hahaha Joy
и аз имам една миризлива история  Laughing
едната ми щерка,на около 2г. си сцепи челото при падане върху тухла  Crazy и...и вече в болницата- ще я шият,че е дълбоко ...диването уж не разбира,обаче тъъкмо доктора да забие иглата и тя-„кендзааа!“ с цяло гърло  Joy съответно аз превеждам на доктора, прекъсваме процедурата и отиваме до тоалетната,където тя нищо не прави  ooooh!...това се повтори и потрети,и когато диването опита и четвърти път,доктора й вика„ааа и да се на- „кендзааа“ пак ще те шия “- болднатото на български  hahaha

# 577
Синът ми за пореден път ме пита дали имам паца и аз за пореден път обяснявам, че нямам, защото съм момиче. Тогава той се обръща към една жена и започва да я сочи с пръст и да вика: "тая няма паца". Направо  Embarassed.После ми каза, че някакво дете в градината така викало на лелята. ooooh!

# 578
Това като моя син. Пита баба си "Ти имаш ли чурка?", тя отговаря "Не", а той "Я, дай да видя!"  Whistling

# 579
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
когато се научи малкия да ходи на гърне и му беше много кеф и все канеше някой да го гледа докато прави малка или голяма нужда - дойде дядо му на гости - човека става от масата
- Дядо къде отиваш
- До тоалетната
- Искам да гледам
- Ама аз ще акам, не може
- А голямо ли ще е, искам да видя?!

# 580
  • Бургас
все още заспива с шише, с което отказва да се раздели. аз изнасям кратък план как и защо ще махнем шишето и нареждам и обяснявам. през цялото време ме гледа сериозно и съсредоточено. накрая завършвам - "какво ще кажеш?" той, сериозно: "таратанци!"

по същият повод. питам го дали иска да подарим шишето на току що родената му братовчедка, защото тя е бебе и сигурно ще й трябва, а той е голям. "не. не даваш шишето. даваш помпата за нос!" /от която се чуди как да се отърве/.  Grinning

# 581
- Мамо, аз съм баскетбулец! (някаква разновидност на баскетбола ще да е).

# 582
Племенниците:
- Днес ходихме в хлебозаводен завод!
Simple Smile

# 583
Боричкаме се и Марти се опитва да ми отгризне носа.  Mr. Green Заплашвам я, че аз пък ще и отгризна дупето, но тя отвръща: "Не можеш гризнеш, щото е залепено."  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
А ние като се боричкаме и аз му "пръцкам" на вратлето (поне ние така му казваме, когато духаме в кожата) и малкия ми казва "Не ме духай не съм супа"

Общи условия

Активация на акаунт