Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Стария Бък  Laughing
Това ми напомни на нашето:
- Тези моливи са много хубави, те са от Фабрика Стела (Faber Castell)!

# 616
  • София
Дядо Киро е мошеник,защото все се мушка някъде Laughing

# 617
  • София
 Laughing Това горното ми напомни, че известен период от време дъщеря ми беше убедена, че милосърден означава да се сърдиш мило.

# 618
Излизаме днес в студеното и много впечатлен ми обяснява:
- Бреее, мамо, нямам огън в устата, само пушек излиза!

# 619
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
- Мамооо Дора е върхотна (по време на един епизод на Дора изследователката)

# 620
  • София
Да ви предупредя: внимавайте, че има грипна академияNaughty

# 621
Осем е петек, а утре е неделяк.

Joy

# 622
- Мирише ми на кЪзел (ударението е на ъ).
До ден днешен не могат да обяснят какво е туй нещо кЪзел  newsm78

# 623
  • Бургас
вчера по обяд блесна едно ярко слънце през прозореца. и той с въудошевление: " лятото дойде!". и започна да се съблича за плаж  Joy

# 624
По повод пишката. Снощи гледаме серия на Том и Джери, в която Том се дави в море. Коментарът беше умопомрачителен:
- Морето е дълбоко и трябва пояс, за да не се удавиме, щото сме малки, щото на малките им трябва пояс, а големите без пояс щото са големи и имат голяма пишка, мама няма пишка щото е момиче - пауза за поемане на въздух - Мамоооо, ти що плуваш без пояс като нямаш пишка?  ooooh! ooooh! ooooh!
Така и не разбрах каква беше връзката между пояса и пишката.  Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Този гениален коментар направо ме разби!!!

# 625
вчера по обяд блесна едно ярко слънце през прозореца. и той с въудошевление: " лятото дойде!". и започна да се съблича за плаж  Joy
hahaha

А аз бях застреляна с въпроса: "Мамо, днес лято ли е?"

# 626
  • у дома
Преди време учехме дните на седмицата с малкия и той ми ги изрежда така:понеделник,вторник,срядЪК,четвъртък,петък,шестък и седмък - това е ,даже като се замисля детето си е много логично,що за някой от дните има различни имена от поредността им  Joy

# 627
оф,права си
тук понеделник е втория ден-логиката е,че седмицата почвала от неделя  Crazy
съответно в превод дните са неделя, втори,трети,четвърти,пети,шести,събота  Mr. Green
дотук добре звучи/на португалски/,но на български шестък няма,а точно така държат да го наричат моите и двете  hahaha

# 628
Изказване от моя младеж:
Аз бях не съм се разсънил! Crazy

# 629
  • sofia
Карам го да не ми виси на главата, а да се занимае с нещо. Той: "Мамо, какво избираш да правя - да рисувам, да режа с ножичката, да играя с телефона или да играя на компютъра", аз :"Предпочитам да изрязваш с ножичката", той с пълен глас "Тати, тя каза да играя на компютъра" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт