Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Winterfell
Наш тати напоследък играе доста често на GTI,а малкото е маниак на тема коли и моментално се мята пред компа като го види.И като не играе татко му,а на него му се гледат коли започва да го дърпа да играе.Нарича играта "титита",обаче не може да казва "Т" ,ами го изкарва като 'Ц".На именния му ден сума гости в нас,и това ми ти келеме като се развика "цицита,цицита"!Гостите ей така  Shocked (тук диалекта е такъв,че думите,завършващи на Е ,се изговарят с А)

# 541
Онзи ден излизаме на вън, дъщеря ми вижда една бяла кола прашасала и казва "Мамо, виж тъмно бяла кола"  Wink не знаех, че съществува и такъв цвят  Laughing

# 542
Онзи ден излизаме на вън, дъщеря ми вижда една бяла кола прашасала и казва "Мамо, виж тъмно бяла кола"  Wink не знаех, че съществува и такъв цвят  Laughing
И моята като беше малка се изказа ,за един  гълъб ,че е белоцветен

# 543
Ходихме дружно тримата (цялото семейство) на протест с/у шистовия газ в събота. След като се прибрахме, слагам го да спи дребосъчко и чувам от детската стая от креватчето "Шииистов газ, не за нас!" (впечатлил го е лозунгът)  Joy
Обаче явно започна да смесва горното със "Саамолет, номер 5, давай газ за Бургас" и се получи следното "Шииииистов газ, за Буургас!"   ooooh!

# 544
  • София
Ех че забавни сладурчета, доста се смях с последните бисери  Laughing
Вчера се прибираме от семейна разходка, мъж ми се беше екипирал с едно топло яке с гъши пух. Като го свали, по пуловера му бяха останали няколко малки перца, излезли от подплатата. Малкият: "Тати, нали беше с нас досега, кога си влизал и в кокошкарник?"  Laughing

# 545
Ходихме дружно тримата (цялото семейство) на протест с/у шистовия газ в събота. След като се прибрахме, слагам го да спи дребосъчко и чувам от детската стая от креватчето "Шииистов газ, не за нас!" (впечатлил го е лозунгът)  Joy
Обаче явно започна да смесва горното със "Саамолет, номер 5, давай газ за Бургас" и се получи следното "Шииииистов газ, за Буургас!"   ooooh!

Опа, последният лозунг си е направо поощрителен за добива. Добре, че не му е хрумнал на митинга...

# 546
Оплаква се преди дни от болки в корема, казвам й ,че ако хапва повече (яде много салата и пържоли) понякога така се получава и да иде в тоалетната.
 След още няколко дни пък вижда бременна жена и й обяснявам,че бебета са в корема на майка си и така след още 2-3 дни се навързва следното умозаключение:
"Мамо, мене яде много,боли корема , стана бебе в корема и отива до тоалетна да  ми олекне  Joy Joy Joy baby_neutral

# 547
  • На един клон
 Joy  Горката бременна,колко ли е преяла,хаха.

# 548
Joy  Горката бременна,колко ли е преяла,хаха.
Joy Joy
Смях се половин ЧАС,добре,че никой не я разбра освен мен( в чужбина сме).

# 549
  • на Русе
Качваме се на такси за яслата и шофьора го пита:
- На градината ли отиваш?
А той учуден отговаря:
- Не, на яслата. В градината се попае /копае/.

# 550
  • Някъде на път....
В неделя решаваме да играем Скрабъл.

Аз: Ей сега ще бия баща ви на Скрабъл!
Габи: Бати, мама ще набие тати на скрап....
Петър (видимо притеснен): Мамо, тати ако обещае да слуша, нали няма да го биеш???  Shocked

# 551
  • Слънчевия дом
Наскоро проведохме следния разговор с по-малката ми дъщеря Петя свързан с домашния  котарак  Сам:-Мамо ,нали Сами е момче ?
-Да - казвами аз
Тогава тя ентусиазирано :
-Нали като порасне и стане мъж ще ни роди кученца !
 #Crazy Направо паднах от смях .
А след Коледа играейки си с подарака от Дядо Коледа я слушам да си мърмори:
-Тоя Дядо Коледа ми е донесъл фалшив подарък !

# 552
  • Бургас
Една случка в такси със сина ми,когато беше малък.
Возим се в такси двамата и той пита "Мамо,може ли да пръдна?"
Аз червена като домат му казвам "Не!"
Той "Защо не може?"
Аз казвам първото,което ми хрумна в този конфуз "Защото чичкото не дава."
Детето продължава като тупа по рамото шофьора "Чичко,чичко,може ли да пръдна?"
Шофьорът казва "Не ,не може."
Тогава малкият заканително отсече "Тогава като изляза ще пърдя колкото си искам!"

# 553
Аз, в изблик на любов към дъщеря ми, тогава тя беше на около 5 години: "Викториа, ти си моя живот!".
Тя, след около 30 секунди сериозно обмисляне на чутото и видимо смутена и обидена ме пита: "Мамо, защо ми викаш, че съм животно?"
Явно нещо не ме беше чула добре, но и трябваше да обяснявам естеството на израза, който използвах (живеем в чужбина).

# 554
Предната вечер дребната полягва и се заглежда в някакво разкрасително предаване. Силно е впечатлена, че лепят мигли.
"Мамо, и МаЛия иска да й залепят мигли".
Аз: "Мария, твоите мигли са красиви и предостатъчни. Нямаш нужда от още."
"Мамо, а твоите мигли кЛясиви ли са?"
Аз: "Не колкото твоите, Мария".
"Мамо, значи ти тЛябва да ходиш да ти залепят мигли".

Общи условия

Активация на акаунт