ПЪРВАААААААААААААААА на 3-та страница 

мерсаж за синковеца, изяждам го всеки ден по малко

Твоите са много красиви...преди малко видях последния ти пост...Поздравления!
Но ми е много разтоварващо и забавно!
Все още не разполагам с толкова материали и инструменти,но смятам да влагам малко по малко и да разнообразявам колекцията!

аз го държа за ръцете и той ме води накъдето иска.. Неспокоен е през нощта, тия зъби много го тормозят.
Краси убиваш ме просто!Много съм се смяла,след като го прочетох
.Аз също рядко прочитам списъка,ама той винаги грабва окото,защото Лейди винаги се постарава да ни изненада
!
)!
!Нейния рожден ден ще мине малко по-скромно,че тати го няма а и тя още нищо не разбира.Ама не си мислете,че не се вълнувам,ама за Алек и Весела някак си ми е по-така,защото те разбират и много се радват.На Алек го направихме на басейна в Ботевград,ми супер си изкараха децата,голям кеф беше.Сега съм в еуфория и мислене на Весела за рождения ден.А на Цвети няма и кой толкова да поканя,та в къщи само с мама и свеки може да минем.
Наши познати правиха третия РД на сина си в такова нещо и казаха, че са броили 5 стотака... 
миличкото детенце

.
.

!
!

Лейди,сууупеееееееер си

) Липсвахте ни тук!Аз одобрявам идеята,ама май трябва да гласуваме ?И най-добре е ,като се изнижат всички рожденни дни
поне според мен
) Колко те разбирам за времето ,ако знаеш 
Иначе за наем на зала съм се замислила за на баткото Рд-то и мисля да опитам,да видя какво ще стане
)
.
, така че е хубаво да пуснем анкетка за броя на желаещите.
Красии, само няма да се ядосваш, ей 
Синът ти ли? Идеята за общ рожден ден е супер.
не е по спането, ама малка ми се струва сякаш 

,голем съм абориген начи! Препоръчани теми