Отговори
# 345
 Здравейте мами ,
по ред на номерата :
-Не Съм-честито много ми е мило с твоята запетайка и редовно следя за новини newsm53
-Бърди-за Велинград-бяхме в Свети Спас , но едва ли ще ти е удобен , почти извън града е . Иначе там май мернахме и градски басейн на центъра?
 За всички горди мами с ученици - много хубав и тържествен ден да прекарате !
 За сагата с биричката-и ние сме захранени от вуйчо му преди 2 седмици-много му хареса ( това беше в мое присъствие и всички му се смяхме , но сега като се замисля ако свекървата беше предложила може би щях да се замисля да се издразня-съвсем честно).
 Много болни бебоци а и мамите им с тях , явно иде нова вирус вълна . Да минава бързо и безболезнено !
 Днес една мама от площадката ни покани утре ( та ще ви разказвам) в детски център Джамборе , като много го хвали . Играели и учели , музикални забавления , съоръженията били специални и т.н. и правели и рождени дни . Ако някой има инфо да разказва .
 И още нещо съм се сетила да питам-идеи за проста и лесна торта , дето може и бебо да опита ?
 Честита годишнина на Надето , да сте здрави и много да се обичате и глезите един друг!

# 346
 Ох, с мъжо сме изтрещели вече. Гледаме X-facktor от различни държави и ревем на талантите  Crazy То мани, че аз рева, аз съм си луда, ама и него го хвана  Crazy
 Мерси на всички за подкрепата  Hug Лурдес миналата седмица последно я водих, пуснаха и урина-всичко е наред с нея, кръв не било нужно...Те тука са такива лекари, че ум да ти зайде, вече нямам и желание да ходя. 10 пъти ходихме за тази температура вече, нурофен и довиждане, дори не ме изслушват като хората  Sad Ох, сега нали спадна температурата, та се успокоих малко. Научих я днес къде е лампичката да показва и цял ден я сочи, на мама умницата  Heart Eyes
 Хайли и вашата темп да спада и всички други да оздравяват  Hug
 Мисля, че харесах количка на малката http://www.mothercare.com/Chicco-Quattro/dp/B003USIUDS?ie=UTF8&a … mp;qid=1316036128 за рожденния ден. Само се чудя като я купя къде точно и нея да завра, че тука е панаир вече.
  Успешна учебна година на всички ученици   bouquet

# 347
  • София
Извинете ме, но доста се поизморих днес и няма да ви завивам с чаршафи  Heart Eyes
То си е и топличко де, няма нужда  Mr. Green

Спомням си, че много ми стана хубаво за запетайката на Несъм   Hug, смях се с глас на "гладкия косъм" след хапването на кучешки бисквити и се сетих за приятните трепети покрай нашия първи учебен ден   bouquet Тази година нищо специално - 4ти клас явно не щат да се гласят много много  Grinning Понеже вчера взехме цвете в саксия на новата учителка за "добре дошла", за утре взех едно усмихнато цветенце висулка от джъмбо, дано да се хареса, така или иначе всичките откъснати цветя се увяхнат, а това могат да си го закачат някъде  Whistling

gkpetrova, и аз днес бях агитирана за джъмборето ))) далечко ми е на мен, но за събота се записахме с двете ми колежки за музикално занимание от 18 ч. като се надявам таткото да ни закара до бул.България... Иначе се загледах в едно такова място в Изток, но още не съм звъняла да питам дали имат места за заниманията... Като чета Мила какви хубави неща разказва за заниманията там, много искам да пробвам...

Хайде лека и спокойна нощ от мен! На учениците пожелавам леки раници и игри без граници  Joy  

# 348
Честит първи учебен ден на учениците ,както и ако имаме мами педагози!
Дано им спори на децата ученето!
Честита последна месечинка на днес празнуващите!
И моята Симонка ще отбележи с торта!

Моето диване от няколко дни се върти и разбужда около 2-3-4ч и накрая и давам АМ и спи сладко ,днес се пробуди с къркорещ корем в 7 и пак пи АМ.Защо така взе да изгладнява това дете? newsm78 Снощи хапна спаначена супа в 20 ч и в 21:30 заспа с 150млАМ
Аз станах преди всички да се наглася -оправих си косата,гримирах се,лакирах ноктите и на ръцете и краката ,и сега отивам да будя каката да я глася,че то прически ще ееее!
Прекрасен ден желая на всички !

# 349
Честит Първи Учебен Ден на всички дечица в училищна възраст!Спорна и лека учебна година!

Честити последни месечинки за многото ни беборани празнуващи днес и на нашето Никинце!Да са здрави и много послушни!

Не съм,така се радвам за запетайчицата  Heart Eyes

Ох,като ви чета и на мен ми залипсва 15 септември..... Гледам тук в нашето училище от рано се е напълнило,първолачетата плачкат с букетите,майките им 3но повече,тийнчета,ученици в 4-5-6- клас Wink Хубаво ми стана Simple Smile Другата година и Коко на училище Simple Smile Нямам търпение вече Simple Smile

Къде са тези катерушки в тази Борисова?

Болничките да оздравяват  Hug

# 350
Честит първи учебен ден на всички ученици и педагози   bouquet Да е лека и спорна годината за всички!

Честити месечинки на сладурчетата  Hug

Мирче, не се шегувам, точно това й бяха думите на дежурната. Въобще не съм се впечатлила, защото още докато лежахме в Педиатрията се бях наслушала на какво ли не, а дечко беше само на кърма  Wink Чайчета и сокчета Смехи отказва категорично да пие и затова идея нямам дали и нара ще мине...
Бе6Оле - тя сама се държи вече 6 ден на прочистваща диета, явно иска да достигне нечии манекенски мерки  Whistling Стискаме силно пръстчета на приятелката ти  Peace Praynig
Съни, Стели - благородно ви завиждам за срещата, но не смея да се присъединя, че може още да сме вирусоносители. Иначе в петък миналата седмица бяхме точно на тази площадка инцидентно и такова беснеене падна, че Смехи в 20.30 отнеса плувката и спа 12 ч.  Laughing
Ани, Краси  Hug
Я разкажете повечко за въпросното Джамборе, че звучи интересно  Flutter

# 351
И аз съм чувала само хубави отзиви за Джъмборе,но си мисля ,че за 1ви рожден ден не е удачен вариянт Simple Smile Вижте за другата година по-става Simple Smile То си е развлекателен център Simple Smile

# 352
  • София
Как сте, мами на първолаци и второкласници? Тресе ли ви треската?
Моето замина рано-рано с новата си тениска на Esprit и старите дънки. Маратонките са нови - купи си ги и си ги пази за днес  Mr. Green Малко ми е тъпо, че не му направих нищо специално, но щях да бъда освиркана и без това  hahaha
Обаче за Ева има подарък, нищо че е малка за училище. Вчера и купихме  столче за кола Bebe Confort
Така че - Марвелъс, стягай се че идвамеее  Joy

Ние излизаме навън и после ще ви проверя пак  Hug Heart Eyes

# 353
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЦИ И УЧЕНИЦИ  :bouquet:

ВАРНЕНКИ нямам търпение за срещичката на ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР в 17 часа

# 354
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро и от нас!
Да се разпишем в отбора на тези с хремата и Т.От вчера сме така,цял ден имахме 37.2 , снощи 38.7 дадох нурофен и сутринта нямаше.Ще проверя после пак кво е положението.Инъче хрема колкото щеш,че и не дава да й пръскам в носа,нито да дърпам с помпата.Голяма борба пада,че да не ходи като циганчетата с висналите суполки Joy Ставахме посред нощите да пръскам и дърпам.Та с една дума ще пропуснем срещата,колкото и да ми се идваше Cry
На добър час на всички ученици днес!
Честито на проходилите краченца!
Коментирахте чая от кора на нар--не го киснете дълго и се дава веднага след охлаждане,да не престоява.После пак нов се вари,така не горчи.Баба ми само с него ме лекуваше от както се помня,ако ме хване стомаха.
Не съм  Hug
Пожелавам ви хубав ден и приятни разходки!  bouquet

# 355
Здравейте!

Честит 15-ти септември! ПОжалвам на всички ученици много здраве и успешно завършване!  bouquet Честит празник и на техните майки! МНого здрави нерви! Mr. Green

Честити  месечинки! Да са здрави и жизнени бебоците!  Heart Eyes

Симеон категорично отказва да яде каквото и да е Tired . Имахме и доста тежка нощ. Но поне поспахме до 9. Но мисля, че са горните зъби Praynig . Хремата вече е по-добре, Т не ми е вдигал Praynig . Аз съм малко по- добре. И така.

Мирче, честито столче! Много хубаво изглежда!

Наде, катерушките са в средата на Борисовата. Като влезеш от входа откъм метрото, само направо вървиш, ако минеш покрай Ариана, завиваш на ляво при батутите и само направоо. АА сега се сещам - точно до езерото, където си правихме предишната среща. След езерото са й катерушките. Дано си ме разбрала Tired Peace

Смехи, дано сте по-добре вече!

Цвети, вие някакви частни лекари, лаборатории нямате ли? Да отидете и да кажете както искате, а те да ви го направят? Praynig Hug Малко вповече ми се вижда вече отношението на лекарите там.... Thinking

И аз искам повече инфо за Джамборето. Rolling Eyes

Приятен ден на всички!

# 356
Момичета, абе косата на Нико днес беше една лъскава... newsm78
Да не е от бисквитите?  Mr. Green

Хайли, няма бе, и тук няма нищо частно, ни кабинет, ни болници.
Аз ей сега тръгвам за личния да му кажа за моите проблеми с жлъчка и щитовидна.
Ако ме прати на ехограф или специалист, ще черпя.

Честит 15ти на всички първолачета! Hug

Ох,тая сутрин още не изпила кафе писах в чужбинския ни форум.
Абе, голямо плюене по българите пада там, така се дразня. Пфу.

Ей, честити последни месечинки! Днес са много май празнуващите.

Пашик, чакаме снимки на ученичката и майка и.  Laughing

# 357
Освен, че днес е празник на всички ученици, и ние имаме повод, че и много други в нашата отчетна - Евчето става на 11 месеца. Брей, честно ви казвам, ама аз грам не усетих кога мина времето, все едно съм я родила миналия месец. С Моника по-бавно ми минаваше.
А 11-месечната ми щерка е станала много палава и въобще това дете не се спира и за 2 секунди - сяда, става, пълзи, върти се, бута се ...  ooooh!... егати шилето... да ми е жива и здрава.

Честито и на всички с поводи днес, както и на тези с ученици!

Мила, ма Нико вече хептен с всичко си го захранила.  Laughing

# 358
  • София
Ейй, голямо вълнение днес с нашия първи учебен ден - понеже е в ново училище сега от 5 клас, а и вече почваме средното образование- кабинетна система, различни предмети ...
И пак най-омразното ми - започване в 7:30  ooooh! Те тия деца за нищо ги нямат, пък и родителите им  Laughing

Мая обиколи училищния двор надлъж и нашир, готова ученичка ми е  Grinning

# 359
Честит първи учебен ден на всички ученици,а и на учителите Simple Smile На добър час на дечковците пожелавам и само 6-ици да носят вкъщи за гордост на мама и тате Simple Smile
Влиза да се похваля, че моята приятелка днес е родила момченце( баш на термин ) - 3160 гр Simple Smile Само това знам за сега Simple Smile Но да и е живо и здраво и да и носи само радост и усмивки Simple Smile Това и е второ детенце, първото е на годинка и 5 месеца Wink
За това ли говорите мамчета - http://www.gymboreeclassesbulgaria.com/bg ?
Мерси за отговорите за АМ, ще изчакам още малко и постепенно ще спра сутрешното мляко..
На Марио обедното хранене е кошмар.. Не иска да яде и това е.. Зеленчуци, месо, риба -  няма значение какво му давам върти главата настрани и се дърпа от лъжицата.. Само с кисело мляко успявам да го прилъжа да хапне няколко хапки готвено.. Какво да го правя такъв? А така хубаво си хапваше всичко с апетит.. Дано да е пустите му зъби, че иначе не знам..
По-късно ще се включа с клипче как бяга диването Simple Smile
Айде лек и спорен ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт