Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Сфия
Леле, отвратителна е тази женица! Не мяза на човек. Верно, колко ли са вътре? И ми е интересно какво ще се случи с коремът й след като роди, най-вероятно ще висне, като торба.
Дейзи, аз съм Елица и чужденците успяват да ми изговорят името,а и да го запомнят. Не мисли за такива неща според мен, като си кръщаваш детето. Важното е името да ти харесва, да звучи приятно, а все ще се намери някой китаец, който да се чуди как може човек да си кръсти детето Ралица, вместо Тзян Дзън Мин...  hahaha

# 241
Ние сме измислили Борис! Само мъжко име, а и док така каза, доста след като вече всички питаха "Борко какво прави днес?"  Mr. Green

# 242
  • София
Small Sun и моя мъж като при теб вика вече "малката какво прави". Аз съм се заинатила, че ще е момиче - Елена, а още дори не знаем пола.

За мъжкото име той е голям инат. Иска да е Стоян на баща си и това е. Въобще не ми харесва името и се опитвам да го убедя да е или Кристиян или Стефан.

# 243
Оня ден помолих милото да отиде да ми вземе нектарини от магазина като му казвам: Милооо, на нас с "малката" ни се ядат нектарини, а той отговаря: Уффф ......жени  Joy
Та и аз съм си навила, че ще е момиче (защото така го усещам), но никой доктор още не го е потвърдил  Grinning

# 244
polisia,she-moto ,deyzy Hug Hug Hug Hugза коремите:)

Alexa-преди Валентина много ми харесваше,докъто не срешнах моята свекърва,която е Валентина:)
Сега повече ми харесва валерия въпреки че валентина си е хубаво име:)
Хубаво е че пееш,бебето ти те чува отдавна,браво!Аз така бях с първата си бременност и сега пак съм така,сега дъщеря ми само да чуе музика и започва да танцува и пее,може би защото съм и свирила и пяла през цяла бременност а може и да е генче,незнам:)

Deizy,обожавам името Петър,баща ми е Петър и племенника ми е Петър ако нямахме вече двама Петровци сега щях да си кръстя детето Петър:)))Да са ти живи и здрави твоите двама:)

Спящата прекрасна дъщеричка!

# 245
lyuckanova Hug Hug Hug
she_moto,*starlet* Hug

# 246
Незнам как изглежда след като е родила тази жена, но със сигурност няма да има хубав корем...
Тези стрии и този целулит са ми много страшни а виждам, че на мен по бедрата и дупето за започнали да ми се образуват от рязкото качване.. и хем си взех крем, а ме мързи да се мажа- правя го само като ми кефне, на 2 седмици 1 път, а не трябва така! После ще ме е яд, че не съм го правила..
Вече какви ли не щуротии си представям с бебетата ни.. Тези които ще си имаме момиченца, ще си ги обличаме еднакво с нас, ще им правим прически и ще играем на кукли барби, а вие Мами на Момченца, цял ден ще има да играете на Колички, самосвали, трактори и темподобни  хехее  Grinning
Аз отсега си мисля как ще се лигавим, ще се търкаляме, ще си правим смешни снимки...
Вижте първото бебе в моя клас, не е ли супер сладко, особено на тая луда снимка  Grinning Grinning

Вижте и тези сладури! :

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62  СКЪСАХ СЕ ОТ СМЯХ!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 247
Страшно сладки, Алекс

Аз що се отнася до бебешки снимки обожавам бебетата на Ан Геди
 ето да споделя

eто оригиналния източник - http://www.annegeddes.com

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 19:45 от bibilyana

# 248
Биби,Алекс,много ме зарадвахте с тези фотки. Hug Hug Hug

# 249
МНОГО СА СЛАДКИ Simple Smile Simple Smile Не мога да си представя, че и аз съм била такова топченце  Grinning Grinning

# 250
  • Сфия
Ние сме измислили Борис! Само мъжко име, а и док така каза, доста след като вече всички питаха "Борко какво прави днес?"  Mr. Green
И ние сме се спрели на Борис, даже така го наричаме вече-Борко...

# 251
  • София
Някак си няма да е възпитано от моя страна да не ви благодаря за прекрасните думи за Ади!  Hug Някои от вас вече си имат такива слънчица и ще се сдобият с още по едно февруари, на други ще им е за пръв път... Горе-долу половината кажи-речи мина.  Peace

# 252
Е,дойде време и аз да напиша нещо.Досега само четох и четох на готово,ама до скоро бях меко казано зле,та в тези хубави и положителни теми(БРАВО)не ми се искаше да изливам физическите си и душевни болежки.Та на 32 съм,16г.с.,имам син на 12год.За сега нещата вървят ок,въпреки че аз имам много големи притеснения,че съм с конизация на шийката,сиреч оперирана ми е и от последния преглед в Бг. ми казаха че е почти ампутирана Cry,то тук,в Испания докторите не виждат никакъв проблем и всичко за тях е"muy bien".... Rolling Eyes то бива позитивизъм ама взеха да ме дразнят нещо,че и не казват какво примерно би станало,някакви интервенции,то хората със шийки ги шият пък аз..уф,ей за това не пиша,че малко са ви вашите грижи.Е надявам се вече да съм редовна и аз,и само с хубави постове,пък и ми станахте толкова близки сега като съм далеч от приятелки и семейство..сори за дългото словоизлияние,ама то трупано с месеци.Лекинка Hug

# 253
  • София
Добре дошла ЕМА  Hug
Искрено вярвам, че накрая, че гушкаш малко, сладко , пухкаво бебче. Мисли позитивно и се радвай на бременността си.
Тук сме се събрали да си казваме и хубавите и лошите неща, така че не се притеснявай  Peace

# 254
Хора, гледате ли X FACTOR? по нова тв? Един филипинец пя Облаче ле Бяло...
Изглежда, че и това предаване няма да е лошо.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт