Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Честит първи учебен ден и от мен на всички мами с ученици  Simple Smile, ние живеем точно до едно училище и ме събудиха с детските песни и стихотворения  Simple Smile
Аз да се похваля, вчера бях на ФМ при Доц.Балев(страхотен професионалист), първото което видя беше мъжкото достойнство на бебо, вече няма грешка мъж ще е  Simple Smile, голяма въртене беше, каза че бебето било с характер от сега, беше си навряло главата навътре и не щеше да се показва само се дупеше и риташе  newsm76 , въртя ме този доктор на 100 страни, но накрая се показа, всичко е наред и си върви нормално  Praynig
Относно термина моя се смени само веднъж, беше за 11 февруари, а сега е 5 февруари.
Вече съм по спокойна, пожелавам на всички мами лека и щастлива бременност  Hug

# 601
Здравейте, момичета и привет  на новите мамчета!
 Да пиша и аз по актуалните теми, които ни вълнуват, преди да е станал моя и да барикадира компа за цял ден, днес не е на работа и ще ми се бута из краката Simple Smile
 Антибиотик-пих в началото на бременноста, понеже си лепнах гнойна ангина, беше съобразен с това, че съм бременна и надявам се, не е дал отражение.
 Течение-също си лепнах в началото, мисля или от настинката, или от антибиотика, на прегледа, когато се установи бременноста ми, докторката искаше да ми направи и тест Папаниколау (ПAП), че било минало 1 година и половина от последния път (тук е препоръчително да го правиш веднъж в годината).Та не успя, че съм имала силно течение, взе ми микробиология, но преди да изчака резултатите, ми предписа някакъв крем, които се поставя като със спринцовка, май свещички ги водят тук, е поставях го 7 дни по предписание и всичко приключи, много ефикасен беше. Надявам се, че и това не ми е навредило...
 Линия негра имах първия път с момчето ми, и пъпа ми покафеня последния месец преди раждането, до година след това всичко се изчисти и изчезна Simple Smile С това бебе (момиче по мое усещане) все още нямам тази линия.
 Гърдите ми пораснаха чак сега, последния месец, не много, само зърната ми и на мен са много чувствителни, не търпят сутиен. С първото дете бяха нараснали доста и докато кърмех си поддържаха размера, и след 1 и половина кърмене се "прибраха" до първоначалния си обем, че и по-малки Simple Smile
 Всъщност, в месеца, в които спрях да кърмя Гого, разбрах, че съм бременна, много трудно го отказах, беше си цицоман Simple Smile, но хем кърмата ми намаля драстично, хем съм чувала, че и вкуса и се променял, може би и това си оказа влияние за по-бързото отбиване. Този път бих кърмила до годинката, мисля, че това е напълно достатъчно, просто след това -при мен специално- кърмата беше в малко количество, а бебето си търсеше постоянно, отделно не пожела да пие НИКАКВО AM, голям проблем ми беше. Отделно е злояд много и яде малко нещаа, въобще сме си трагедия, имам приятелки, спрели кърменето около 6-ти месец, захранили нормално бебетата си постепенно и сега нямат никакви проблеми с храненето.

# 602
rokita ,може и това да е забавило захранването на детето,,,,,но си зависи и от вкусовете на малкото...
Аз имах точно обратния проблем......Моето дете отказа АМ на 6 месеца,захраних с кисело -ядеше го...Но бебета на възраст 7-8-9 месеца трябва да ядат мляко,а моето закусваше кус-кус,попара и филийки,друго не можех да я накарам.Нито каши,нито плодови пюрета на тази възраст.Искаше да дъвче детето,не обичаше биберони и шишета.И само супи и ястия искаше,но не пасирани ,а на дребни парчета...И сега не обича много мляко,рядко една малка чашка пие,дори айран не обича....това си е до вкусове,но как иначе като аз също не обичам прясно мляко,нито баща й......

# 603
Добро утро момичета,аз сега се прибирам от задачки,то беше висене по опашки,та чудо..важното е ,че свърших работа.Честит първи учебен ден на всички дечица,и мами с такива!
Рокита опитах се да ти пиша на лични,но нещо не става,знам ли..

# 604
Добро и слънчево утро и Честит първи учебен ден на всички ученичета Simple SmileСамо като се сетя колко е празнично и тържествно в този ден в БГ,а тук(Испания)още мин.седмица започнаха училище,отидоха си децата,би звънеца,влязоха(няма цветя,няма нищо)и почнаха часовете..пфуууу,щото мн.ученолюбиви..мани мани.Ама кто искаме празници да сме си седели на дупетата.Иначе с гърдите май старата песен на нов глас-ще си ги нося тежките цици 9 месеца и на финала я пусна нещо я не,и как болият зърната като засуче и рани имах,от сега са ми в корички уж мажа тука ама да взвма дефламолче ли да поръчам??Иначе линия нямам,стрии също,бе то първо да си наваксам нормалните си кг. че да почна да наддавам,ама пусто ядене все не ми се отдава SadХубав ден мацки Simple Smile

# 605
Добър ден и от мен! За зърната една приятелка ми препоръча крем Гармастан, но още нищо не съм мазала и не знам как е, но тя ми го похвали много.

# 606
Честито и от мен на всички първолаци и техните мами
моя племенник също е първолак днес, много съм щастлива, и очаквам с нетърпение снимките

# 607
Ех преди 2 дена тъкмо се похвалих,че кожата ми е чиста..а сега като си погледнах гърба се е опъпчил Sad Като болна от шарка съм.Трябва да отида на плаж,да ги опека..почти съм сигурна,че ще ги ликвидирам,то иначе не се трае

# 608
Аз ползвах Гармастан..едно синьо такова...много успокоява раните...но трябва да го отмиваш... Имах от една приятелка и на Авент без отмиване...Но за нацепванията само Гармастана ми помогна...Дано не ви се разраняват много...Успех на всички ни...

Арадия чак сега виждам в подписа ти цитат от една от любимите ми детски приказки от аудиокасетките от детството ми... За каменното сърце...Върна ме в ония години...наизуст сме ги знаели от слушане...

# 609
Добро утро, Честит празник на всички мами с ученици

Благодаря на всички, честито на тези, които са разбрали пола вече и стискам палци на тези, които все още не знаят да им се сбъднат желанията--Човек, когато иска нещо много силно То става   bouquet  bouquet  bouquet

Моята принцеса е надолу с главата, поне така беше на прегледа, много мърдаше, явно усещаше, че мама се вълнува силно Simple Smile
Но имам промяна в термина, измества се с три дни напред--- 05.02.2012

За новата темичка имам две идеи:
Времето бавно минава, а ние искаме Февруари да наближава
и Лятото си отминава, а Февруарче вече шаваХубав ден на всички  Heart Eyes

# 610
Велинче много сладки рими, ето и от мен още едно, което е вариация на твоето де

Времето минава, а февруари все така далече си остава

# 611
praschinka и на мен ми е много на сърце това цитатче,понеже съм родена в Неделя Grinning Чувала съм,че съществува такъв елов лес,в който родените в неделя си пожелават нещо,и то несъмнено се сбъдвало (баща ми,ми ги приказваше тези като бях по-малка,и тези вярвания си ми останаха Mr. Green )

# 612
praschinka и на мен ми е много на сърце това цитатче,понеже съм родена в Неделя Grinning Чувала съм,че съществува такъв елов лес,в който родените в неделя си пожелават нещо,и то несъмнено се сбъдвало (баща ми,ми ги приказваше тези като бях по-малка,и тези вярвания си ми останаха Mr. Green )

Peace

bibilyana Харесва ми  Peace

# 613
Здравейте днес и от мен!

Изпратих седмокласничката на училище. Тази година бая зор ще види, че и аз покрай нея. С две бебета и изпити за гимназия... Thinking, но да са са ми живи и здрави! Praynig

Утре пак тръгвам на работа Sick. С този припадък ги изненадах по никое време преди месец с болничния, но трябва да се върна, да си предам на някого работата, да обуча замесника и така.
Мъжът ми като чу, взе да ми се кара. Пита колко дни ще ми отнеме това - горкия хич не иска да ходя, а само да седя да си се пазя вкъщи. Че и аз посвикнах да си се помотквам и лежа и ми стана хубаво спокойствието.

За име на темичката ми хрумна следното:

Февруарки седмици броят, че изминаха половината си път.

# 614

Февруарки седмици броят, че изминаха половината си път.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт