ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 183
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
Lidingo гледам аз  Hug

# 151
 #Cussing out  ИКЕА: Твърде малки сте, за да имате ниски цени  http://www.blitz.bg/news/article/117983

# 152
#Cussing out  ИКЕА: Твърде малки сте, за да имате ниски цени  http://www.blitz.bg/news/article/117983

Ето сега пример за това, че нашите журналисти четат като Дявола Евангелието.
Това къде го казва Тео Муратидис, и защо въобще се занимавате с цялата тази история? Тяхно право е да си правят ценообразуването. И спирам и аз, но искам да помоля да се обсъждат повече неща по същество вече, иначе да минаваме на лични Peace

# 153
  • София

ИКЕА планер за кухня на български има ли, ще има ли или трябва да работим с английския, някой знае ли?
Също така, пак да попитам, че малко не ми става ясно, цените на готовите шкафчета обхващат ли и корпусната част, имам предвид основния шкаф, мисля, че пишат "рамки" в каталога? Доколкото разбирам, това са цени за корпус, вратичка, механизми, без дръжки и цокъл  newsm78 Ама пак да попитам, ако въобще някой ми разбере въпроса с моя технически  Wink

И мене ме вълнува темата с кухните, но вече съм си направила проект в планера на английската, сега остава да има всичко необходимо в нашата икеа, защото се страхувам, че някои неща ще липсват. Гледах слисъка със шкафовете на последните страници на каталога и виждам някои липси. Също никъде в каталога няма плотове и се чудя на какви ли цени ще са  Thinking
За обявените цени на шкафчетата - мисля, че е точно както го разбираш. То в каталога си пише :
"Цените включват рамка, врати, рафтове и чекмеджета, където е показано. Вратичките и механизмите за плавно затваряне на чекмеджетата са включени във всички комбиниции, с изключение на серията HARLING. Краката, цоклите и дръжките се продават отделно."

# 154
  • Beyond the Frontiers

Еми то си е така. Елементарно икономическо правило - при по-големи обеми, цената пада. И не само с Икея, а и с цените в туризма например и т.н.

# 155
# 156
  • София
Е, да, ама по тая логика как ще го стимулираш тоя пазар - хем малък, хем пък скъпо, тогава хептен никой няма да си купи. Напротив, цената нараства с търсенето.

# 157
  • Beyond the Frontiers
Е, да, ама по тая логика как ще го стимулираш тоя пазар - хем малък, хем пък скъпо, тогава хептен никой няма да си купи. Напротив, цената нараства с търсенето.

Да то търсене има, но няма обем. Няма защо да го стимулират.

# 158
Един въпрос в страни от ИКЕА мебелите  Grinning
Видях, че имат магазин за хранителни стоки. Хайвера и тортите вкусни ли са? А нещо друго да препоръчате?  eat

# 159
Един въпрос в страни от ИКЕА мебелите  Grinning
Видях, че имат магазин за хранителни стоки. Хайвера и тортите вкусни ли са? А нещо друго да препоръчате?  eat

Имат замразени кифтета  Mr. Green, стават за 15 мин. във фурната.

# 160
  • Beyond the Frontiers
Ей, стига с тези кюфтета, тука има бременни жени  Mr. Green Пък толкова ли са хубави?

# 161
Ей, стига с тези кюфтета, тука има бременни жени  Mr. Green Пък толкова ли са хубави?

За бърза манджа, когато нямаш опция за друго са си перфектни. На мен са ми вкусни.

# 162
Това същите кюфтета ли са, които ги сервират в ресторанта с картофите и сладкото?
Аз в ресторанта само огледах как стоят нещата, не съм яла. Забелязах, че като си купиш кафе или кола след това може да си доливаш безплатно  Flutter Също така предлагат и от бебешките пюрета на хип, което е страшно удобно. Имат и детски кът. Абе като отиде човек сутринта, спокойно може да си откара до вечерта...... стига да има пари  Laughing

# 163
Това същите кюфтета ли са, които ги сервират в ресторанта с картофите и сладкото?
Аз в ресторанта само огледах как стоят нещата, не съм яла. Забелязах, че като си купиш кафе или кола след това може да си доливаш безплатно  Flutter Също така предлагат и от бебешките пюрета на хип, което е страшно удобно. Имат и детски кът. Абе като отиде човек сутринта, спокойно може да си откара до вечерта...... стига да има пари  Laughing

Същите. Има и сладко в буркани, и замразени тортичките от ресторанта. И разни други неща, ама не помня вече.

# 164
  • софия
Така е. Много е "забавно" да гледаш българи и румънци как правят опашка с празни пластмасови бутилчици от по 1 и повече л. на опашка за доливане Sick (в такива моменти наистина ме е било срам. Честно.) Има и МП за затопляне на пюретата, и детски столчета, и играчки, и детска тоалетна с препарат за дезинфекция, детска мивка. (поне в чужбинските. Надявам се и тук да е така.)

Общи условия

Активация на акаунт