ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 183
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
Във фазата на планиране си бях харесала тази снимка и мислех да слагам крачета на Expedit и да го приспособявам за пейка, но после реших да кормя антрето и да го приобщавам към кухнята и така и не стигнах до реализация:

# 346
MissNellie, това е страхотно!  Peace
Ще взема да поизчакам малко с покупките, че пускате от хубави по-хубави идеи!
Ще взема да се мина, ако избързам! Mr. Green

A ето тази етажерка пак от Lack серията
дали ще е подходящо да се сложи в банята?  Thinking Да не вземе да се надуе от влагата?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 15:33 от Kölsches Mädel

# 347
Здравейте, може ли някой да обясни какво се случва със старите "колекции"? В момента изложени мебели от каталог 2012 ли ще видим или комбинирани? В нета видях снимчици на детско обзавеждане от 2010 и много ми харесва.
Благодаря Ви!

# 348
  • София
В една от снимките в каталога има такава етажерка в баня, но не знам дали е точно същата серия или има подобна с покритие за баня специално.

# 349
  • хасково
MissNellie, това е страхотно!  Peace
Ще взема да поизчакам малко с покупките, че пускате от хубави по-хубави идеи!
Ще взема да се мина, ако избързам! Mr. Green

A ето тази етажерка пак от Lack серията
дали ще е подходящо да се сложи в банята?  Thinking Да не вземе да се надуе от влагата?

До колкото съм веща,мисля че ако е изложен на директна водна струя шкафът или етажерката трябва да е от ПВЦ.  Ако е само във влажно помещение е необходимо влагоустойчиво покритие.Всичко друго има кратък живот в банята.

# 350
A ето тази етажерка пак от Lack серията http://www.ikea.com/us/en/images/products/lack-wall-shelf-unit__ … 1_PE240841_S4.JPG

Зависи за каква влага става дума. Ако е от тези бани, които са без прозорец и се мокрят навсякъде при всяко къпане, НЕ! Ако банята е "суха" (има душ кабина) и нормална вентилация, тогава няма никакъв проблем.

Вътрешността на мебелите от сериите LACK и EXPEDIT са от картон със структурата на пчелно гнездо, а отгоре са от ламиниран фазер.

# 351
Някой случайно да има пералня от ИКЕА?

# 352
A ето тази етажерка пак от Lack серията http://www.ikea.com/us/en/images/products/lack-wall-shelf-unit__ … 1_PE240841_S4.JPG

Зависи за каква влага става дума. Ако е от тези бани, които са без прозорец и се мокрят навсякъде при всяко къпане, НЕ! Ако банята е "суха" (има душ кабина) и нормална вентилация, тогава няма никакъв проблем.

Вътрешността на мебелите от сериите LACK и EXPEDIT са от картон със структурата на пчелно гнездо, а отгоре са от ламиниран фазер.

Отговаряме на условията! Mr. Green
Мерси много за инфото!  bouquet

# 353
  • София/Осло
Дали сте ми страхотни идеи!  bouquet Рафтчетата Ribba, биха били супер подходящи за спалнята, а релсата Kvartal- за коридора!
Barbabeau, забравих да спомена, колко страхотен го намирам твоя хак! Невероятно сте оформили този кът! Толкова уютно! Веднага си се представих,как лежа там цял ден с книжка и питие! Blush

Kölsches, освен всичко изброено има  и един корниз ,който е като метална нишка. В Норвегия него също го използват за увисване на корда на снимки и картини вместо да се дупчи стената...

Оф ,намерих го :
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/20079342

Това е за по-леки неща :

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10151036

Ето виж и тук някои от предложените идеи в действие   Hug :
със стрелкичките в долната част на снимката можеш да разгледаш осемте снимки

http://www.ikea.com/no/no/catalog/categories/departments/decorat … /20111_ossv16a_01

# 354
Госпожичке,  Hug
Страхотни предложения! Много искам да си наредя различни рамки в коридора, както е показано на снимките, но все си мисля, че няма да успея да постигна небрежно-уютния икейски стил! Blush
Този първия корниз, който си показала, си го бяхме взели да си окачим пердетата, пак икейски, от плътните, ленени и като виснаха тия ми ти пердета... Whistling

Сега пак разгледах каталога и видях, че ще се предлага от хотдог-а им. Много го харесвам с препържен лук,м-мммм! Heart Eyes

# 355
  • София/Осло
Ето и това просто като предложение към поредицата от корнизи  и идеи за висене на декорация без да дупчим / май е по -добър вариант от оня първия  Thinking /
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60075295

# 356
В една от снимките в каталога има такава етажерка в баня, но не знам дали е точно същата серия или има подобна с покритие за баня специално.

Клеми, сигурно имаш предвид това, LILLÅNGEN.
Днес и аз получих хартиения каталог (София, Лозенец, района на пл. Журналист) и забелязах снимката.

# 357
Защо така измачкани изглеждат диваните? Дали дават да се сяда по тях? Но още не е отворен магазина, кога са успели да се степат така?

По диваните може да се сяда, ляга, скача и каквото друго се сетиш Simple Smile Както и всички други артукули могат да се пробват.
За всеки диван има по няколко десена калъфи, които са опаковани отделно и като се сложат първоначално са малко понамачкани, но след няколко дни употреба се оправят.

МиссНелли, имала съм точно тези ANNO INEZ преди няколко години, доста са си плътни, само мотива е прозрачен.

При нас Småland е само 30 минути, тъй като винаги има много деца. Уж с Фемили картата може допълнитено още 30 минути, но никога не можем да го използваме заради наплива.
Не изискват чорапи, но децата трябва да са без памперс.

Човек трябва да е запознат поне малко с шведският дизайн и дизайнери, за да  може истински да оцени Икеа. Peace

# 358
Чухте ли, че вече можеш да пазаруваш от магазина? Понеже имало много репортери, и други хора пускали и вече някакви познати на моя приятелка си купили диван. Вчера го научих, мислех, че и тук ще го прочета. Някаква подобна информация имате ли?

# 359
Чухте ли, че вече можеш да пазаруваш от магазина? Понеже имало много репортери, и други хора пускали и вече някакви познати на моя приятелка си купили диван. Вчера го научих, мислех, че и тук ще го прочета. Някаква подобна информация имате ли?
Да, имаме! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт