ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 103
  • 712
  •   2
Отговори
# 540
Аз още съм на вълна Икеа-разкрасяване  Wink така че ви я показвам и в този вариант

# 541
Ей, умирате да се тросвате и нервничите Peace.
Никой не е виновен, че сайта е копиран от гръцкия и е меко казано не добре направен.
Ето  пример от англ.(сигурна съм, че го знаеш), където е показана крайната цена за диван със всеки  калъф. Ясно, точно, удобно.

Наистина не разбирам защо посрещате всяко питане и коментар на нож.Чета я тази тема от години, беше супер позитивна, сега е доста  Sick.
Има време, нека понакупиме, после ще споделяме идеи Peace

# 542
Интерисувам се ,които е посетил вече магазина да сподели има ли хубави килими,пердета и интересни шалтета за легла.Благодаря ви предварително.

# 543
Има, но е въпрос на "вкус" и представа за хубави все пак  Peace

# 544
Интерисувам се ,които е посетил вече магазина да сподели има ли хубави килими,пердета и интересни шалтета за легла.Благодаря ви предварително.

От разнообразието на килими съм приятно изненадана . Готови пердета не видях много , може да съм пропуснала  Rolling Eyes, но пък текстила е чуден , така че човек може да се вдъхновява .

Шалтета видях едно-две , не съм впечатлена , но имат хубави одеяла за легло .

# 545
Аз пак прегледах снимките от албума във Фейсбук и твърдо вече знам, че в сайта има страшно малко неща! От моя списък около 30 % липсват в сайта, но ги има в магазина и на снимките. Особено детски и текстил. Така че, сайтът не е никакъв ориентир на този етап. Но пък хубавото е, че магазинът е добре зареден.  Grinning

# 546
  • София
А цените на килимите как са? Ох, аз нямам търпение да отида, но май ще е след празниците  Sad Няма на кого да натреса децата  Mr. Green А сериозно ли е 45мин. клубчето....това е направо гавра  Mr. Green тези да не са се уговорили с мъжа ми  hahaha

# 547
Честита ИКЕА! Това вместо запис Simple Smile

И аз на този етап се интересувам от килими, шалтета, пердета и текстил. Видях по-назад, че сте коментирали, но ще очаквам с интерес впечатленията ви по тази тема Simple Smile

# 548

Nice, не мога да намеря тази масичка в каталога  Confused

И аз не успях да я открия, в нета я намерих:

Тук е в сайта http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=8178
и в каталога я има на 8-ма страница  Peace

# 549
Хайде, ако някой има и ползва
MYSA VETE
Завивка 220/240
189.00 лв
Цената се отнася за конкретния артикул
60131461
60%гъши пух и 40% гъши пера
да сподели доволен ли е.
Притеснява ме съотношението 60/40 - дали перата не са в повече, излизат ли много, деформира ли се при пране? Също така в сайта пише, че е Общото тегло е 2800 г. - не е ли много тежка? Иска ми се завивката да е точно от от гъши пух, защото знам, че много топлят, а ние не сме с ТЕЦ.

# 550
  • София
А дали масичката LACK я има и в други цветове, освен черно и бяло?

# 551
Има бреза и тъмно кафяво.

# 552
Здравейте!Направи ми впечатление в сайта  ограниченото предлагане на трапезни столове и май почти никакви столове за бюро.Също никъде не видях закачалки-нито за стена, нито стоящи. Тези от вас които са ходили и са обърнали внимание- нека споделят, моля.Дали да тръгвам с голямата кошница Laughing

# 553
Има предостатъчно столове, бюра.

Дайте малко време на сайта им, докато тръгне както си трябва.

# 554
Почти не видях на сайта чекмеджета а тези, които ги има са малко размери и на някакви космически цени. Продават се и челата за тях отделно ... не знам така ли е по целия свят, но според мен е ужасно, няма една секция или нещо доближаващо се до мебел с чекмедже и врати, всичко е отделно  Close

Общи условия

Активация на акаунт