ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 090
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
Хайде да обновим първия пост с инфо за нашата Икеа ,да не се пита едно и също през 3 реда.
Дайте предложения за следващата тема, в тази първият пост не може вече да се редактира. Когато пусках тази тема на 8 септември даже сайтът не беше готов още.

# 571
То и да можеше, пак никой нямаше да го чете.

# 572
Моето предложение би било за заглавие напомнящ техния рекламен слоган "Време е за ИКЕА". Да добавим линк до каталог, сайт и facebook, работно време, линкове към други сайтове с интересни идеи (като на последната страница), .....не знам какво друго би било полезно  newsm78 пък който иска да чете! Simple Smile

# 573
Моето предложение би било за заглавие напомнящ техния рекламен слоган "Време е за ИКЕА". Да добавим линк до каталог, сайт и facebook, работно време, линкове към други сайтове с интересни идеи (като на последната страница), .....не знам какво друго би било полезно  newsm78 пък който иска да чете! Simple Smile
Покрепям напълно . Peace

# 574
  • Beyond the Frontiers
Ако този порой спре ще вземада отида и аз....

# 575
  • София
Благодаря за информацията за работното време през празничните дни!
А някой тества ли вече детския кът, как е положението, да ходим ли с децата през почивните дни?
Ако някой може да даде информация за гръб на кухня... много ще съм благодарна. В квартирата е много зле и искам да направя нещо по въпроса.
  bouquet

# 576
Ако този порой спре ще вземада отида и аз....

Аз мисля следобяд да заведа сина ми, ще вземем едно такси, поне малки неща мога да купя сега и да поиграе, той много обича в ИКЕА да ходи.  Simple Smile

# 577
И ние след малко тръгваме към Икеа,ще пиша като се приберем.

# 578
shrekie в албума имаш снимка на стол Laver доволна ли си от качеството?В каталога е на промоция (4 броя) с маса Melltorp и смятам да си ги взема.Заслужава ли си?

# 579
Масичките Лак наистина си "плачат" за декорация или друга обработка  Grinning Идеята с пастелите много ми хареса и мисля, че е чудесна за малки деца.

# 580
Благодаря за информацията за работното време през празничните дни!
А някой тества ли вече детския кът, как е положението, да ходим ли с децата през почивните дни?
Ако някой може да даде информация за гръб на кухня... много ще съм благодарна. В квартирата е много зле и искам да направя нещо по въпроса.
  bouquet

Ние вчера отидохме най-вече заради гърбовете на кухните и пак не ги купихме,иначе ето ги в "други аксесоари за кухня": http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=kitchen_in&cID= … u1=11&Menu2=0 - 2 от моделите са двустранни и ако си ги сложиш в рамката,която ИКЕА предлагат,можеш да си ги сменя като ти се захабят или омръзнат

# 581
  • ENGLAND
Идеите за декорация на масичките са страхотни. Имаме две бели, не че имаме нужда даже и от една, но лятото като имаше намаление тук една масичка струваше колкото един хляб, 1.20 паунда. Докато видя мъжа ми грабна две, питам го защо, а той, ами само толкова дават да се вземе. Сега имам една сглобена  и една опакована, за по-добри дни. Но пък с тези идеи ще ги пусна и двете в действие.

# 582
Ние вчера отидохме най-вече заради гърбовете на кухните и пак не ги купихме,иначе ето ги в "други аксесоари за кухня": http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=kitchen_in&cID= … u1=11&Menu2=0 - 2 от моделите са двустранни и ако си ги сложиш в рамката,която ИКЕА предлагат,можеш да си ги сменя като ти се захабят или омръзнат

Много хубава работа ще ми свършат, но при нас е малко сложно, защото батерията е на стената, а не от плота и трябва да се правят дупки, мъжът ми няма да се навие сигурно, а от години го моля  Rolling Eyes

# 583
  • София
Масичките Лак наистина си "плачат" за декорация или друга обработка  Grinning Идеята с пастелите много ми хареса и мисля, че е чудесна за малки деца.

Гледах към тях имаше и едни столчета за по 9,99лв. става ли да се позват за деца да седнат да рисуват.
Ще чакам отзиви от утре как ще е положението да се замъкнем с половинката да разгледаме.

# 584
Дали има много хора днес в ИКЕА.Някой ходил ли е вчера-днес

Общи условия

Активация на акаунт