135 American Motion Pictures Presents

• 37 706
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • WA, USA
Никога не е стояло на въпрос дали ще съм с неговата фамилия, изобщо не се трогна като му казах че няма. Цял живот съм била с едно име, дай сега да го сменяме само щото съм се омъжила. Ми не ми харесва така. Crossing Arms Освен това си я харесвам фамилията. Ама ние и халки не носим, изобщо май сме доста анти брак. Ако не беше зелената карта така и щяхме да си останем небракувани.

Честит рожден ден на Хитруша  bouquet

# 436
ние сме като сипирумини съвсем,само дето аз си нося халката,бащата на децата я удави в океана около месец след като му се положи на ръката..според щерка ни ние дори не сме и женени защото бели рокли и снимки и пр няма,уведоми половин софия за което Laughing

# 437
  • The QC to be!!!
 Joy и ние халки не носим, и не ни пука. Аз в началото не я носех щото ми беше голяма. Сега щото не може да ми влезе на пръста.  Mr. Green Половинката я свали като излязохме от залата, че не му била удобна.  Joy Бе изобщо с традициите сме на вие...

Анет земи си облечи 1 бяла рокля и мъжо в тукс. и се снимайте, че така объркваш детето.  Grinning

# 438
  • У дома
Честит рожден ден на Хитруша! Жива и здрава!

И на мен време за форума не ми остава. Работа, активитис за децата, занимания...

Аз пък си смених фамилията по суеверни причини. Пък и по-лесно е всички да сме с една фамилия.

# 439
Hitrusha, Happy Birthday! Здрава и щастлива!

Ние с мъж ми бяхме с едни и същи фамилии още преди да се оженим. Обърнат е на майтап въпросът "Ти взе ли ми фамилията, или си запази твоята?". Отговорът е според настроението.  Mr. Green

Халките (сребърни) сега не знам къде са. Половинката я носи около месец и се заоправдава с естетството на работата си. Аз бих искала да я нося, но не ми става.  Blush

Детето иска да ходи с миналогодишния костюм на Хелоуин. На мен ми се ще да разнообразим, ама пък щом то иска, да му чупя ли хатъра?

# 440
  • Чикаго / София
Maрлела и Деница ще е с миналогодишния си костюм. Става й, а и е хубав. Тя си го харесваи си го иска, хич и не настоявам да купувам друг. Остави детето да си ходи пак с него щом иска. Надали някой си спомня какво е била миналата година. Аз поне въобще не си спомням децата от класа им какво са били.  На Лъчезара й купих костюм още Април месец за 10$ от едни намаления, така че децата са готови за Хелоуин.. Ние не се маскираме.

# 441
  • The QC to be!!!
Надали някой си спомня какво е била миналата година.
И да си спомня някой, има ли значение и какво?  newsm78

# 442
Не разбирам такива отношения.

Чиста проба комплексарщина  Tired .
Не съм си сменяла фамилията, даже мисля някой ден като имаме дъщеря да носи моята фамилия  Flutter .

Костюмът за Х. ми е болна тема... тук все още е топло и изобщо не знам какво да му взема. Тези, които са по-красиви и по-качествени са супер дебели, по-тънките са пълни боклуци...накрая май ще остане без костюм, не мислят търговците за нас в топлите щати  Crossing Arms.

# 443
 Хитруша, да си жива и здрава!

И синковеца иска да е с миналогодишния костюм а е много грозен скелет и водя преговори, но той настоява. Не смятам да го навивам повече, криза е все пак Laughing

# 444
Ейдж миналата година беше с костюма от преди две. И тази рече да го носи, но са му до кръста лепенките за под дупето та ще е пират. Не ми харесват готовите и ще шия.

Клер, гол под костюма направо, само по гащи. Simple Smile Така действах докато живеехме по южните щати.

Халката все по-рядко нося, мъжа ми само на работа, даже не си спомням къде ми е годежният пръстен. Решила съм да ги дам двата да ми ги слея в един, но още си търся модел, не ми харесват типичните сватбени такива.

# 445
АЗ ваех пиратски костюм, детео все още няма право на избор. Бях се засилила от Калгари да му вземам един на бръмбарче, но щеше да заври горкото в него.
Нося си само годежния пръстен, халката не ми става. Мъжът ми обаче си носи неговата

# 446
Ние сме 1% и 99% за Х. Търсим цилиндър и монокъл.

Аз си запазих името след сватбата, от феминизъм и от мързел. Където мога да си спестя разправянето с лелички от държавна администрация си го спестявам.

Аз имам само халка и ми стана голяма, понякога изхвърча. Мъжът ми също си носи неговата, би ми било странно да я остави да събира прах някъде.

Момичета от Ню Йорк, гласувахте ли? Има ли опашка?

# 447
  • USA
Ако на Стейси костюма от миналата година й ставаше, нямаше да купувам нов. Беше страхотен- фъстъче Simple Smile. Тази година ще бъде нърс  Simple Smile.

Аз фамилия не съм сменяла понеже си бяхме с едни и същи, но ако не беше така, щях да взема неговата.
Халките си ги носим и двамата.

Хитруша, много здраве и щастие ти пожелавам!

# 448
Лепта за изписването на темата: Халка не нося откакто съм бременна, не ми става. Пръстен нямам. Мъжът ми за пет години никога не е свалял неговата халка, наскоро се оказа, че и не може да я свали.

Той много искаше да съм с неговата фамилия, аз приех компромисен вариант - с тире, само на американските лични документи. Нищо общо с феминизма, просто съм си свикнала с името и не виждам причина да си го сменям с нечие чуждо. Пък и бюрокрация мразя. С неговото име съм само във ФБ, защото ми писна да обяснявам коя съм. Моя колежка и мъж ѝ решиха проблема с фамилиите радикално, като и двамата приеха името на другия с тире. Майтапим се, че децата им имат най-дългите имена в щата: по две рождени, плюс двете некратки фамилии - като попълват бланки все не им стига мястото.  Laughing

Иначе по въпроса за ултиматума: не схванах, девойката ли е предложила брак? Щото ако е годеникът, то това е най-странното предложение, което съм чувала: омъжи се за мен и ме направи щастлив, но само ако изпълниш ей тоя списък с изисквания... За мен на такъв важен етап ултиматум би значил моментален крах на връзката.

# 449

Да почерпя по случай рождения ми ден днес!

Общи условия

Активация на акаунт