135 American Motion Pictures Presents

• 37 695
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Яна, с какъв статут сте? Къде е родено детето?

# 541
Александра е родена в Бг, със зелена карта сме. И аз и тя и таткото

# 542
Баща и работи, но  няма застраховки има малко бенефити на кратко. Аз се опитвам да си намеря работа, но трудно така че и аз нямам нищо което да помогне.

# 543
Лошо, пробвай да кандидатствате за CHIP но си мисля, че за това детето трябва да е родено тук.
Другия вариант за който се сещам е да си самотна майка. Попитай в болницата за техен финансов консултант, те могат да ти предложат нещо
http://www.hhsc.state.tx.us/medicaid/

# 544
Много ти благодаря, ще го прочета и наистина ще видим в болницата дали имат удачен вариант.
Поздрави.

# 545
Виж и мнение на втори лекар. Синът ми е с ушна инфекция в момента освен с антибиотика се лекуваме и с алтернативна медицина

# 546
Ок ще вдиме и на втори лекар, наистина сме нови тука и още не мога да вляза в час и отново блгодаря

# 547
Яна, ето сайта на CHIP за твоя щат. Детето е достатъчно да има зелена карта, не е необходимо да е родено тук. Доходите на семейството също се вземат под внимание.  http://www.chipmedicaid.org/en/Can-I-Get-It

Успех, дано да се оправи бързо детенцето!

# 548
Яна, ето сайта на CHIP за твоя щат. Детето е достатъчно да има зелена карта, не е необходимо да е родено тук. Доходите на семейството също се вземат под внимание.  http://www.chipmedicaid.org/en/Can-I-Get-It

Преди да аплайваш обади се на тол фри номера им. Независимо какво пише във формата, че може да кандидатстват и хора който не са родени тук ( емигранти) имат изискване да е живяло лицето в Тексас последните 5 години. Иначе по спомен ще ти отговорят чак след 20 дни ( ако не ти изгубят документите преди това). Минала съм през тази програма в Хюстън, говоря го от личен опит.

# 549
Яна, аз прегладах сайта. Никъде не се споменава за тези 5 години, но пише, че формата се разглежда за одобрение 45 дена. На твое място бих я попълнила на секундата. И да се оправя детето без сериозна намеса.

# 550
  • USA
Момичета, има UMI Shoes в HauteLook.

ето и купон http://dealspl.us/coupons/hautelook/p_off-purchase

YANA, не мога да помогна, но дано не се наложи операция! И според мен е нужно второ мнение.

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 23:45 от maimun77

# 551
  • Boston, MA
Яна, ако е спешна операцията, има възможност да ви приемат в болницата, докато ви се разглежда апликацията за Медикейд (поне в нашата болница така стоят нещата, разбира се, сме в съвсем друг щат и не мога да гарантирам, че и при вас ще е така). Така че се опитай да говориш с някой от Patient Financial Services в болницата. Извън това, ако не ви одобрят за Медикейд, и се наложи да плащате в брой, би трябвало да има отстъпки от цената.

Но при всяко едно положение опитайте да вземете втори лекарско мнение. Каква точно ще е операцията? Тръбички ли искат да слагат?

Успех, и стискам палци бързо да се оправя детето!

# 552
Много ви благодаря момичета, страхотни сте baby_neutral
За операцията не са обяснили точно, но била лека и бърза. Снощи по спешност ходихме до наи-близкита денонощна помощ. Малкта плачеше много и бях адски притеснена. Утре обаче сутринта ще ходим на специалист otolaryngology, за по-компетентна и точна диагноза. Искрено се надявам да се разминем. А инфото което ми дадохте ми е много полезно. Ще прочета подробно, ще използвам докато не сам на работа.
  bouquet

# 553
Да, тука на всяко дете, което направи отит искат да правят" задължително" операция... Rolling Eyes  Калин щеше да остане "100% глух" ако не бяхме направили такава операция според тях, искаха едновременно и вадене на 3-те сливици.
 Преди да се оставяш да те наплашат поискай и второ мнение( и прочети по въпроса). За мен личхо няма такова нещо като "лека и бърза" операция. Ако говорим за поставяне на тръбички процента на наложителност от втора операция също не е за пренебрегване.

Момичета да ви питам, ровя се днеска цял ден, някой знае ли по закон дали сме задължени да имаме валидна лична карта, ако имаме валиден паспорт? Ясно, че ако сме на територията на БГ ще подменим, но докато сме тук, задължени ли сме да сменяме изтекла лична карта? Питах вече в посолството ( още не са ми отговорили), но казвам да питам и тук ако някой има опит?  bouquet

# 554
Tandoori виж в Закон-а за българските документи за самоличност.

Общи условия

Активация на акаунт