135 American Motion Pictures Presents

• 37 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • У дома
Мерси Бубка, точно cold sore е.

Baby*, мерси за споделеното.

Някой да знае дали из Чикагско мога да намеря дива пуйка? За органик сигурно ще ми отрежат я ръка, я крак.

# 571
има амишки из някои магазини. Много по- малки са и на достъпна цена. За диви не знам.

# 572
  • У дома
Ники, дай моля те координати. Може и на лични.

# 573
Здравейте,

Ако замина от България с туристическа виза и искам да направя фирма в САЩ и да кандидатствам от там за работна виза, ще имам ли възможност да кандидатсвам и възможност да получа такава ? И има ли начин как от тук да кандидатствам за такава виза при условие че искам да основа фирма там ? В смисъл от тук да тръгна с някакъв вид работна виза без работодател, като обясня че искам там да направя фирма ? (втория въпрос дори на мен самата ми се струва невъзможен но аз да си питам)

# 574
 Heart Десито Heart , не става.

Търси друг начин.

# 575
ако някой има опит/интерес/образование в сферата на здравето/наука/изследвания и търси работа да ми метне месидж,една от големите компании (CROs) тук е закъсала за монитори по изледвания и търси препоръчани хора..

# 576
  • Чикаго / София
Heart Десито Heart  доста невъзможно ми звучи това.  Както е написала Титина, търси друг начин.

# 577
Atalanta: http://www.valliproduce.com/ тук  съм виждала.

# 578
  • The QC to be!!!
Atalanta в WI сме купували от ферма на Омиши цели агнета. Това беше 2 години под ред, но миналия век, и даже адреса не мога да спомня. Та те гледаха и пуйка, пилета, зайци, всякакви животни. Ако се разровиш из нега, може и да излязат и повече от 1 ферми там да се занимават с търговия на дребно така. При тези с агнетата си посочваш кое искаш и или ти или те ти го хващат, или ти или те ... та до плика.  Cry Тази ферма ни я показа 1 Румънец, познат на половинката. За него е религия да ходи там всяка година. Та айде и ние там, за компания по пътя до там и обратно и после на масата. Според половинката били хубави, аз не ги опитах. Но според него и изгорял боб е хубав, и всяка храна дето може да се гълта е хубава.  Mr. Green

Една от другите А. ферми по край които сме минавали и пазарили беше по пътя за House on the Rock, и доста близо преди музея. Там продават всякакъв вид сирене, брашна, подправки, сладка, мед, яйца и кюрд месо. Може и друго да има, фреш, но никога не съм питала. Вземи та заведи децата там и се върни с пуйка.  Mr. Green Хем децата ще се кефят, хем ти ще си свършила с това, хем ще знаеш за друг път, пък и е голяма атракция да ходиш до тези ферми.

# 579
Heart Десито Heart, за да може да получиш виза и да отвориш фирма тук става на въпрос за сериозна инвестиция от рода на няколко милиона, иначе не става.

# 580
Здравейте момичета, извинете че нахлувам в темата ви, но имам нужда от вашата помощ и съвети!Накратко: Предстой ми пътуване  до Америка, с малко дете на 1г. и 3 мес., ще поостанем  няколко месеца (поне така сме планирали). Въпросите  ми е свързани първо с пътуването, дайте ми някоя практична идея, как да е "най-безболезнено" за всички ни дългия полет, какво да не пропусна да взема за първите дни, докато се адаптираме като храна или нещо специфично, дето ще имаме евентуална трудност в намирането. МАлката е в преход към обща храна, пюрета рядко яде, но АМ използваме.
 Зная, че всичко се намира и предлагането е голямо, но началото докато се ориентираме в новата обстановка, да не притеснявам.
С поздрав,
една БГ мама
п.п. предварително ви, благодаря за разбирането  Hug

# 581
Heart Десито Heart, за да може да получиш виза и да отвориш фирма тук става на въпрос за сериозна инвестиция от рода на няколко милиона, иначе не става.

Благодаря,поне няма да питам себе си повече по този въпрос Simple Smile Евентуално ще възникнат още. .. Wink

# 582
Предстой ми пътуване  до Америка, с малко дете на 1г. и 3 мес., ще поостанем  няколко месеца (поне така сме планирали). Въпросите  ми е свързани първо с пътуването, дайте ми някоя практична идея, как да е "най-безболезнено" , какво да не пропусна да взема за първите дни, докато се адаптираме като храна или нещо специфично, дето ще имаме евентуална трудност в намирането.

Щом си с малко дете и ако има някакви специфични нужди/проблеми,вземи лекарства за първо време,такива с които сте запознати и използвали вече. Възможно е от климатизацията да лепнете някой тукашен вирус с кашлица,Т и сополи,непознат на имунната ви система.Спокойно,на третото идване вече ще сте калени.
Храна тук - Господ дал и според религия/бюджет/хранителни навици.Няма смисъл от притеснения.Във всеки (хипер)маркет има бебешка секция с пълен асортимент продукти.
Дълго време и на всеки 2,3 месеца правих София-Мюнхен/Франкфурт-НЙ-Мюнхен/Франкфурт-София и нито веднъж не ме заболя.Само е леко,но търпимо досадно.Вземи четиво,плетиво и каквото се сетиш за развличение.

# 583
Предстой ми пътуване  до Америка, с малко дете на 1г. и 3 мес....
... Вземи четиво,плетиво и каквото се сетиш за развличение...

Grinning Ох, идеята, че с тодлър в самолет имаш нужда и от допълнително развлечение толкова ми хареса!!!  Grinning
Дай боже всекиму такива тодлъри!

# 584
Pickles, благодаря че отговори на моите въпросчета   bouquet
.... а те напоследък се множат!?
за АМ имам съмнения,че ще намерим същото, но това да е проблема ще го сменим след като изпием "нашенското" си.
Аз също последните години, правех чести преходи до и от БГ, но с малко дете ми е за първи път и толкова часове във въздуха, това е за мен притеснителното.
МИли мами, очаквам от вас още споделени идеи и съвети за нашето първо дълго пътуване.
Или за нещата, с които евентуално ще се сблъскам първите дни в адаптирането ни с малката.
С поздрав,
една БГ мама

Общи условия

Активация на акаунт