135 American Motion Pictures Presents

  • 37 661
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Boston, MA
  • Мнения: 3 105
Аз още съм в чудене дали замразена или охладена да купя, утре смятам да пазарувам. А ако я купя само охладена, пак ли трябва да стои във солена вода едно денонощие? Моята ще е десетина паунда, ние сме само четворката плюс двойка свекъри.

МисНели, кажи за цитрусите? Миналата година Агентският съпруг беше натъпкал с ябълки и лук? май? И аз не искам стъфинг вътре, става един такъв лепкав, не ми харесва...

# 616
  • Мнения: 616
Бубка лимони и мандарини, мислех само да ги разрежа на 4тини + лук пак така, някакви билки на клонче  и да натъпча.
Замразена ако вземеш, ще има ли време да се размрази? А кисненето в солена вода си мислех, че е за да е по-сочно и овкусено месото, не заради размразяване. Но може и да греша.

# 617
  • САЩ
  • Мнения: 170
Мис Нели, ами то хубаво да я замразя, но пък нали е голяма и трябва да се размразява поне 2 дена в хладилник, та не ми се стори удачно това със замразяването. Оф, съвсем ме разколебахте сега значи! Довечера ще взема да и прочета инструкциите на опаковката и ако съм в грешка ще минавам на план Б. А стафинг аз не слагам. Този американския хич не ми изглежда апетитен. Нашенски с ориз по ми допада, но някой друг да се плеска с него. Та така, само ще я пека в кесия, а гарнитурите отделно.

# 618
  • Мнения: 3 989
Анет, можеш да си набавиш кефирени зърна от тук примерно, 90% от хората ги дават безплатно. Ползвала съм сайта няколко пъти. И да спомена, че не бих си взела кефир, държан в непастьоризирано мляко.

# 619
  • Мнения: 3 367
Кюбит,пробвах баш там преди седмица,на лелята в синси и умряла гъбката и ня-ма.Търсенето продължава че и туй си е наука,има 0000 вида гъби..

# 620
  • Мнения: 2 563
Ние сме на вегански празник, на който ще носим  запечени root vegetables + рецептата на Анет с брюкселско зеле и тиквички на тиган, с която ме гостиха прееди няколко седмици.

Соли, ти като живя в Ню Йорк, знаеше ли за ето тези http://whitecowdairy.com/? В Гранд Сентръл им продават киселото мляко - ум да ти зайде (и от цената също). Никога в живота си не съм яла по-вкусно кисело мляко. В обикновеното има само мляко и бактерии, а освен това продават и в комбинации с плодове и тиква.

# 621
  • Мнения: 17 305
Ти от каква комбинациа си доволна?
Ще питам мъжът ми - смокърът си е негово поле за действие. Само се сещам че бяхме правили 2 варианта, в единия замина в кофата, във втория го ядохме

# 622
  • Мнения: 3 400
-как организирате флионги и джуфки и диадеми момичешки?

Малко идеи: http://organizing.yourway.net/9-ways-to-organize-hair-accessories/
Моите (преди сто години) бяха в кутия за моливи с много отделения, като тази на картинка 3, идеална работа вършеше.

За кефири и пуйки акъл не мога да давам, за забелване - още по-малко. Мъка.

# 623
  • Мнения: 3 989
Хиър, знам ги и сме ги яли, но както казваш - ум да ти зайди от цени.  Crazy Тук в ХФ има едни локални, пак в стъклария продават, много хубаво мляко. От него купуваме, но цените са като на органик продукцията в магазина, тъй че не е драма.

Анет да ми се яви с рецептата за брюкселското зеле.  Grinning

Янажар, ти докъде я докара с бременеенето? Знаете ли пола вече?

# 624
  • Мнения: 3 400
[Янажар, ти докъде я докара с бременеенето? Знаете ли пола вече?

Мома чакаме. Съдейки по това как пуфтя и се влача - бая големшка мома (те и технологиите засега така казват, нямала място да се обърне човешки).

И аз искам рецепта за брюкселско зеле, моля. Напоследък точно спраутс сънувам. И броколи.

# 625
  • Мнения: 13
[Янажар, ти докъде я докара с бременеенето? Знаете ли пола вече?

Мома чакаме. Съдейки по това как пуфтя и се влача - бая големшка мома (те и технологиите засега така казват, нямала място да се обърне човешки).
Добре дошла в отбора на момичешките мами Mr. Green и ние си чакаме още втората девойка декември Heart Eyes
За пуйката ще си я готвя по български, защото така я обичаме Mr. Green в плик - пълнена с ориз, гъби и дреболии и плънка от кисело зеленце Mr. Green

# 626
  • Мнения: 3 367
зелки се измиват,режат на 1/2,маха им се твьрдия край(може и да не); на сух тиган на 1 ред желателно (може и на повече ако бързате) с 2 капки зехтин,докато не си сменят цвета. после сол и лимон и дън; по идентичен начин правим броколи и аспержи,нямат сбъркване.
dobawka-искат бъркане; стават много бързо,но трябва да се обръщат че загарят..
йана-мерси за този линк,има хитрини,пусто що не съм по-крафти..

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 20:53 от anette1104

# 627
  • Мнения: 2 381
Анет, защо толкова сложно? В пликче зиплог слагам ластичетата, отделно фибите. Купила съм малка плетена кошница и в нея слагам пликовете. Диадеми стоят в насипно състояние пак там. Не, че няма време, но засега тя сама си ги слага и търси от там.
Тиквен чийзкейк на Танита ще пробвам или тиквеник само още не съм решила. Отиваме на готово.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 22:16 от Niki1

# 628
  • Мнения: 3 367
Ники,щото са абсол.навсякъде и коджа многобройни; като затърси "light тurquoise ribbon with white dots"изсипва всичко от зиплога,после кое прибрано,кое не,все се търси нещо супер специфично и ценно което видиш ли в този момент е я в устата на Сами,я плува в тоалетната..та затуй търся система,мислех че ще израсте тези красоти,но май няма много надежда..

# 629
  • USA
  • Мнения: 675
Благодаря на всички споделили за кабелната!

Нашите фиби, ластици и подобни стоят в една кутия, обаче с диадемите ми е по-трудно.

Аз си правех кефир до скоро, бях си взела зърна от Бг. Сложих я обаче да си "почине", понеже ни беше омръзнала и край, не иска и не иска да прави вече кефир. На вид е здрава и нищо й няма, но не става. Много ме е яд, но пак ще опитвам.

Пуйка няма да имаме.

Общи условия

Активация на акаунт