135 American Motion Pictures Presents

  • 37 659
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Мнения: 2 563
зелки се измиват,режат на 1/2,маха им се твьрдия край(може и да не); на сух тиган на 1 ред желателно (може и на повече ако бързате) с 2 капки зехтин,докато не си сменят цвета. после сол и лимон и дън; по идентичен начин правим броколи и аспержи,нямат сбъркване.
dobawka-искат бъркане; стават много бързо,но трябва да се обръщат че загарят..
йана-мерси за този линк,има хитрини,пусто що не съм по-крафти..

Е това, което ме нахрани ти имаше и тиквички на кръгчета и не беше на един ред. Зелето става златно, а тиквичките омекват и всичко това със сол и лимон е много вкусно и много бързо.

За да се елиминира момента с изсипването на пода, сложете й някакви закачалки или пирони в стаята за тия неща и ги накичете. Така може да търси само с гледане.

# 631
  • USA
  • Мнения: 559
И пуйка ще ядем, и капама.  Laughing В тесен приятелски кръг от 23 човека.  bowuu

# 632
  • Мнения: 17 305
Пуйка няма да има- рискуваме после мъжа ми да си я яде сам има няма месец  Mr. Green
Но сега ме информира, че ще имаме гости и ще сме на пържоли

# 633
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
anette1104 аз имах гъба от колежка полякиня в щатите, но не го ползвах дълго... в магазина си намерих хубав и мързела ми надделя.  Blush Тук мислех пак да се пробвам, но си намерих супер кисело мляко наподобяващо кефир и мързела ми пак надделя.  Blush Иначе се прави доста лесно, слагаш гъбата в буркан, сипваш отгоре  млякото, разбира се пастьоризирано, напълваш буркана не повече от 3/4, слагаш му капака и в шкафа. След 24 часа вадиш и го опитваш, ако ти е прекалено рядък и сладък, айде пак вътре в шкафа за още 12-15-20 часа. Зависи от температурата в шкафа колко бързо ще се развие. Може да го разбъркваш леко с дървена пръчка или лъжица докато се развива бактерията. Като ти хареса на вкус, прецеждаш го през цедка и си готово. Ако гъбата ти е 1 парче може само нея да извадиш, без помоща на цедка... и приятно кусане/пиене.  Grinning Гъбата я слагаш в друг буркан с мляко и айде пак. Ако не ти се прави, слагаш гъбата в хладилника с малко мляко и даже след няколо седмици си е ок.

# 634
  • Мнения: 2 674
Диадеми държим във ваза. Единият край на диадемата е вътре, а другият стърчи. Така всички диадеми се виждат идеално. Проблемът  е разрешен благодарение на техническата мисъл на майка ми. Сега търсенето на лилавата диадемка с диамантите не е никакъв проблем. Мога да снимам за да покажа малко по-късно, евентуално, ако имате проблеми с въображението.

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/6385445383/in/photostream

Направих снимки под всякакъв ъгъл. Laughing

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 00:19 от Цонна

# 635
  • Мнения: 3 400
Убиват ме вашите кипри с тея диадемки и финтифлюшки.  Laughing

# 636
  • Мнения: 2 674
Кой на каквото се е присмял, това го е стигнало. Laughing

# 637
  • Мнения: 3 400
А, няма начин. Отсега върти пози пред огледалото. Откъде ги е видяла само не разбирам (познавайки майка ѝ...), явно отвътре си ѝ идват... Има да ривъ след десетина години, като хукне по молове и спа-салони....

# 638
  • Boston, MA
  • Мнения: 3 105
Кой на каквото се е присмял, това го е стигнало. Laughing

Това трябва да е мотото на форума (мен със сигурност ме стига).  Laughing

Айде, утре ще обменяме акъл по кисненето, другиден по печенето.

# 639
  • Мнения: 3 989
Анет, мерси.   bouquet И аз така ги правя. Мислех, че е нещо по-завъртяно.

# 640
  • Мнения: 1 777
Аз още съм в чудене дали замразена или охладена да купя, утре смятам да пазарувам. А ако я купя само охладена, пак ли трябва да стои във солена вода едно денонощие? Моята ще е десетина паунда, ние сме само четворката плюс двойка свекъри.

Бубка в тредъра има пуйки ,които вече са ги държали в солена вода.
На мен лично по вкусни са тези охладените ,отколкото замразените.Пека в торбите за печене  и стават много сочни.

# 641
  • Boston, MA
  • Мнения: 3 105
А! Аз точно за тях мислех. А в какъв плик?

# 642
  • Мнения: 2 674
А! Аз точно за тях мислех. А в какъв плик?


Пликченце:
http://www.reynoldsovenbags.com/

# 643
  • Чикаго / София
  • Мнения: 3 722
Нашата пуйка днес я извадих от фризера да се размразява.  Ще я правим по рецептата на Мимето с плънка от ориз, лук и дреболиите от пуйката и с кисело зеле отвън. Миналата година за пръв път правих пуйка през живота си и се получи учудващо добре. Дано не е било късмета на новобранеца, че ако не става за ядене, само ще се снимаме с нея /дано поне за снимка да става/  Whistling

А защо всъщност трябва да се кисне пуйката в солена вода?

Аууу колко много диадеми Цонееее! Явно има защо да им търсите място за подреждане. Много хитро решение, браво на майка ти. Моите момичета имат 5 диадеми /може и по-малко да са/ и съвсем не знам къде са - някъде забутани в играчките, но определено не се използват по предназначение. Фиби, щипки и пр се държат в една кутия.



# 644
  • Мнения: 1 436
А, няма начин. Отсега върти пози пред огледалото. Откъде ги е видяла само не разбирам (познавайки майка ѝ...), явно отвътре си ѝ идват... Има да ривъ след десетина години, като хукне по молове и спа-салони....

Уф, нали  Rolling Eyes. Лилия откакто откри, че като се върти, й се вее полата, се придвижва само с пируети  4470. А майка й пола е слагала само като ни искаха с чавдарска униформа едно време  Whistling

За пуйката ние сме наготово. От нас се иска да занесем фро-йо, та хептен няма готвене Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт