135 American Motion Pictures Presents

• 37 649
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
На Калин му сложихме ваксина ( с тази детска градина, ако не сложа рискувам да е наон стоп болен), баща му също е с ваксина, а аз не мога да оздравея, за да си сложа. Всъщност в къщи аз съм най-зле, всички вируси от детската градина ги преболедувам и в момента съм с инхалатор, че се отключи и асмата ми.

# 661
  • USA
Аз ваксинирам всяка година и себе си и детето противогрипно. Един грип да му спести, пак ще е от полза. Преди 2 години пропуснах да се ваксинирам и ме тръшна жесток грип, един месец се влачих. Детето беше пощадено (от ваксината предполагам).
Започнах да слагам на детето, защото ходеше на детска градина и беше непрекъснато болен и направи температурен гърч. Не съжалявам.

# 662
Да пробвам и аз да се включа, май само по въпроса на Маймун за кестените съм компетентна  Flutter . Преди да ги вариш цепваш с остър нож под формата на кръст в горната част на кестена и така много по-лесно се белят. После ги ядем или натюр, или правим пюре с малко прясно мляко и става мнооого вкусно.

Кабелна-нямаме
Пуйки- не ядем
Акции- не залагаме  newsm78
Шноли- не ползваме, освен, че сме мъж, сме напълно плешив, та нямаме никакъв шанс за шноли...
Ваксини- въобще не слагаме и сме здрави  Mr. Green

# 663
  • Boston, MA
... . освен, че сме мъж, сме напълно плешив ...

Joy Ще му порасне коса на момчето.

Боби получи противогрипна за първи път тази година (поради неговите астма-лайк усложнения, ако може да му спестим нещо, защо не), на Дани не слагаме. Аз се ваксинирам, ММ не. Боледуваме всички, противогрипната пази само от грип, не от хилядите други вируси, които се влачат от училище. Но има светлина в тунела, намалява честотата.

Титина, ако и ти си с reactive airways като мен и Боби, Лени ме научи да слагам инхалатор само със солена вода, при първи признаци. Помага определено. Вентолина гледам да оставяме за краен случай.

# 664
Бубка аз не мога да си вземам въздух. Под инхалатор със солена вода какво имаш предвид?

# 665
Бързо оздравяване на всички, които са болни. Аз не се ваксинирам против грип. Не съм хващала грип от пет години. Мъжът ми се ваксинира, защото при тях идва на работа една сестра и е безплатно. На него обаче му липсват основни детски ваксини и не знам догодина като студент как ще се разправя с универсистета за тия ваксини.

Доколкото знам за бакалвър е имал фалшив картон. Но сега ще искат да му ги обновяват  ваксините, които уж има, и не знам как да процедираме. Не ми се струва разумно да му се бият куп ваксини накуп или пък да му се обновяват ваксини, които няма. Същевременно, не иска да се разболее от нещо... Някой има ли такъв опит?

# 666
  • Boston, MA
Хиър, има catch-up schedule, което означава, че ако няма някои ваксини, може за първи път да му ги сложат, но някои ще ги е израстнал и изобщо няма да му се слагат. Той знае ли какво наистина има?

Аз нямах картон, когато минавах прегледите за зелена карта, и решиха, че все едно нищо нямам ще ме третират. По някакъв подобен schedule ми сложиха само ММР и ТД (полио май се израства). Евентуално още нещо, ама най-много три инжекции.

# 667
Бубка, кажи откъде да се снабдя със семпъл на  Fracas. Искам да го помириша, че от обяснения нищо не разбирам.

# 668
  • Boston, MA
Титина, само физиологичен разтвор в инхалатора. А пък щом вече не можеш да дишаш, Вентолин си трябва.

# 669
  • Boston, MA
Цоне, Пиге продават в Нийман Маркъс, там трябва да имат мостри, иначе ибей. Аз го нямам, иначе бих те снабдила с отливка.  Hug

# 670
Чакам ги на чата сега. Да видим какво ще кажат. Мерси.

п. С. Отрязаха ме като презрамка. Laughing

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 00:13 от Цонна

# 671
На него обаче му липсват основни детски ваксини и не знам догодина като студент как ще се разправя с универсистета за тия ваксини.

Сигурно ли е, че ще му искат? В моя университет следят за ваксините само до 25-годишна възраст, оттам нататък няма изисквания. В университета можете да откажете ваксини и реваксинация на общ принцип - медицинска интервенция, не могат да ви задължат. Ако го направят на въпрос, говорите с декана на съответния факултет.

А и, както е писала Бубка, реваксинациите не включват повечето детски ваксини. Само ММР и тетанус се правят на възраст над 20.

# 672
  • Boston, MA
Много силна, много голяма in your face тубероза. Носи се на облак и на шлейф този парфюм, allegedly Мадона го носи. Красив е де, ама на мен ми идва в повече.

# 673
Бубка, влезнала ми е муха в главата. Сега звъннах на Сефора в нашия квартал и ще ходя да го мириша в петък. Може би няма да ми хареса от това, което четох в ревютата, но трябва да пробвам. Laughing

П. С. Абе какъв петък, тръгвам сега. Joy Ще докладвам. Трябва да изпишем темата преди Коледа.

# 674
  • Boston, MA
Да кажеш. Ако харесваш тубероза, пробвай и Tom Ford Black Orchid Voile De Fleur (EDT). И невероятния Carnal Flower на Frederic Malle, него го има само в Barneys.  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт