Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 43 423
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Коя буква е изпусната според теб?

"Л" след "и" - "Емилян"

# 136
И според теб това име се пише така?

# 137
И на Емилян му липсва една буква, за да стане име  Laughing

# 138
Никулка,от некролог

# 139
  • някъде по морето
Бърза Тодорова - колежка

# 140
  • Сопот, Пловдив

Клерия имаме в нашата отчетна и съм свикнала с това име, и хич не ми е странно. Но там таткото не е българин.

# 141
  • Бургас
Ксандър.Като го прочетох се зачудих, къде ли е другата част от името Laughing.Много трудно се произнася,а и не е никак мелодично.

# 142

Клерия имаме в нашата отчетна и съм свикнала с това име, и хич не ми е странно. Но там таткото не е българин.

То може и да е от тази там. На мен ми попаднаха фотоси на едно невероятно красиво 3-месечно /по време на снимките/ момиченце, снимано от съфорумка.

Там имаше и момиченце Инона.

# 143
  • Сопот, Пловдив

То може и да е от тази там. На мен ми попаднаха фотоси на едно невероятно красиво 3-месечно /по време на снимките/ момиченце, снимано от съфорумка.

Там имаше и момиченце Инона.

Може и тя да е, на "нашата"  Mr. Green  Клерия й правиха професионална фотосесия в БГ и снимките са разкошни, но не помня на колко месеца беше тогава. Ако някъде пише, че бебето живее в Италия - тя е!  Peace

# 144
  • ВАРНА
Санта  Simple Smile

# 145
Дамияан ShockedЗа по-сигурно,хората решили да сложат от всички гласни...да е по цветно ooooh!

# 146
Цитат
Дамияан
ooooh!

# 147
  • ВАРНА

Цитат
Дамияан

Леле майко  Shocked

# 148
Пролетка....днес се запознах с девойката

# 149