Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 43 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Чудесна идея.Аз съм ЗА.Интересно,одеве ми мина същата мисъл през главата.Желая ви лека вечер,момичета!

# 316
Ние с тебе сме се виждали, Елора, знаем, че сме истински  Mr. Green Но иначе и аз съм за.
Някой да ми метне и на мен боята за коса на ЛС, моля : Blush

# 317
Добре де, защо на ЛС?
Давайте право куме, та в очи.

# 318
  • Бургас
Добре де, защо на ЛС?
Давайте право куме, та в очи.

Е, те повечето неща си се казаха така, погледни в Лудите жаби и малко по-назад в тази тема Laughing.
Не е честно, Венетка няма да може да дойде от Венеция за срещата Crossing Arms.

# 319
Ти за Венетка не се притеснявай,aniese ще ходи до Венеция ,там ще си спретнат среща,освен ако не са един и същи човек.За справка тема Венеция-3 част.

# 320
Т.е., за да разбера кой е „многопластовия”, трябва да изчета темата за жабите отново, генератора, тази тема на 19стр., да заподозра няколко, да проследя творчеството им из други теми и подфоруми, и най-накрая да ми се избистрят нещата /евентуално!/. Ми, чак толкова изпързаляна не се чувствам, че да положа този труд и най-вече да отделя толкова време. Честно казано, по-неприятно ми е, че помолих за ЛС, но никой не ми писа. И след толкова подмятания, наистина е време да се кажат нещата в прав текст. Peace
Изпих си кафето, всеки момент дребното ще скочи, времето ми изтича...
Хубав ден! Hug

По темата - Верена. Приятно звучи, само дето се сещам за ГДР-ското списание.

# 321
Т.е., за да разбера кой е „многопластовия”, трябва да изчета темата за жабите отново, генератора, тази тема на 19стр., да заподозра няколко, да проследя творчеството им из други теми и подфоруми, и най-накрая да ми се избистрят нещата /евентуално!/.
Не, може и само мнението преди своето да прочетеш.

# 322
Иначе съжалявам, че не ти пратих ЛС, нито на някой друг, защото не се чувствам в правото си да обвинявам този или онзи потребител. Просто наблюдавайки случващото се стигнах до някакъв извод, попитах дискретно дали някой друг е забелязал същото. Оказа се, че и Нарцис е на моето мнение.
Но интуицията е едно, а да обвиниш някого пубично в нещо, е друго. Затова не искам да влизам в тази роля. По-добре всеки да прцени сам за себе си.
От недомлъвките, с които се говори за това, останах с впечатление, че Уилма не споделя моето и на Нарцис мнение, така че може да има много различни гледни точки, а каква е истината, може би дори и модераторите не могат да кажат.
Аз от всички тук само с Еовин съм се виждала наживо и само за нейната истинност мога да гарантирам. На Роис и Мимина съм виждала профилите във Фейсбук и също ми изглеждат 100% достоверни. От там нататък всичко е въпрос на интуиция.

# 323
  • София
Давайте право куме, та в очи.[/b]
Аз отдавна минах на този вариант и на Aniese /Венета, Луси, Моли, а имам подозрения, че е и още една - Сол, Соле или Соул, не си спомням точно, а и кой знае, коя друга още/ й казах "право ти куме у очи", какво мисля за нея и за нейното "творчество", но тя ме обиди, че сплетнича, като "бабичка на пейките пред блока", направи се на "многострадална Геновева" и се оттегли.
От тогава не съм я виждала, поне не под формата на Aniese.   hahaha
Става въпрос за прословутата тема Генератор.
Мислех, че само от този мой пост на всички ще им стане ясно, кой кой е, от къде е и за какво се бори ...   Grinning

# 324
  • ВАРНА
Диньо или Диню - не разбрах точно, но ми стана смешно като го чух  Laughing

# 325
Аз от всички тук само с Еовин съм се виждала наживо и само за нейната истинност мога да гарантирам. На Роис и Мимина съм виждала профилите във Фейсбук и също ми изглеждат 100% достоверни. От там нататък всичко е въпрос на интуиция.

Еее, никога не съм имала подобни терзания.
Все си мисля, че пиша с хора реални и съществуващи.
Дали винаги пишат истински неща е друг въпрос. Ама то се разбира в един момент.
Аз по-реална няма как да бъда. Дори имам профил във Фейсбук Laughing, 100% достоверен Wink.

Странни ми се виждат хора като Венета. Що за идиотщина да изживяваш фантазиите си и да плетеш интриги от уж реалния си живот.

# 326
И на мен всички ми се виждаха реални до преди случая с Венета. После открих много други фалшиви и се замислих на базата на какво приемам някой образ за достоверен. Има на какво, дори да не си виждал лично човека, затова написах, че е въпрос на интуиция.

# 327
Права си Peace.
Аз обаче го давам по-лежерно Laughing.
Истината е, че в темата за жабите много се отнесох. Като замечтах за красива Флоренция, сладките и фалшиви постове на Венетка съвсем ме омотаха.

Трябва да сме по-внимателни. И е чудесно, че сред вас има истински ченгета-дедективи Heart Eyes.

# 328
Ако не друго, то поне фалшивите теми допринасят за иначе доста замрялата форумна активност тук.
Което е много жалко, защото тук е едно от най-приятните места в Бг Мамма от моя гледна точка, разбира се. Simple Smile

Разбира се, това, за което се представят тук и във ФБ не е истина. Аз съм незаконната дъщеря на руски граф и на парижанка- кабаретна актриса.  Hug

# 329
За пореден път стигнах до извода,че съм ужасно доверчива и наивна...или както каза Сърчи,давам го по-лежерно! Sunglasses Само се надявам такива болни мозъци да няма около мен,че честно казано вече малко зловещо взе да ми се вижда... Stop

По темата  - тия се запознах с дама на име Милушка!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт