Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 43 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Оххх,вече тотално се побърках!  ooooh! Писах,писах,после видях,че съм в голяма каша,та се редактирах - това е за тези,които успяха да го прочетат!  Laughing
Та...kotkataa си я спомням,с дъщерята Радинела,която съм запомнила,че е кръстена на сестра й,пък то било на леля й  ooooh! ...на ЛС сме си писали по повод това,че "има" сестра,която се казва Ноела  Rolling Eyes Има обаче символика с тоя ник специално - котките и техните много животи...  Laughing Явно вече ми е навик да си пиша на ЛС със шизофреници!  Sick
Някакси отказвам обаче да приема намесата на а _ _ _ _ _! Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 21:44 от мимина

# 346
  • Бургас
Явно вече ми е навик да си пиша на ЛС със шизофреници!  Sick
А, мимина, моля те Crossing Arms Laughing!
И аз много се забърках, толкова неща разбрах, за които никога нямаше да се сетя.. За потребителката с дъщеря Радинела пък тотално бях забравила точно как беше. И на мен ми е останало името в главата, заради невероятната история, но хич не съм се интересувала за нищо около въпросната потребителка..Как ги помните и ги забелязвате тези неща, направо ви се чудя Laughing.

# 347
Сега се загледах в профила на котката, те съседки с аниесе.  Laughing

# 348
  • Пловдив
И нямат нищо общо с останалите заподозрени Simple Smile

# 349
Не зная кои са те, освен Венета и някой от новорегистрираните. Аз си подозирам и Акула Сомова, но то е поради друга причина, криеща се в предпоследното й мнение.
За разлика от вас- администратори и модератори, ние, обикновените потребители не виждаме Ай пи-тата и можем само да гадаем. Simple Smile

# 350
Според мен и този профил е клонинг - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=341398
Не знам дали имам право да питам модератор за IP-та, затова питам тук на добра воля Вещицата ако иска да каже.

# 351
Чудесен сюжет за модерно криминале.
Напрежение, мистерия. И разбира се, неочаквана развръзка.

Ставам бдителна и съвсем подозрителна.

# 352

Изумително е, но е вярно. Как разбра?

Пише във "Форумски липси" не като новорегистрирана.

# 353
  • Пловдив
Няма как да се пита и да се каже. Просто някои изчезват завинаги. Поради заслуги  Mr. Green

# 354
  • Пловдив
По темата  - тия се запознах с дама на име Милушка!  Grinning

Да не е от Катуница?

# 355

Изумително е, но е вярно. Как разбра?
В едно от мненията си към мен каза нещо, много... провокативно, като намигване... или като халосване  Laughing Не мога да определя силата на подсказката, но все едно ми каза "Виж ме".  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356

Да не е от Катуница?
Тц,от Бургас е...или поне така пише в обявите й в Продавалника! Wink

# 357
Все по-силно напомняш за мис Марпъл, Елора Wink.

# 358
По темата съм - Ачелия

# 359
  • Пловдив

Да не е от Катуница?
Тц,от Бургас е...или поне така пише в обявите й в Продавалника! Wink

И аз за Продавалника се сетих, имам една позната от Катуница, която се навърта там, но явно си има и адашка от Бургас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт