Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 43 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Еван - момче от един фото конкурс.
Фиондера - от новините.

# 361
Елиц - момче. (От Фейсбук)

# 362
Горица - от едно предаване по телевизията Simple Smile

# 363
# 364
Не бях видяла, че тук се обсъжда темата с клонингите... Не пиша постоянно в имена, но често влизам и ми стана интересно.

Отдавна си го мисля и то ми е много интересно какви са подбудите. Безкрайна скука, кеф да излъжеш, липса на собствен живот или друго?

След италианските, бразилските, испанските и други сюжети, това е кубинското допълнение:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=337924 , не знам дали сте го видяли...

# 365
Имате поща,не се чуди, всички тези профили са мои, нали  разбра?
 Wink И понеже не искам да губя времето на разследващите тук, не си правете труда да ровите, всички профили без вашите са мои! Grinning Веднага тичайте да докладвате! Тъкмо ще докарате администраторите до колапс. От едно ай пи-няколко хиляди профила. Само някой де си позволи да иска авторските права над тях, не ги давам-мои са!

# 366
Ето интересни имена от един конкурс в който участвахме на скоро:
Ванилиан - момченце
Инона - дете
Мертин -дете;съдейки по името на майката,името е турско или може би турския вариант на Мартин...всъщност съм чувала за Мерт,но за Мертин - не бях  Peace
Илинда - име на майка

Не,че искам да се делим на лареги (опазил ме Господ! ooooh! ),но само аз ли не вярвам,че Аниезе е психопат?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 13:58 от мимина

# 367
Мимина, психопат съм, но не практикувам редовно, понеже заради всички тези профили не ми остава време да затварям хора в буркани за зимата. Ето на, гладна ще си умра от любов към форума.

# 368
aniese, това определено не е лична нападка. Нямам никакви впечатления от теб. Не го казвам с лошо.  Peace
Не може да се отрече, че във форума има явно доста фалшиви профили. На мен лично покрай историята с Венета ми стана забавно и се порових малко да видя дали е така. Има няколко твърде подобни профили, всичките спрели да пишат по едно и също време.
На мен просто ми е любопитно каква е подбудата.  Peace За жалост не мога да си отговоря.

# 369
anaise, само аз и нарцис сме си помислили, че приличаш на някои от "странните" профили. Останалите си казаха, че не са на това мнение.
Няма защо да се ядосваш на хора, които са решили да споделят още един такъв профил, заради нещо, което аз съм си помислила. Това не е "официалната версия", а само моето мнение.
Нормално е да се говори за това, то се случва в подфорума и е разбираемо да се коментира.
Има такива профили. Дали ще говорим за тях или не, дали ще им обръщаме внимание или не, дали ще ги смятаме за истински или фалшиви, всеки си преценява за себе си.

# 370
Елора, явно двете с Имате поща не сте ме разбрали. Изобщо не съм си помислила, че тя казва това с лошо чувство. Само се пошегувах, че нали вече всичко е ясно, няма смисъл някой да се чуди за който и да било профил-всички са мои. Що се отнася до вашите съмнения, смятам, че най-лесно е да се установи кой откъде пише и кой кой е. Някой твърди, че пише от Бразилия, Австралия, за какво са тези администратори, модератори , джедаи, ами нека проверят дали пише оттам или от моя компютър. Аз съм тук, въпреки смешните твърдения на някои, че вече ме нямало с този ник. Интересно как ме няма като пиша всеки ден? При положение, че в някои форуми, като имоти. нет например почти цялото ай пи на участващите е видимо за всеки потребител, какъв е проблемът за администраторите тук? Не могат да видят колко човека пишат от моя компютър и кои са ли?  Не съм имала намерение да влизам в спорове с никого от вас, защото е смешно аз да кажа " не съм", вие " ти си" и така до края на света. Моята дума срещу вашата не значи нищо, пак казвам има администратори.

# 371
  • София
... само аз и нарцис сме си помислили, че приличаш на някои от "странните" профили.
Как така и двете си помислихме едно и също, почти по едно и също време!?!

Aniese, има много съвпадения, откажи се!
Пък и вече не си интересна, от известно време никой не се занимава с теб!

# 372
Не съм имала намерение да влизам в спорове с никого от вас, защото е смешно аз да кажа " не съм", вие " ти си" и така до края на света.

Да, наистина разговорът с "ти си" - "не съм аз" е много нелеп. Все пак се радвам, че пишеш. Надявам се предположението ми да не те е обидило.

А то няма нищо общо с Ай Пи-тата. Горе-долу съм компютърно грамотна, пък и модератор съм била, знам какво може да се види в един форум.

Аз не съм сигурна, че всички фалшиви профили са на един и същи човек, макар някои да са подчертано идентични (като тези с двете точки от страни на ника). Факт е обаче, че той много сериозен труд е хвърлил да ни забавлява, да ни пълни форума и да ни дава поле за разговори на тема имена.

# 373
Не не съм се обидила, всеки може да се съмнява в каквото и да било. Аз не съм била модератор, затова предположих, че може да се установи истиността по ай пи, но ако не е така,предполагам, че  администраторите си имат начини. Исках само да кажа, че съм съгласна на каквато и да била проверка, за да се рабере къде е истината. Вкъщи съм си, пиша от моя компютър, от него съм регистрирана, да си намерят начин да проверят.  На достатъчно години съм, а и напоследък си имам твърде много грижи и проблеми, за да лигавя с профили от Бразилия и Мадагаскар , за да питам кое име ви харесва. Ще продължа да пиша във форума, в теми, които ме вълнуват без значение дали дразня някого или не. Работа на администраторите е да преценят дали имам право на това. Повече няма да коментирам този въпрос, извинявам се, че отклоних основната тема.

# 374
Ванилиан - момченце
Инона - дете
   Simple SmileМимина, това, как да го разбирам - като човек и жена ли?
Не съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт