Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 42 295
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Сопот, Пловдив
Позволявам си да ви досадя с една моя статия по темата Необичайни и интересни бебешки имена , в която имената са извадени от отчетните теми в бг-мама. Моля ви, от сърце и душа, ако присъства името на вашето дете, не ми се сърдете, мнението ми е напълно позитивно по темата, дори в статията съм написала, че приветствам употребата на необичайни имена. Правя това уточнение, защото вече имах случай на разсърдена майка, на която явно много обидно й стана, не разбрах защо, и махнах името.

# 601
  • София
Rois, разгледах списъка.
Радвам се, че имена, като Дана, Нева, Нона и Зора все още се харесват от младите майки.
Най - много ми хареса Аврора, но то и без друго си ми харесваше.
А за Рияна - не знам, какво да кажа ...

# 602
Rois, страшно много си се потрудила  bouquet!
Адмирации за което.

# 603
Rois, адмирации!
Разгледай моите постове в темата и допълни, ако желаеш списъка си. Имам много интересни попадения, които ги няма при теб.

# 604
Поздравления,мила ми Сабина!   bouquet Hug

# 605
  • Сопот, Пловдив
Касита, ще прегледам като имам време и ще допълня, но не обещавам кога, че съм се заела с хиляда сайта, и вече съвсем изпуших творчески.  Crazy

# 606
Много хубава статия   bouquet

# 607
  • София
Ройс, а да питам, ако си спомняш разбира се, колко броя Август си срещала или моя е единствен? Simple Smile)

# 608
  • Сопот, Пловдив
Доколкото си спомням, Август беше само твоето детенце, но Марк имаше още няколко.

# 609
Браво, Ройс!  smile3501

Адеан  Rolling Eyes звучи като юрган
Антраниг - от коя ли книга е  Rolling Eyes
Богоя -срещала съм го като мъжко в един разказ
Я, и Диман го има. Simple Smile
Емил Пиотр - не е ли грешно написано
Толга - ах, тия сериали  Mr. Green

# 610
Ама тя Ройс тези имена ги събира за да им се подиграваме ли?

П.П. Това беше и причината досега да не съм я изпреварила.  Wink

# 611
  • София
АнтраниК съм чувала, арменско име е. Освен ако не става дума за нарочно променена буква де.

# 612
  • Сопот, Пловдив
Имената съм ги изписала така, както са били написани в отчетните теми. Има и няколко имена не от бг-мамма, но ми е потвърдено уж, че са реални имена на дечица.

# 613
  • София
Родителското творчество граници няма.   Grinning
Касита е така пролетна, добре ми идва в този мрачен ден .   Hug

# 614
      Прочетох статията на Роис за бебешките имена.Просто нямам думи ,в стремежа си да звучат оригинално,някои родители са попрекалили- все едно има правописна грешка в името.
      Кристофър Рангел,а ....много е фешън за нашите ширини-каква ли е фамилията?

Общи условия

Активация на акаунт