Нови придобивки в гардероба - 27

• 99 219
  • 675
  •   1
Отговори
# 540
Neria имам същите ботуши. Купувала съм ги от магазин СИСИ, но беше преди две години. Все пак провери, може пък да имат още такива или други, но със същата подметка.

Мерси, мерси, мерси   bouquet

# 541
Арвен определено с чорапогащник и без гети ! Комплектчето изглежда много интересно  Peace
И аз да попитам къде има дрехи на Desigual във Варна, ако може  Blush

# 542
По принцип има в Peek&Cloppenburg, ако имате такъв във Варна  Peace

# 543
Писах на лични за Desiqual сега и на теб ще пиша.  Peace

# 544
Момичета търся си дантелена риза или поне част от нея да е с дантела, цвят бордо в краен случай черна. Да имате идея от къде може да си купя?

# 545
  • в Кошера
Арвен, ще повторя и предишните мнения, но тази пола НЕ трябва да е съчетана с гети върху каквито и да е боти/ботуши  Stop
Аз НЕ бих сложила клин, а чорапогащник, дори НЕ плътен, по-скоро нещо по-фино, черно..  Peace

# 546
Благодаря, момичета, за отговорите, ще сложа тънък черен чорапогащник,  пък дано и аз придобия усет някога кое с какво да съчетавам Embarassed Mr. Green

# 547
  • Бургас
Помислих си, че моята шефка пише, защото тя има такива боти, носи такива рокли и това е са за нея обичайните облекла в ежедневието  Laughing .Определено чорапогащника е нужно да е нежен, фин и черен.

# 548
mimozata ще чакам ЛС-то, благодаря ти предварително   bouquet Отдавна съм и хвърлила око аз на тази марка, заради невероятните щампи  Blush
Момичета да питам първо, някой случайно да има тази рокля http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265645913 … gename=vsdWrapper
Искам да разбера как стои в действителност и дали е хубава материята? Искам или в бяло или в червено  Thinking
Също така- на Бенетон панталоните отговарят ли си на размерите? Харесах си един панталон, но дънки нося р-р 29, дали и панталона трябва да е 29 р-р ? Защото съм забелязала при тях, че някои неща са уголемени!

# 549
Момичета, като сте подхванали такива въпроси да питам и аз... Wink
Накой да знае на коя марка е тази рокля:

http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=2426&photo_id=28876&

http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=2426&photo_id=28874&

Hug

# 550
Помислих си, че моята шефка пише, защото тя има такива боти, носи такива рокли и това е са за нея обичайните облекла в ежедневието  Laughing .Определено чорапогащника е нужно да е нежен, фин и черен.
Хехе, то си личи по въпросите ми, че това определено не е ежедневния ми стил на обличане Laughing
 Hug

# 551
# 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сисли, последните боти са невероятни, откъде са?

# 553
╚Sisley╝ , знаех си, че чакането си заслужава! Прекрасни неща Heart Eyes Дай отзив за пухенките Praynig

joy, почти съм сигурна, че са Asos Peace

# 554
  • ...край Дунава
Да, ботите са Асос. Но не са от най-удобните в интерес на истината Mr. Green

Tia_e   Hug, пухенките са страхотни, почти не свалям синята от гърба си-хората ме запомниха с нея. Цветовете не са толкова "лъскави", единствения кусур е, че са леко къси, иначе, супер леко яке а топли изключително много.Peace
След няколко дни ще се включа с питанка. Ще искам мнения и аз измежду 3 тоалета за 8ми декември Flutter Истината е, че почти съм сигурна кое ще избера, но ми се иска да бъда и с другите 2. Много често ми се случва да искам да облека няколко неща наведнъж Shocked Накрая ще си ги взема в раница и ще се преобличам докато вечерта свърши hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт