Нови придобивки в гардероба - 27

• 99 096
  • 675
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, имам едно питане  Rolling Eyes Вчера си взех едни дънки от МАНГО, не ги намирам в сайта, за да дам снимка, водят се супер скини  Mr. Green ама аз май вече не се водя така  Blush взела съм 34 номер. Обувам ги, ама с триста зора и се чуствам като наденичка в тях, едвам мърдам  Rolling Eyes Има ли мегдан да се поотпуснат или да ходя да сменям за по-голям номер  newsm78 Помня, че имаше по едно време публикации, че много се отпускали дънките специално на МАНГО  newsm78

# 616
Илияна, зависи от материята  Peace И аз имам 34ти номер на Манго и наистина се отпуснаха доста, а по принцип нося 36. Обаче специално за супер скини дънки (предполагам, че идеята е да са "излети" по крака) може би не е много добра идея да  те стягат и очертават, там където няма какво да се очертае, само защото не са твоя номер  Peace

# 617
Мравчице, точно тези никак не очертават и точно това ми харесва, имам малко бричове и хубаво ми ги прибират дънките понеже не е много тънка и еластична материята, ама не мога да мръдна в тях. Иначе си стоят надолу по крака залепени за мен. Май наистина ще отида да взема по-големия размер  Thinking

# 618
  • в Кошера
Мравчице, точно тези никак не очертават и точно това ми харесва, имам малко бричове и хубаво ми ги прибират дънките понеже не е много тънка и еластична материята, ама не мога да мръдна в тях. Иначе си стоят надолу по крака залепени за мен. Май наистина ще отида да взема по-големия размер  Thinking

Ако имат еластан в повечко (виж етикета), трудо ще се отпуснат.. Чистият памук се отпуска най-много  Peace

# 619
Ако имат еластан в повечко (виж етикета), трудо ще се отпуснат.. Чистият памук се отпуска най-много  Peace
99% памук, 1% еластан  Rolling Eyes
Ще мина утре да пробвам и по-големия размер и ще преценя на място. Че бях с детето, пък той хич не обича да обикаля с майка си по магазините и гледах по-експедитивно да свърша, ама на- никаква не я свърших  Tired

# 620
  • София
airgirls,благодаря ти,харесват ми моделчетата.....днес бях  в The Mall и там си харесах 3-4 рокли,но няма да бързам.
Илияна,ако бях на твое място бих ги сменила за по-големият №,имам дънки на Манго и не бих казала,че ми се разшириха много,даже почти не..... newsm78

# 621
  • София
Мацки, някоя от вас знае ли къде мога да намеря такова палто с голяма качулка/гугла .. Влюбена съм в този тип  Heart Eyes
http://data.whicdn.com/images/18655907/1322698692568087536_large.jpg

Това е сравнително евтино 17долара, но не ми се чака да идва от Китай и т.н. (не ми се занимава), та ако някоя е виждала и знае къде мога да намеря моля да ми помогне  Hug

Здравей  Grinning Сестра ми си взе такъв модел палтенце, само че черно от Нико на Графа (не погледнах от къде си, става въпрос за София )  Wink

# 622
Илияна,ако бях на твое място бих ги сменила за по-големият №,имам дънки на Манго и не бих казала,че ми се разшириха много,даже почти не..... newsm78
Точно това направих. Днес съм с тези дънки и се чуствам добре. Надявам се да не се отпуснат  Praynig

# 623
Мацки, някоя от вас знае ли къде мога да намеря такова палто с голяма качулка/гугла .. Влюбена съм в този тип   
http://data.whicdn.com/images/18655907/1322698692568087536_large.jpg

Това е сравнително евтино 17долара, но не ми се чака да идва от Китай и т.н. (не ми се занимава), та ако някоя е виждала и знае къде мога да намеря моля да ми помогне 

Не знам дали ще бъде от полза,видях  вчера такова палто в софия на шишман17/магазин radek,s/.
Може да разгледате и тук www.reviewbg.com

# 624
Хубави моделчета. Какви са цените приблизително?

# 625
мога да кажа само за модел 7423-189лв. а 7426-165лв.

# 626
  • София
Момичета,искам да ви питам ...http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265645985 … gename=vsdWrapper
Просто я сънувам.......Виждал ли е някой подобен модел някъде???
А за цвета-сиво или червено,по-скоро червено за празника
Подобно нещо като това Multi-way Dress видях тук.  Peace

# 627
Пак много красоти

Момичетата,които питаха за кожения ми елек с косъм,понеже писах,че е бил един,да ви кажа че са докарали няколко във въпросния магазин 3 или 4 елека.  Peace

# 628
Здравейте, имам едно питане  Rolling Eyes Вчера си взех едни дънки от МАНГО, не ги намирам в сайта, за да дам снимка, водят се супер скини  Mr. Green ама аз май вече не се водя така  Blush взела съм 34 номер. Обувам ги, ама с триста зора и се чуствам като наденичка в тях, едвам мърдам  Rolling Eyes Има ли мегдан да се поотпуснат или да ходя да сменям за по-голям номер  newsm78 Помня, че имаше по едно време публикации, че много се отпускали дънките специално на МАНГО  newsm78
Преди 2 седмици и аз си взех такива, скинита, 34 номер, мастилени(няма ги в сайта им). Материята им е една мекичка, много приятна, но и на мен са ми доста впити. Вече два пъти ги обувам след първото пране, но не са се отпуснали. Ако не ти е комфортно в тях, по- добре ги замени с по-голям номер.

# 629
Преди 2 седмици и аз си взех такива, скинита, 34 номер, мастилени(няма ги в сайта им). Материята им е една мекичка, много приятна, но и на мен са ми доста впити. Вече два пъти ги обувам след първото пране, но не са се отпуснали. Ако не ти е комфортно в тях, по- добре ги замени с по-голям номер.
Ако си ги купувала от Сердика Център,тези които аз взех бяха точно пред пробните.
В 34 се чувствах като наденица  Shocked и не можех да си сгъна крака, замених ги за 36 и се чуствам идеално в тях  Peace За първи път от много време успявам да намеря с такъв заден джоб- голям и изнесен малко в страни- идеално замаскира бричовете  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт