Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
-
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
В количките за бебета трябва да се поставят подложка, чаршафи, предпазна бариера и спален чувал за зимата. За столчетата за кола се използва специален матрак и възглавница, като не се препоръчва използването на завивки и възглавници през първите месеци. В столчето за кола за бебета трябва да се постави специален матрак и възглавница, като се избягва използването на одеяла и възглавници през първите месеци.
-
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
-
Какво трябва да има в бебешката кошара?
-
Какво е шкембе чорба и защо може да причини храносмилателни проблеми?

Бебка е 1960гр.,доста е едра. Доки успя да види,че ще сме с розови гащи, (а до момента беше ту мъж,ту мома).Върви около две седмици напред и е главично.Но имайки предвид едрината на плода и тесния ми таз,надали ще се роди нормално.
Моето раждане ще е изцяло на частно и цените са далеч,далеч от тези който вие споменавате.....Избор на екип ще ми струва 340лв ,секцио-то и всички останали консумативи за мен и бебето (до най-малкия детайл) са 800лв.....допълнително си поръчах 2 изследвания за детето-100лв и това е !!! За тази сума влизам в болницата само с телефона си...от там нататък те се грижат да получа всичко от което се нуждаем- нощница,чехли,дрехи за детето,пелени,адаптирано мляко,лекарства,храна и т.н.,но не плащам нищо повече от горе споменатото
Милото учеше дървообработване и производсто на мебели, а сега работи в мебелен цех и е доста наясно с тези неща, та той ме светна по този въпрос.
на всички

Стискайте ми/му палци!