Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
-
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
В количките за бебета трябва да се поставят подложка, чаршафи, предпазна бариера и спален чувал за зимата. За столчетата за кола се използва специален матрак и възглавница, като не се препоръчва използването на завивки и възглавници през първите месеци. В столчето за кола за бебета трябва да се постави специален матрак и възглавница, като се избягва използването на одеяла и възглавници през първите месеци.
-
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
-
Какво трябва да има в бебешката кошара?
-
Какво е шкембе чорба и защо може да причини храносмилателни проблеми?
Моят преглед е на 24 окмтомври точно 1 седмица по-рано от твоя, надявам се тогава да ми каже дата, че отсега само това сънувам. 
Ина е родена точно в 38ма седмица и не сме имали грам проблем, водят си я доносена и ни изписаха преди да направи 72 часа
Аз да ви кажа честно за предродилна депресия не съм чувала, но мой съвет е да се опитате да се заредите сега с възможно най-много положителна енергия и емоция, защото след раждането от хормоните наистина ни избива на станни реакции
Аз например като станеше 17ч почвах да рева, без да има причина, не бях тъжна или отчаяна, просто ми се плачеше.