Отговори
# 450
  • на Дъждовен остров
Тези чушки ги засичам във виртуалното пространство вече 3ти път.  Значи остава да чуем рецептата и да прочетем адреса на местонахождението им  Grinning

# 451
  • Добрич
Благодаря ви момичета за милите пожелания! Леко раждане и здрави бебчета накрая да ни радват всички!

За присъствието на таткото бях твърдо решена аз по-принцип,но при посещение в родилното в ден на отворените врати, твърдо се отказах! То и тук е по желание,не се плаща допълнително но акушерката както ни разказа- въпреки че се прави клизма,при напъните се случват изненади,отделно текат околоплодни води,урина,кръв,някакъв ужас е за човек който не е виждал такова нещо преди. Предпочитам да не ме вижда в такова състояние нашия татко.
Извинете ме за цветущото обяснение!

цветка и аз само се оплаквам,толкова ми тежи вече,едвам се движа,само мрънкам в къщи,не мога да спа нормално,абе накрая вече  ooooh!

# 452
Добро утро HugНадявам се всички да са добре и в настроение Simple SmileРано рано ще поискам съвет и мнение от вас понеже нашия тати никак не ми помага...Дилемата ми е между http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80% … -Design-4144.html  и другата е тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/15515

# 453
Дай модела на втората, така не се вижда.

# 454
# 455
Аз лично бях много навита на АБЦ дизайн - и Кобра, и Мамба гледахме, докато не сгънахме количката да я сложим в багажника. Едвам се побра. Иначе са красиви, но разстоянието между гумите е много широко - например не съм убедена как ще влезе при нас в асансьора. И са тежиички. Все още не съм се отказала съвсем от тях, но това са ми притесненията.

А, забравих и прословутата липса на пълно легнало положение на летния кош... За мен това не е драма, но твърдят, че е важно.

Нео Нато на живо не съм виждала.

# 456
Добро утро мами!
Бубче честно казано и аз мислех,че тези 80кг чушки са само за вас! Whistling А за колегите ми звучи много кофти и те разбирам,дано се оправят нещата! Hug
Люсил убедена съм,че ще успееш с природни средства,поне аз се пробвах и имаше минимален успех! Peace
radina_ аз лично съм за първия модел,но аз и за втория несъм чувала никакви отзиви,понеже нито съм я виждала на живо,нито имам познати с такава!

# 457
  • Там, където мечтите се сбъдват
И мен липсата на пълно легнало положение на летния кош ме отказа от моделите на АВС дизайн, нещо много сгънато ми изглежда положението на летния кош. Ние последно се спряхме на тази http://slunce-bg.com/product/229/mutsy-transporter-black.html

Аз да си похваля слънцето, днес му взимаха за първи път кръв от вената и с изключение на 15 минутното увещаване, пищенето при пробождането, после беше мтого спокоен и гледаше как му източват доста кръв. После минахме и през коремния ехограф и там всичко е в норма. Утре ще видим резултатите от кръвта и урината.

Сега ще метна един ягодов чийзкейк и следобед ще ходим да видим беба и да си взема болничния.

Хубав ден Simple Smile

# 458
  • София
Добро утро HugНадявам се всички да са добре и в настроение Simple SmileРано рано ще поискам съвет и мнение от вас понеже нашия тати никак не ми помага...Дилемата ми е между http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80% … -Design-4144.html  и другата е тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/15515

Радина, аз си купих същата такава на Нео Нато. На мен си ми харесва, но не мога да ти кажа кой знае какво защото я побутах само в магазина, а сега си седи с найлоните и чака бебо Simple Smile Маневрена е, не е трудна за сгъване, кошът за новородено е голям, има пълно легнало положение на летния кош... недостатък за мен е, че като се сгъне е много висока и едва я пъхам в багажника, но ако не ви е много малка колата /като моята Simple Smile/ няма проблем с това. Тежи средно /не е съвсем лека/, но и аз в момента гледам да не вдигам почти нищо по тежко от вилицата Simple Smile
Това е по въпроса Simple Smile  Hug

# 459
Здравейте момичета Simple Smile
Да се похваля, че от днес съм официално в 45 дневния болничен  Simple Smile
Бебето е много добре, расте си, вече тежим 2250 гр. А за мое учудване аз съм отслабнала и то с цели ДВЕ кила Shocked Но това са си мойте кила и няма никакъв проблем за бебо.
Доки каза, че още към 2- 3 седмици и човечето ще е напълно готово за външния свят. Simple Smile
Хайде аз ви оставям, че ме чака пералня за простиране  Hug

# 460
radina_ аз съм за първата, но съм пристрастна, защото си я купихме същата преди седмица. На мен ми е удобна на височина, маневрена е и за сега ми е добре на кг, незнам като сложим бебо вътре дали ще ми е тежка. Летния кош пада до почти легнало положение и ще ми върши работа. Широки са и двата коша, на бебо мисля ще му удобно вътре. Иначе като я сгънеш и махнеш колелата, които се свалят супер лесно би трябвало да се побере и в по-малка кола. Единствено имах притеснение за дамаската, защото е сатен и незнам на слънцето дали няма много да лъщи, но пък се почивства супер лесно и не задържа петна.

vladiii честито! Аз от 3.10. излизам.

Да ви се похваля вече сме 2200 и се развиваме добре, е малко по-едрички сме спрямо седмиците, но доки каза че не е фатално. Трябва тестуване за упойки да си направя другия месец и най-важното за сега ще се раждаме нормално! Дано да е така до края!

# 461
  • гр. Стара Загора
Здравейте и от мен... най-накрая успях да се добера до компа... днес едвам се събудих smile3507... ужастно ми се спи и съм като желе... снощи реших да гледам едно филмче полу легнала и ми се получиха едни бодежи вътре отдолу 2-3 пъти за 1-2 сек. ... и незнам какво е това и дали трябва да звъня на лекарката ако се появят пак newsm12 а на ЖК съм чак др. понеделник... и тогава изследвания и микробиология и там каквото още трябва...
иначе и аз се чудех дали може бъдещите татковци да ни придружават на ден на отворените врати, понеже аз няма как сама да ида, а имам много въпроси относно АГ-то в СЗ... и все пак да се настроя психически за мястото... а иначе ми се иска таткото да присъства на самото раждане, но както каза Sneakers ... не ми се иска да види онези картини...  smile3506
а сега отивам пак да си легна, че бебчууу протестира като седя...  smile3512... май му е доста тясно вече в мен...
лек и спокоен ден от мен... newsm03

# 462
  • София
здравейте и от мен!

Бубче, отвори апетита ни с тези чушки Simple Smile
Можехме да спретнем една работилница за печене на чушки (дори повече от като за три семейства) и печейки, да обсъдим между другото присъствието на татковците по време на раждането ...

тъй като това ме вълнува и мен, няма да пропусна, да споделя, че доста ме изненада аргумент за нежелание за неприсъствие "не искам да ме вижда в еди каква си светлина, ситуация и пр."?!

момичета, присъствието на татковците или друг придружител по време на раждане не е като присъствие на ревю - да, по желание е, но те не са с нас в родилна зала, за да ни гледат колко сме хубави, уверени и със секси излъчване дори разкрачени на магарето.

ако имате нужда от близък човек в този момент, за да се чувствате спокойни и сигурни, то това е основната причина. освен това, ако таткото желае да изпита вълнението от първата среща с току-що роденото му дете, защо суетата ви трябва да му отнеме това?

в нашия случай (за мое съжаление) таткото не смее да присъства и не успява да преодолее страха си от всички тези наслагвани с времето легенди и митове за ужасните раждания. какви картини, какъв апокалипсис ... но, така де, аз не го и насилвам. има още малко време, и ако реши, че не иска да бъде с мен, ок, пак ще го обичам, но ако прецени, че да присъства и участва с подкрепа по време на раждането е важно не само за него, а за трима ни, щастието ми ще бъде пълно Simple Smile 

# 463
Привет и от мен! И аз съм голям фен на чушките, ама на котлона или във фурната докато ги изпекааа....  Crazy  Освен да си купя чушкопек и да почвам и аз, че ми потекоха лигите.
Момичета, някой ходи ли на лекцията на Хип в събота, аз не успях да дойда, но за тази събота се надявам да съм на линия.
Аз по принцип ще раждам секцио, но съм казала на мъжа ми, че ако се случи нещо и тръгна да раждам нормално, няма искам не искам, с мене вътре. И мен ме е страх много и не искам да съм там и ако може някой друг да го роди вместо мен, но нямам избор. Поне да ми стои до главата и да ми държи ръката, това ми стига. А той не иска и да чува. Даже един път си направих майтап и му казах "Реших, че ще раждам нормално и ти ще влизаш с мен" и той както си лежеше на дивана и целият пребледня... Crazy голям уплах. Ама му се върна боята като разбра, че е на майтап. Иначе съм раздвоена, мисля си, че не искам да ме вижда мъжът ми в този ми вид по време на раждането, но от друга страна ще съм много по-скопойна и уверена ако е с мен.
Успешен ден и да се грижите добре за коремчетата  Hug

# 464
Момичета едно огромно БЛАГОДАРЯ за мненията и съветите Hug

Общи условия

Активация на акаунт