Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 614
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро!

Джо, много хубав Джуд!
Това ме подсеща, че скоро излиза неговия филм, заедно с Мат Деймън, Кейт Уинслет, Гуинет и т.н. Contagion.
http://www.imdb.com/title/tt1598778/
 Гледах му трейлъра вчера. Изумително много прилича на "Зараза" с Дъстин Хофман и се чудя дали биха могли да създадат по - добър филм от него... Разбира се, казвам го с най - голямо уважение, но сюжетът и развитието ми се струва повтарящо се  newsm78

# 466
# 467
  • КиТ
Бритки, оставям ви за три дни, ще се разходя до Белград  Flutter

О Слънчо приятно прекарване  Hug Hug Hug

И един Алексчо за разкрасяване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
*

# 468
  • Варна
бандааа  Crazy, как е?
опитвам се да наваксам от 3та стр., от къдет съм изостанала  Mr. Green
полвинта сериали и герой са ми като тъъъмна Индия, да знайте  Mr. Green ... ама кво да направя като талъсъми, върколаци и вампири не са ми по вкуса  Crazy Mr. Green

да попитам Холмс стартира ли, с така дългоочаквания 2ри сезон?
Видях реклама по AXN, че тръгва сериала с Бенедиктчо от 2ри октомври Crazy

п.п. след кат ви изчетох: с "малко" закъснение - прекрасни лични празници да сте имали и да ви радват любимите хора все така и да  почерпите пак за тях с усмивка  Hug  Hug Hug

# 469
О, Анелка, де се губиш, бря?  Hug

За Холмс помня последно, че Сарказъма мрънкяше, че нищо не се знаело. По AXN кое тръгва първи сезон или втори?

# 470
  • София
Анели, по АХН-на не тръгва ли друг Шерлок? Щото там дават един много стар, но не съм сигурна кой от всичките варианти  newsm78

# 471
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анели,  Hug Hug Hug

# 472
  • София
На кого беше Сам Уортингтън?

Това изглежда интересно!!!
 http://www.imdb.com/video/imdb/vi827235353

# 473
Ауу, Ед Харис Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси, Ване, това ще се гледа Hug

# 474
Слънчице моееее, как те обичаааам Mr. Green

Зис, ако продължаваш да го оставяш да спи на студа, ще си го прибера за вечни времена Whistling Mr. Green  Hug

# 475
  • Варна
 Crazy, мацкии  Hug  Heart Eyes Hug,
мани не питайте де скиторих, се е по работа, нищо съществено  Mr. Green, хич не моех да се докопам и да пиша на комп  Crossing Arms

като чух за Холмс по AXN-чето  Mr. Green - главното такова, не с crime или sci-fi, и наострих кво що имам .. и си беше баш Холмс с Бенедиктчо (даже му дадОха и неговия фейс, а кадрите бяха от серията с мацката и розовия куфар  Crazy) ... и много се зачудих, колко серии имат та да пуснат, защото както знаем всички първия сезон е от ЦЕЛИ три серии  Crossing Arms ....
не знам, ако са обаче "закупили" права да предават и новия втори сезон ще е супер ...
трябва да разгледам из страницата на фацето за Шерлок ...може и да има някво инфо ...

п.п. Джо, абе Джерард на последните снимки, не тези сегИ, а малко преди тез мнооого отслабанал чак не можах да го позная  Wink

# 476
Много, станал е направо неустоим Heart Eyes. Ето какво прави моята балансирана диета, комбинирана с физическа активност Whistling Mr. Green  Crazy

# 477
  • София
Анели, уби мЪ! 3 са сериите... аз стачкувам спрямо тази версия поради тази причина! Щото само 3 серии...

# 478
  • Варна
Много, станал е направо неустоим Heart Eyes. Ето какво прави моята балансирана диета, комбинирана с физическа активност Whistling Mr. Green  Crazy
Joy, фитнесманиачка таквЪз  Joy

Ване, нИ е нарочно шЪ знайш  Mr. Green
оууу не ми харесва това, което се прокрадва във фацето ... сега погледнах и imdb - 2012г сезон 2
... обаче в imdb - пише за Unaired Pilot, който е трябвало да излезе според датите там след първи сезон на 30 август 2010  ...newsm78
и познайте 2ри сезон, колко серии пак има  Mr. Green - цели ТРИ, ай стига ве  Crossing Arms  
уффф, не мога да им хвана спатиите на тез Хангличани понякога  Mr. Green
http://shaddicted.tumblr.com/post/9963594251/bakerstreetbabes-no … re-if-this-is-the  Thinking

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 13:48 от aneli_s

# 479
  • София
Някой път много им се кефя на кратките сериали на англичаните, ама някой път  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт