Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 046
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Неверница такваз, не ме карай да доказвам любовта си, че ей сега ще се залеят Софкините куплети hahaha

То и това едно доказателство  Joy Joy Joy
Аз па ш` и изпея някоя песньовкка на Преслава  Party

# 676
  • Ænima/Albuquerque
Аахахаах, само не Софка, моля те!  hahaha
Залей ме с друга мъдрост!  Mr. Green

# 677
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Че то, Сарки, от мъдростта циганска по-велика има ли hahaha?

И по тоз повод, някоя от вас протестирала ли е? Аз не мога, амяа мисля за сметка на това поне да гласувам Rolling Eyes

# 678
  • Ænima/Albuquerque
Хич няма да протестирам, с тия нощни смени, изобщо не съм в час със събитията, които вълнуват народа денем.  hahaha

# 679
Въй, безхаберницо hahaha

# 680
  • София
не участвам в нагласени дирижирани протести с липса на реална цел и с цялото "футболно" и друго хулиганство на България!  Tired

Ново филмче с любимеца Къмбър-не-нам-кой си - Шерлок!
http://www.imdb.com/title/tt1568911/
Обичам коне...  Heart Eyes

# 681
Аз пък се чудя дали бих участвала в протести, провеждащи се в полицейска държава, и съпроводени с млатене с палки Rolling Eyes.

# 682
  • София
Аз пък се чудя дали бих участвала в протести, провеждащи се в полицейска държава, и съпроводени с млатене с палки Rolling Eyes.

Почти съм сигурна, че не... тия избори ще ни съсипят нервите  Tired

# 683
Не е само изборно това, живеем в ненормална държава Tired. Тук пък нормалната Чехия се тресе от скандал в обратна посока- тъкмо приключи процесът срещу двама гологлавци, подпалили 5-годишно циганче в дома му. И това си е точно толкова страшно колкото нашият дембелин, "газещ кучета на пътя".

# 684
  • КиТ
Плами, споко ще Оживееш и ще се Ориентираш!  Hug (сори ако си сбъркала нарочно)

Аз такова от вида на толкос мъжове Crazy се загубих някъде в писането Crazy Joy Joy Joy Joy

Иначе за протестите и палките,от тях няма смисъл,трябва да има някви взети решение,не след това да се протестира от което нищо няма да се промени..... ooooh! и след време да се потуши,щото не им се занимава,гледат да угодят на себе си... Tired

# 685
Плами, права си, промени няма вече 20 години Tired.

Препоръчайте ми нещо разтоварващо, моля, днес тук е почивен ден Grinning

# 686
  • срещу двата комина :)))
хоп, хоп ето ме и мен  Mr. Green
аз не съм протестирала, ама вчера като се прибирах в автобуса леко ме достраша, че само  "роми"  и връщащи се от протест  Shocked беше ме страх да погледна другаде освен в пода  ooooh!

# 687
А, подхванали сте любимата ми тема тези дни... Снощи Бенатова при СлавитУ беше потресающ случай ooooh! Боже, те ни лъжат и Боже, ние как им вярваме...друг път. А за протестите...що не излязоха като убиха Яна в Борисовата, що не излязоха така масово, когато дечица загиват на пешеходната пътека...И после един лумпен във фейсбука ми обяснавя, че сме ``слепи моралисти``, а тия момчета се борели за благото на народа ooooh! Айде, не ме подкачай на тема благото на народа и морал, да не те почна на тема ``пишман националисти`` Sick Изплаках си болката.

Плами, тук съм, днес цял ден гледам красиви жени по снимки Crazy

# 688
Аз тоя път ще пропусна гласуването. То пък един избор...

Да бяхме полицейска държава, Джой, поне някаква част от правилата щяха да се спазват. То бяхме, де, допреди 20 години. Баси темите, дето сте захванали. Млъквам, че не искам да си разваля настроението.  Hug Либя ви всичките.

ПП Бенатова на сапун!

# 689
Ние сме специален случай на полицейска държава, Пуци, законите не се спазват, но властта се защитава със зъби и нокти.
И Бенатова е големичка, два сапуна стават от нея Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт