Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 137
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692

Малееее ooooh!...Муратчо ще го втресе като ги види.... newsm09 newsm09 newsm09 Joy Joy Joy

# 693
Невероятен е проста, с брада, с мустаци или без, има си някакви уникални негови маниери txtloves txtloves txtloves

ЙЕССССССС..... Joy Joy Joy
И да кажеш....не е красавец,но е толкова чаровен и харизматичен ,че зърнеш ли го веднъж ...не само визия ,но и игра.....и искаш пак да го видиш ,и пак , и пак.... ooooh! #Crazy ooooh! #Crazy ooooh!

Само като гледах рекламата за Сон бахар и полудях, а от там като се започна с епизод 1.............. та до сега си ми е слабост този "дяволски чаровник" Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 694
Joy Joy Joy Joy Joy

Няма да ги види сигурно , дрисока! Ще има изненади , обаче Sad

# 695

Тук е ....ЧОК ,ЧОК.....хванал ръчичката на Осман.... Laughing Laughing Laughing
Охххх ooooh!...като си спомня първи сезон ...дето ми идваше да го удуша #Cussing out....а сега толкова е променен,както каза Майдрийм ...Няма го онова дяволско пламъче в очите му Naughty...толкова е смирен ....направо убит... Mr. Green Joy Joy Joy

# 696

Тук е ....ЧОК ,ЧОК.....хванал ръчичката на Осман.... Laughing Laughing Laughing
Охххх ooooh!...като си спомня първи сезон ...дето ми идваше да го удуша #Cussing out....а сега толкова е променен,както каза Майдрийм ...Няма го онова дяволско пламъче в очите му Naughty...толкова е смирен ....направо убит... Mr. Green Joy Joy Joy

bowuu bowuu bowuu

Специално за теб са снимките  love001

# 697
Ааа...Бел ...сетих се нещо ... Joy Joy Joy Наш каптан Али си има маникюр...онази вечер се кьорих и това видях #Crazy....когато прегръщаше Мустафа в градината Shocked....па може и така да ми се е видяло.... newsm78

# 698
Да и на мен ми се видя, ще проверим Joy

# 699
# 700
# 701
# 702
# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт