Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за раждането и какви са важните стъпки преди това, както и възможните сценарии и най-важните неща, които трябва да знам?
Как мога да помогна на детето си да разбере, че с идването на бебето ние все още ще бъдем любящи и отдадени родители?
Как мога да помогна на детето си да се приспособи към промените, причинени от преместването и присъединяването към нова детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за раждането и какви са важните стъпки преди това, както и възможните сценарии и най-важните неща, които трябва да знам?
Преди раждането е важно да се подготвите психически и физически, да се консултирате с лекар за всички важни аспекти на бременността и раждането, да поддържате здравословен начин на живот и да разберете процеса на раждане. Подписването за стволови клетки и изследванията преди раждането са важни стъпки за подготовката. Подготовката за раждането включва обсъждане с лекар на възможните сценарии и изготвяне на план за раждане. Важно е да проучите различните методи за облекчаване на болката по време на раждането, както и да се подготвите за потенциални промени в планa за раждане. Подкрепата от партньора и близките също е от решаващо значение за успеха на раждането. За подготовката за предстоящото раждане е важно да се консултирате с вашия лекар и да научите различни техники за релаксация и управление на болката по време на раждането. Важно е също така да сте запознати със симптомите на започващото раждане и да имате план за действие, когато моментът дойде. Подкрепата от близки хора и професионалисти е от решаващо значение за успеха на раждането.
-
Как мога да помогна на детето си да разбере, че с идването на бебето ние все още ще бъдем любящи и отдадени родители?
-
Как мога да помогна на детето си да се приспособи към промените, причинени от преместването и присъединяването към нова детска градина?
-
Как да се справя с шумните съседи, които правят партита до късно през нощта?
-
Как да се справя с умората и болките в ръцете по време на бременност?

Ако трябва да гушна бебчо и да го цункам в този момент направо ще му опада косичката 

Дали пък няма да измислят сега в последния момент да ме срежат, което на мен ми е един от най-големите кошмари.
Толкова си бях спокойна досега, какво стана обаче... И като се замисля, че аз бях инициатор на това изследване, аз накарах док да ми го пусне, иначе така щях да си родя, без да знаем за инфекцията. 

Знам, че поне в самото начало след раждането не трябва да се слага.
Момичета да ви се оплача, през цялата бременност нямах никакви гъбички, бактерии и подобни такива гадини, сега точно на финала- Candida
, егати гадостта !!! Изписаха ми Гиназол, някой да го е ползвал, някакъв вагинален крем в спринцовки