МАШИНА ЗА ХЛЯБ-43 тема

• 68 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета и момчета Grinning,отдавна не съм пускала снимки,затова сега ще ви покажа  един селски хляб/със стара снимка/ и последните вити банички/на Мариета/.Много се гордея с моята машинка Rohnson,не се сещам откога нямам провали с нея Hug
,
,

# 406
  • София
Мулинекс имат някакво меню 9 - Мита...  Единствено рецептата на дампер (австралийски хляб) от рецептурника се прави на тази програма... Какви са тези мита?  newsm78    Гугъл ми говори само за алкохол и цигари...  Crazy

На моя модел мита и митници нямам. Я ми кажи това на български ли го пише или ... ?

Да, на български пише Мита, а на чуждоземски най-често пише Damper или Damper hleb...

Грешка е, не е Мита, а Пита. Това е някакъв вид австралийски хляб без мая или квас. От такова тесто правят и кифли.

# 407

Грешка е, не е Мита, а Пита. Това е някакъв вид австралийски хляб без мая или квас. От такова тесто правят и кифли.

Е, то хубаво, но рецептата е с мая и нищо не ми се получи (много ясно - времето е малко и програмата не е подходяща). Ако някой е пробвал програмата с бакпулвер, моля да сподели за резултата.

# 408

Е, то хубаво, но рецептата е с мая и нищо не ми се получи (много ясно - времето е малко и програмата не е подходяща). Ако някой е пробвал програмата с бакпулвер, моля да сподели за резултата.

Възможно е да е Пита, но в рецептурника ми тестото се меси извън машината, после се натрошава в нея, добавят се мляко и мая и се пуска на Меню 9 (което е само час)... Това е за Дампер (австралийски хляб), други рецепти нямам на тази програма...

# 409
танита 3, поздравления

# 410
Здравейте. Имам машинка за хляб Филипс http://www.technomarket.bg/products/09071971/philips-hd-9020.
Само че нещо хляба не ми става вкусен, не мога да разбера защо, има някакъв странен вкус, леко горчив. Правя хляба по рецептата с Киселото мляко, просто незнам защо не става вкусен  newsm78.
Дали някой от вас има такава машинка, да сподели? Имам чувството, че е от машината, знам ли и аз вече, какво да мисля Rolling Eyes

# 411
танита 3, поздравления
Много благодаря!

# 412
  • София

Възможно е да е Пита, но в рецептурника ми тестото се меси извън машината, после се натрошава в нея, добавят се мляко и мая и се пуска на Меню 9 (което е само час)... Това е за Дампер (австралийски хляб), други рецепти нямам на тази програма...

Може ли модела на машината, че нещо много ме заинтригува тая хлебопекарна.

# 413

Може ли модела на машината, че нещо много ме заинтригува тая хлебопекарна.

http://www.technomarket.bg/products/09073478/moulinex-ow-5020

# 414
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хоп,че съм ви изтървала доста.

# 415

Явно нямат друга рецепта, а с тази не става хляб, така че тази 9-та програма изобщо не я ползвам.

# 416
здражеите и от мен.някои м ойе ли да ми кайе за6то не ми се изпи4а кори4ката отгоре.ма6ината ми е мулинекс.

# 417
оле сажалявам за писането но нямам бг на клавиатурата и ми е трудно с откриването на буквите

# 418
Здравейте, моля ви за мъничко помощ.
Купихме си ей така набързо една машина за хляб без много много да избирам и да търся определени модели.
Моята е Imetec BM1 Dolcevita 7141
http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1116173
Италианска е марката, доколкото знам. Правят още други малки домакински уреди.
Но за съжаление никъде не намирам повече инфо за машинката, както видях и в една друга тема, също се споменава че превода и упътването са зле и много се съмнявам да правя каквото и да било от там.
Но засега първите 2 опита са ми успешни, благодарение на рецептите които взех от тук - идеално замеси и изпече на програма 1.  Grinning
Странното на тази машина е че грамажите са 600 и 900, за разлика от други машини.
Някой запознат ли е повече с тази марка и модел хлебопекарна?

# 419
  • София
Каква е тайната на хляба с по-меки кори?
В машината винаги става с дебели и твърди кори, които се ядат само горещи. Рецептата, която ползвам е от книжката: 330 вода, 500гр брашно. Дори при добавянето на яйце, прясно или кисело мляко, пак се получава същото.

Общи условия

Активация на акаунт