МАШИНА ЗА ХЛЯБ-43 тема

• 67 914
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
някой купувал ли е ръжено-пшеничното брашно на Техра ? сега гледам че пише , че било готова смес за домашен хляб. интересува ме дали струва 3.40 лв както го пише ? ако е така ще си тегля  #2gunfire
дайте спешен отговор преди да съм посегнал към чифтето.

пп. мале бонгоооо , стана за смех  hahaha

Аз съм купувала. Нямам спомен за цената, но не ми хареса изобщо. Не е хубаво.
Аз да попитам - някой ползвал ли е хлебопекарна Нео ВМ 500 и ако може да сподели мнение. Трябва да купувам няколко подаръка за Коледа и май само това ми е по джоба, но съм много скептична към марката.

# 496
Аз съм купувала. Нямам спомен за цената, но не ми хареса изобщо. Не е хубаво.
Аз да попитам - някой ползвал ли е хлебопекарна Нео ВМ 500 и ако може да сподели мнение. Трябва да купувам няколко подаръка за Коледа и май само това ми е по джоба, но съм много скептична към марката.
малееее как съм се прецакал  newsm78 да има дам 3.40 лв  #2gunfire
не мога да го преживея  Joy

# 497
  • София
  Бялото NEO BM-201  е моят Rhonson  newsm78!Абсолютно същата е, само името e различно.

# 498
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Савина, аз ползвам вече втора година Нео BM301 (http://shopix.bg/NEO-BM-301-mashina-za-prigotviane-na-hliab ) и съм много доволна от машинката. Купих я за 59 лв. и реших, че макар и немаркова, за тази цена не рискувам особено. Много съм доволна, работи си хайванчето, правя си хляб редовно, меся тесто за козунаци, тутманици, пити и мекици.
Не знам моделът 500 какъв е, но марката Нео върши работата.  Peace

# 499
Здравейте  Party
Не знам дали е правилното място да задам въпроса си  newsm78
Имам хлебопекарна АЛЯСКА и съм много доволна, но за сега съм правила само хляб.
Интересува ме дали може да се ползва за кексове, козунак или пандишпан въпросната пекарна?

# 500
Здравейте  Party
Интересува ме дали може да се ползва за кексове, козунак или пандишпан въпросната пекарна?
да,може
на първа страница от темата може да намериш и рецепти   bouquet

# 501
Здравейте  Party
да,може
на първа страница от темата може да намериш и рецепти   bouquet

Благодаря, разгледах рецептите/има страхотни/, но никъде не е отбелязано в какъв модел хлебопекарна са правени/ с малки изключения/, а мен това ме интересува  Crazy

# 502
Благодаря, разгледах рецептите/има страхотни/, но никъде не е отбелязано в какъв модел хлебопекарна са правени/ с малки изключения/, а мен това ме интересува  Crazy
а сега де .....  newsm78
да си виждала рецепти ,независимо за манджи или тестени изделия, да пише на каква печка или котлон се правят ???

# 503
vany666 пандишпан се прави с миксер. Не мисля, че е много подходящо бъркането му в хлебопекарна или печенето му в такава. Даже в някои рецепти се бият отделно белтъци и жълтъци.

Имам една много "марзелашка" рецепта за пандишпан и всеки път си става

4 яйца  хубаво разбити с миксер  към тях се прибавя и 1 чаена чаша захар(100мл приблизително) и се разбива още и след това и  1 чаена чаша брашно и пакетче бахпулвер и тя се разбива до получаването на хумогенна смес. После се пече в предварително награта фурна около 180 градуса и става сравнително бързо за около 20 мин.

Всеки път ми се получава този пандишпан и е идеален за блатове за торта. Аз често разпределям сместа в две тави с диаметър около 20-22 см и така едновременно ми стават и двата блата.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 11:22 от sinapovaaya

# 504
  • Пловдив
Здравейте!
Не съм правила досега пандишпан, така че извинете, ако звучи лаишко - какво се прибавя всъщност, захар ли, мляко?
4 яйца  хубаво разбити с миксер  към тях се прибавя и 1 чаена чаша (100мл приблизително) и се разбива още и след това и  1 чаена чаша брашно и пакетче бахпулвер и тя се разбива до получаването на хумогенна смес.
А за рецептите - наистина стават за всяка марка, просто си следи твоята какво тесто "предпочита" - моята Ронсън обича малко по-мекичко Wink

# 505
Сори забравила бях да пиша какво се слага сега го добавих извинявам се. Та пандишпана е яйца захар брашно и някои лаици като мен слагат и бахпулвер за по сигурно.

Писала съм колкото да те предпазя от грешка да опиташ да го правиш в хлебопекарна, защото няма да стане

На мен пък не ми се получават содените питки. Рецепти с кисело мляко и сода без мая. Някой от вас, ако сподели тънкости по печене и програма ще съм му много благодарна

# 506

Имам една много "марзелашка" рецепта за пандишпан и всеки път си става

4 яйца  хубаво разбити с миксер  към тях се прибавя и 1 чаена чаша захар(100мл приблизително) и се разбива още и след това и  1 чаена чаша брашно и пакетче бахпулвер и тя се разбива до получаването на хумогенна смес. После се пече в предварително награта фурна около 180 градуса и става сравнително бързо за около 20 мин.

Всеки път ми се получава този пандишпан и е идеален за блатове за торта. Аз често разпределям сместа в две тави с диаметър около 20-22 см и така едновременно ми стават и двата блата.
newsm10

аз напоследък само меся в моята хлебопекарна, а пека в печката...Доволна съм от универсалното брашно на София мел / по-напред някой питаше дали няма добавки в него,че прекалено бухвало, но аз съм доволна/

# 507
  • София
  Ей го, първият ми хляб, опря в капака, та допичах на горен реотан в печката. Хем изпуснах пакетчето с мая, та половината се изсипа на земята и само с половин пакетче мая месих и пак опря.

Честит празник на всички празнуващи!  bouquet

# 508
Лелеее браво!

# 509
  • София
Мерсии, не ми харесва,че не се пече отгоре, но му намерих цаката за хубав вид.

Общи условия

Активация на акаунт