МАШИНА ЗА ХЛЯБ-43 тема

  • 67 914
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
  • Мнения: 9 790
някой купувал ли е ръжено-пшеничното брашно на Техра ? сега гледам че пише , че било готова смес за домашен хляб. интересува ме дали струва 3.40 лв както го пише ? ако е така ще си тегля  #2gunfire
дайте спешен отговор преди да съм посегнал към чифтето.

пп. мале бонгоооо , стана за смех  hahaha

Аз съм купувала. Нямам спомен за цената, но не ми хареса изобщо. Не е хубаво.
Аз да попитам - някой ползвал ли е хлебопекарна Нео ВМ 500 и ако може да сподели мнение. Трябва да купувам няколко подаръка за Коледа и май само това ми е по джоба, но съм много скептична към марката.

# 496
  • Мнения: 7 779
Аз съм купувала. Нямам спомен за цената, но не ми хареса изобщо. Не е хубаво.
Аз да попитам - някой ползвал ли е хлебопекарна Нео ВМ 500 и ако може да сподели мнение. Трябва да купувам няколко подаръка за Коледа и май само това ми е по джоба, но съм много скептична към марката.
малееее как съм се прецакал  newsm78 да има дам 3.40 лв  #2gunfire
не мога да го преживея  Joy

# 497
  • София
  • Мнения: 15 849
  Бялото NEO BM-201  е моят Rhonson  newsm78!Абсолютно същата е, само името e различно.

# 498
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
  • Мнения: 728
Савина, аз ползвам вече втора година Нео BM301 (http://shopix.bg/NEO-BM-301-mashina-za-prigotviane-na-hliab ) и съм много доволна от машинката. Купих я за 59 лв. и реших, че макар и немаркова, за тази цена не рискувам особено. Много съм доволна, работи си хайванчето, правя си хляб редовно, меся тесто за козунаци, тутманици, пити и мекици.
Не знам моделът 500 какъв е, но марката Нео върши работата.  Peace

# 499
  • Мнения: 287
Здравейте  Party
Не знам дали е правилното място да задам въпроса си  newsm78
Имам хлебопекарна АЛЯСКА и съм много доволна, но за сега съм правила само хляб.
Интересува ме дали може да се ползва за кексове, козунак или пандишпан въпросната пекарна?

# 500
  • Мнения: 7 779
Здравейте  Party
Не знам дали е правилното място да задам въпроса си  newsm78
Имам хлебопекарна АЛЯСКА и съм много доволна, но за сега съм правила само хляб.
Интересува ме дали може да се ползва за кексове, козунак или пандишпан въпросната пекарна?
да,може
на първа страница от темата може да намериш и рецепти   bouquet

# 501
  • Мнения: 287
Здравейте  Party
Не знам дали е правилното място да задам въпроса си  newsm78
Имам хлебопекарна АЛЯСКА и съм много доволна, но за сега съм правила само хляб.
Интересува ме дали може да се ползва за кексове, козунак или пандишпан въпросната пекарна?
да,може
на първа страница от темата може да намериш и рецепти   bouquet





Благодаря, разгледах рецептите/има страхотни/, но никъде не е отбелязано в какъв модел хлебопекарна са правени/ с малки изключения/, а мен това ме интересува  Crazy

# 502
  • Мнения: 7 779
Благодаря, разгледах рецептите/има страхотни/, но никъде не е отбелязано в какъв модел хлебопекарна са правени/ с малки изключения/, а мен това ме интересува  Crazy
а сега де .....  newsm78
да си виждала рецепти ,независимо за манджи или тестени изделия, да пише на каква печка или котлон се правят ???

# 503
  • Мнения: 307
vany666 пандишпан се прави с миксер. Не мисля, че е много подходящо бъркането му в хлебопекарна или печенето му в такава. Даже в някои рецепти се бият отделно белтъци и жълтъци.

Имам една много "марзелашка" рецепта за пандишпан и всеки път си става

4 яйца  хубаво разбити с миксер  към тях се прибавя и 1 чаена чаша захар(100мл приблизително) и се разбива още и след това и  1 чаена чаша брашно и пакетче бахпулвер и тя се разбива до получаването на хумогенна смес. После се пече в предварително награта фурна около 180 градуса и става сравнително бързо за около 20 мин.

Всеки път ми се получава този пандишпан и е идеален за блатове за торта. Аз често разпределям сместа в две тави с диаметър около 20-22 см и така едновременно ми стават и двата блата.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 11:22 от sinapovaaya

# 504
  • Пловдив
  • Мнения: 13
Здравейте!
Не съм правила досега пандишпан, така че извинете, ако звучи лаишко - какво се прибавя всъщност, захар ли, мляко?
4 яйца  хубаво разбити с миксер  към тях се прибавя и 1 чаена чаша (100мл приблизително) и се разбива още и след това и  1 чаена чаша брашно и пакетче бахпулвер и тя се разбива до получаването на хумогенна смес.
А за рецептите - наистина стават за всяка марка, просто си следи твоята какво тесто "предпочита" - моята Ронсън обича малко по-мекичко Wink

# 505
  • Мнения: 307
Сори забравила бях да пиша какво се слага сега го добавих извинявам се. Та пандишпана е яйца захар брашно и някои лаици като мен слагат и бахпулвер за по сигурно.

Писала съм колкото да те предпазя от грешка да опиташ да го правиш в хлебопекарна, защото няма да стане


На мен пък не ми се получават содените питки. Рецепти с кисело мляко и сода без мая. Някой от вас, ако сподели тънкости по печене и програма ще съм му много благодарна

# 506
  • Мнения: 1 111

Имам една много "марзелашка" рецепта за пандишпан и всеки път си става

4 яйца  хубаво разбити с миксер  към тях се прибавя и 1 чаена чаша захар(100мл приблизително) и се разбива още и след това и  1 чаена чаша брашно и пакетче бахпулвер и тя се разбива до получаването на хумогенна смес. После се пече в предварително награта фурна около 180 градуса и става сравнително бързо за около 20 мин.

Всеки път ми се получава този пандишпан и е идеален за блатове за торта. Аз често разпределям сместа в две тави с диаметър около 20-22 см и така едновременно ми стават и двата блата.
newsm10

аз напоследък само меся в моята хлебопекарна, а пека в печката...Доволна съм от универсалното брашно на София мел / по-напред някой питаше дали няма добавки в него,че прекалено бухвало, но аз съм доволна/

# 507
  • София
  • Мнения: 15 849
  Ей го, първият ми хляб, опря в капака, та допичах на горен реотан в печката. Хем изпуснах пакетчето с мая, та половината се изсипа на земята и само с половин пакетче мая месих и пак опря.



 Честит празник на всички празнуващи!  bouquet





 

# 508
  • Мнения: 224
Лелеее браво!

# 509
  • София
  • Мнения: 15 849
Мерсии, не ми харесва,че не се пече отгоре, но му намерих цаката за хубав вид.

Общи условия

Активация на акаунт