Колко често си боядисвате косата

• 13 962
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
да ползваш крем боя, която е в прозрачен флакон

когато ползвах такава - на флакона (цилиндрично, прозрачно шишенце) с перманентен маркер отбелязвах средата и отливах само 1/2  Peace

# 61
a.l.e.n.a, благодаря, не ми беше хрумвало. Коя марка е с такива шрозрачни шишенца?

# 62
  • в 1001-та нощ
примерно лореал екселенс - тя е за покриване на бели коси, също лоерал преференс, но тя не е предвидена да покрива бели коси  Peace

сигурно има и други марки  Peace

# 63
Да побутна темата , че и мен ме интересерува това в момента
Аз се боядисвам на месец някъде , но се чудя много ли е нормално ли е...

# 64
Аз вече се боядисвам два пъти в годината и съм много доволна от този факт  Laughing

# 65
  • София
Да побутна темата , че и мен ме интересерува това в момента
Аз се боядисвам на месец някъде , но се чудя много ли е нормално ли е...

Според мен си е нормално, аз се боядисвам на 3-4 седмици.

# 66
Боядисвам си само корените през 27,28 дена.Използвам Syoss и косата ми се чувства и изглежда страхотно.

# 67
На месец и половина, понякога 2 месеца я боядисвам.

# 68
Боядисвам си само корените през 27,28 дена.Използвам Syoss и косата ми се чувства и изглежда страхотно.
Като са само корените надолу косата ти не изсветлява ли  Thinking и аз съм си мислела само корените да мацам , че съм и с черна коса , ама все се разколебавам

# 69
боядисвам се на месец и половина-два....косата ми расте бързо,но неискам да я съсипвам..нямам бели косми..

# 70
Веднъж месечно се боядисвам. Когато се правех черна,мажех само корените. Надолу нямаше нужда,цвета беше наситен и блестящ. Сега съм по-светла и нанасям на цялата коса.

# 71
И аз вече имам много бели коси и от няколко години се боядисвам. Не ми се иска да го правя по принцип, но след около два месеца и нещо небоядисване не мога да си гледам косата, много ме дразни. Косата ми е гъста, чуплива, много тъмнокестенява и доста й личи. Минах (преди доста години всъщност) от къна, която белите ги правеше светлоруси, през безамонячните бои на Лореал и Шварцкопф от масовата козметика, за да стигна до безамонячната на Vitality's Tone. Последната я използвам вече ок. 2 години и освен, че цветът много съвпада с естрествения ми, това което много ми харесва е, че не пада толкова лесно и не става рижава, както с другите споменати бои. Като козметика (шампоан, маска etc.) използвам серията на Макадамия, която много добре я подхранва и омекотява и в същото време се води color safe. От време на време слагам и разни ампулки, основно ботокса на Лореал. Засега съм доволна. Simple Smile

# 72
От около 2 г. си боядисвам косата на 2-3 месеца, понякога и по-рядко.
Големият парадокс обаче е, че преди това се боядисвах минимум 1 път в месеца и косата ми растеше по-бързо и изглеждаше по-добре, независимо че се изрусявах. Въпреки агресивното третиране с блондори в продължение на повече от 10 г., сега на 33 г., имам 10-тина бели косъма, а мои приятелки, които никога не са се боядисвали са със значително по-бяла коса.
Сега, като като смениях цвета си с близък до естествения - кестеняв, както казах се боядисвам 1 път на 2-3 месеца, но косата ми изглежда много изтощена (или поне по-изтощена от периода, в койт обях руса), оплита се в краищата, изобщо ако не съм със сешоар, приличам на ритана зелка в главата.
Дали има и друга от вас, при която по-честото и агресивно третиране, да прави косата й по-добре изглеждаща, или просто аз някъде греша?

# 73
От около 2 г. си боядисвам косата на 2-3 месеца, понякога и по-рядко.
Големият парадокс обаче е, че преди това се боядисвах минимум 1 път в месеца и косата ми растеше по-бързо и изглеждаше по-добре, независимо че се изрусявах. Въпреки агресивното третиране с блондори в продължение на повече от 10 г., сега на 33 г., имам 10-тина бели косъма, а мои приятелки, които никога не са се боядисвали са със значително по-бяла коса.
Сега, като като смениях цвета си с близък до естествения - кестеняв, както казах се боядисвам 1 път на 2-3 месеца, но косата ми изглежда много изтощена (или поне по-изтощена от периода, в койт обях руса), оплита се в краищата, изобщо ако не съм със сешоар, приличам на ритана зелка в главата.
Дали има и друга от вас, при която по-честото и агресивно третиране, да прави косата й по-добре изглеждаща, или просто аз някъде греша?

При мен е общо взето същото.Като бях руса,косата ми изглеждаше супер.Вярно,че косъмът беше по-изгорял и стоеше някакси твърд.Оформяше се лесно и стоеше много добре,въпреки,че не беше някаква мека.Но тогава ходех и изправена,та може и затова да е било.

Сега съм тъмно русо-кестеняво.Но не я изправям,а напротив,мачкам я с дифузер и я тупирам отгоре,за да стане като грива,че става по-бързо  Laughing Както казах я боядисвам доста рядко.Косъмът си е все още изгорял надолу,но понеже е някакси по-мека отпреди се оплита и стои една такава никаква  Thinking а като я изправя с еомазнява за нула време.Отгоре е по-сплескана/където е естествената и боядисаната в по-тъмно  ест.основа/,а надолу е по-бухнала,именно,защото е по-изгоряла от предишното русо.

Като бях руса почти не се омазняваше и си стоше идеално след прическа,дори и да не е измита  Embarassed А сега след 2 дена не прилича на нищо  Rolling Eyes

# 74
Косъмът си е все още изгорял надолу,но понеже е някакси по-мека отпреди се оплита и стои една такава никаква  Thinking а като я изправя с еомазнява за нула време.Отгоре е по-сплескана/където е естествената и боядисаната в по-тъмно  ест.основа/,а надолу е по-бухнала,именно,защото е по-изгоряла от предишното русо.

Като бях руса почти не се омазняваше и си стоше идеално след прическа,дори и да не е измита  Embarassed А сега след 2 дена не прилича на нищо  Rolling Eyes
Много точно си го описала. Не знам защо някои казват, че по-хубава от естествената коса няма. При все, че моята е доста гъста и със здрав и плътен косъм, на нищо не прилича когато не е боядисана.
Точно заради това, сега съм решила малко да се изсветля - в момента съм между 6 и 7. Искам да постигна 8-мица. Така хем няма да е толкова голяма разликата между новоизрастнали корени и дължини, хем косата ще ми е в по-добро състояние.

Общи условия

Активация на акаунт