След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511
В клипчето много често се чува думата dayan. Гугъл казва, че означава сила. Не знам точно за какво се пее в песента, но мелодията, настроението, което ми създава е в пълен унисон с кадрите от любимата приказка. И Берг, и Халит имат своите филми след "1001 нощ". Въпросът е, че за мен никога нищо няма да бъде същото след този филм. Каквито и бюджети да се отделят за следващите им проекти, на каквато и тема да са те, какъвто и рейтинг да имат, чувството, което предизвиква в душата ми любовта на Онур и Шехерезада, си остава различно като дълбочина и сила и единствено и неповторимо. Както казва Стефи, заради този Халит сме в темата. Заради любовта от филма и живота. Мари,   bouquet!

# 512
Варна,  Hug! Ще ми бъде безкрайно интересно да ни разкажеш за всички подробности около интервюто с Халит довечера! Hug
Светле,    bouquetHug! Не съм изгледала серията, но предстоят много почивни дни. Част от тях ще посветя на себе си.  Laughing
Краси, нека е здрава, щастлива и обичана твоята внучка! Всеки ден да й носи късмет и успех! Hug Hug

Хубав ден на всички!

# 513
  • Plovdiv
Майдрийм,  клипчето е с много силен текст на песента .
Ето още едно със същата песен,
а под него, като се натисне "показване на още "
има самия текст на турски и английски -

DAYAN GÖNLÜM
http://www.youtube.com/watch?v=m8C-zg74Fe4

# 514
Мари, благодаря за линка. Във вибокса открих песента с превод на български.

# 515
Mydream...както винаги с много точен и силен изказ. Hug Hug Hug
Ами като се замисля-никой друг филм след 1001 нощ не ме е завладявал така.Интересни са ми и други филми,но ....не оставят такива следи след себе си.

КРАСИ...НЕКА ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ВНУЧКА ТИ.ПОЖЕЛАВАМ И ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА,ДА СЕ СБЪДНАТ МЕЧТИТЕ И И ЕДНА "ХАЛИТОВА/ОНУРОВА" ЛЮБОВ/АКО ОЩЕ НЕ Я Е  СРЕЩНАЛА/.

# 516

Ами като се замисля-никой друг филм след 1001 нощ не ме е завладявал така.Интересни са ми и други филми,но ....не оставят такива следи след себе си.

И за мен е така,Стеф! Hug Hug Hug

# 517
Мар Томова,благодаря за всичко,което си открила и споделила!  bouquet

# 518
  • София
СТЕФ,благодаря ти за пожеланията,дано да се сбъднат,има такива знаци,но ....тя си знае Joy Joy

# 519
Краси,на твоето пораснало момиче пожелавам здраве и късмет !
Нека в дните й има много обич и щастие!

# 520

Един чудесен колаж от хърватския форум!

# 521

Видеото от пресконференцията с Халит

Въпросът е зададен на гръцки. Според според превода на английски репортерите питат: След “1001 нощ” много жени ви възпримем като секс символ. Как Вие гледате на това. Какво е отношението на Бергюзар към интереса на женската аудитория към Вас?

Най-напред “добре заварили”! Благодаря ви за последния въпрос. Както вие казахте с “1001 нощ” много хора ни заобичаха- и мен, и Бергюзар. И в родната ни страна се увеличи броят на хората, които ни обичат. Ако трябва да премина към темата за секс символа, ще кажа, че за мен нищо не се е променило. Защото  тези хора виждат в мен сега това, което щяха да видят и преди, ако ме познаваха по-рано. Аз съм си същия, водя същия начин на живот. Популярността, натрупана с “1001 нощ”, не ме е променила. Другооо…

Преводачката подсказва: За Бергюзар…

Халит: А, да, ако говорим за Бергюзар…Много обичам Бергюзар, тя също много ме обича. Освен това си имаме и нашия син Али. Надявам се ръка за ръка, заедно с нашия син, да изживеем още по-хубави дни и вие да бъдете свидетели на това.

# 522

И за мен е така,Стеф! Hug Hug Hug
Напълно споделям вашето мнение - вълшебен сценарий, чудесна игра на Х&Б  bouquet

# 523

# 524
Варна,много ти благодаря за превода -за всичко! Heart Eyes Hug Hug
Такъв си е Халит-скромен,здраво стъпил на земята!
А думите му за Берг и Али прочетох с голямо удоволствие-
дано винаги бъдат заедно и дните им да са изпълнени с много щастие!
Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт