След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Plovdiv
Тук вече са качени частите на новата серия - с много добро качество!

http://dizibizde.net/muhtesem-yuzyil-25bolum-izle-14-eylul-2011-kisim-1.html

# 92
Марман ,Мар Благодаря за Линка ,който ми подадохте.И при мен накъсваше.
Благодаря и за "изловения" образ на великолепния Султан.
Фреш   винаги ми е много приятно когато си наблизо.

Пропуснах да преведа за Матракчи:
При Султана той каза ,че лично е довел Виктория и че много го е срам ,че е подвел Ибрахим паша и че моли за наказание защото не може да живее с този срам.
Това допадна на султана и той го остави на Ибрахим.
Ибрахим къмМатракчи: Витория е жива- Ти трябва да изпълниш присъдата й.
матракчи: как ммога да я пожертвам Паша?!
Ибрахим : това е твото наказание - Да накажеш нея - Ти ще избереш6 как.
При Виктория : Виктория Насу ефенди - прости ми - Не исках нищо лошо да ти причиня.
Ще ме убият. Спаси ме ,моля те. Нека избягаме........
Матракчи: Ще те спася Виктория......

# 93
От малкото,което зърнах в новия фрагман,нещо се случва със султана-свлече се бавно от коня,изглежда го раниха.
Появи се и Бурак-и аз като марман все още не съм запомнила името на героя му. Laughing

# 94

Ибрахим къмМатракчи: Витория е жива- Ти трябва да изпълниш присъдата й.
матракчи: как ммога да я пожертвам Паша?!
Ибрахим : това е твото наказание - Да накажеш нея - Ти ще избереш6 как.
При Виктория : Виктория Насу ефенди - прости ми - Не исках нищо лошо да ти причиня.
Ще ме убият. Спаси ме ,моля те. Нека избягаме........
Матракчи: Ще те спася Виктория......[/b][/color][/size]
Колко  е зловещо всичко,което става!
Една след друга по-жестоки  ситуации-Хюрем срещу Лео,после Матракчъ срещу Садъка..
Мисля,че скоро ще започне началото на края за Ибрахим...

# 95
  • Plovdiv
Даная,

# 96
  • Plovdiv

От малкото,което зърнах в новия фрагман,нещо се случва със султана-свлече се бавно от коня,изглежда го раниха.
Появи се и Бурак-и аз като марман все още не съм запомнила името на героя му. Laughing
Със сигурност не е припаднал като Хюрем! Joy Joy Joy

# 97
# 98
  • Plovdiv
                                            Muhteşem Yüzyıl 26.Bölüm Fragmanı

# 99
  • Plovdiv
Може да гледате ВВ - 25 епизод и в youtube

http://www.youtube.com/user/VideosHDFilm#p/u/9/Qk09kJK9IdI

# 100
  • София
                    Добро  утро  newsm51    love001  love001

Снощи нямах възможност да гледам ,но току що по Дизи  изгледах серията #Crazy Blush
Н я м а м  д у м и   #Crazy  С т р а х о т н а   и г р а  на всички!!!  

А  ХАЛИТ  наистина е  ВЕЛИКОЛЕПЕН Heart Eyes Hug  ОКАН -  достоен партньор ,а Ибрахим - Г А Д Ю К А Sick Мисля,че тази серия е снимана преди отпуската,защото Мери е още "пухкава"в сравнение с последните снимки,но видно е,че от сега нататъка едва ли ще чуваме предишния и смях....
/м н о г о  ми липсва  ч а ш к а  на Хю newsm78 Joy/  baby_neutral baby_neutralдано произведат-заслужава и тя да има baby_neutral baby_neutral Joy Joy,също и по новичка на СС baby_neutral

П р и я т е н   д е н    newsm51 smile3525  love001 newsm51 smile3525

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 08:12 от krasminikif

# 101
  • София
Danaya33,Б Л А Г О Д А Р Я ти за превода  newsm51 smile3525  love001  love001

# 102
# 103
ДОБРО УТРО!!!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАЩИ!!

# 104
Добро утро! И аз тази сутрин прехвърлих набързо снощната серия. Отлично играят всички. И монтажът ми се стори по-добър, и режисьорските решения, и подборът на музиката, както и съчетанието й с кадрите. Дано сериалът продължи да е номер едно в сряда вечер.

Едно съобщение от туитър, което се появи вчера, но не го написах, защото в темата вървяха коментарите за ВВ. Да не ви разсейвам.  Grinning

Жената, която го е написал е рекламен агент. Не разбрах от другите й съобщения дали е позната на Б и Х или не.

Туитър:

"На обяд бяхме заедно с Халит Ергенч и съпругата му. Бяхме пленени от тяхната скромност. Любовта между тях е много силна. Дано винаги да бъдат заедно. Халит ни издаде нещо от кухнята на ВВ. Тази седмица ще гледаме битката при Мохач. По време на снимките конете не искали да падат на земята, затова прибегнали до помощта на български  #Crazy дресьори."

Общи условия

Активация на акаунт