След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Plovdiv

Султана: Как можахте принца да загубите?!

# 61

# 62
  • Plovdiv
Стефиии, май успяхме да хванем Султана ... hahahaза снимка! Joy

# 63
  • Атлантис, Галактика Пегас
Слугинята на Махи май няма да я има ровече, след тази музика май свърши нейно присътствие? newsm78

# 64
Хатидже: Валиде с ваше разрешение аз да си отида в моя сарай?
Валиде : В никакъм случай!
Веднъж вече направих тази грешка и знаеш какво стана?! Тук ще живееш докато пашата и Султана се върнат от войната
Хатидже: Но могат месеци да минат..........
Припадна : Бременна е.

# 65
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хатидже е бремена!  Hug Peace

# 66
Нигар при Хюрем:
Хюррем : Ти защо влизаш тук?!
Нигяр : Хатидже е бременна . Исках да ви кажа.......
Хюрем: Добре ,сега си върви!
Нигяр: Султанке извинете ме..........
Хюррем : Невинна била?! Грюх Нямала ?! С врага ми се съюзи . На дявола помагаие. Няма Прошка . Марш от тук и повече очите ми да не те видят!

# 67
Данайче,благодаря ти Hug-поне да ви чета.

# 68
Нигар при Хюрем:
Хюррем : Ти защо влизаш тук?!
Нигяр : Хатидже е бременна . Исках да ви кажа.......
Хюрем: Добре ,сега си върви!
Нигяр: Султанке извинете ме..........
Хюррем : Невинна била?! Грюх Нямала ?! С врага ми се съюзи . На дявола помагаие. Няма Прошка . Марш от тук и повече очите ми да не те видят!

В много лоша позиция е Нигяр-всъщност тя е вече без благодетел..или покровител..

# 69
Гюл ага от Одринския сарай обгрижваше харемо и хвалеше Валиде : Гюл ага : Не си отивай те Валиде .Без вас двореца е празен ,славейте не пеяг в градината ,розите повяхват........
Хатидже: Гюл ага ти да не си поет?!?
Хюррем : Валиде 1колко е грижлим Гюл ага . Не ни ли трябва такъв човет в Истанбулския сарай?!
Валиде : Да ,и на мен ми харесва неговото прислужване . Разбира се да го вземем.

Гюлша помоли Махи за прошка и Махи за сетен път и прости.
Коггато се върна Харема от Одрин Гюлша каза на Махи ,че Гюнихал са я изпратили от двореца и са я омъжили. И на Гюлша предлагали да се омъжи.
Махи: Ами омъжи се ,воже би това е най- правилното решение. Поне от мен ще си по- щастлива-
Гюлша : Не дейте султанки . Моля ви. Не отпращайте робинята си. Нека съм ваша слугиня. Или по добре ме ,убийте!Махи й позволи да остане.

# 70

Стеф -страхотен султан! Heart Eyes

# 71
      Пиша, пиша и..................... сесията изтекла! Mr. Green

Много малко участие на Махи в този епизод! Има-няма  3-4 реплики! Laughing

# 72
Данайче  Hug
Значи Гюлнихал е напуснала двореца-реших,че аз не съм я видяла при толкова прекъсване тази вечер.

# 73
Данайче  Hug
Значи Гюлнихал е напуснала двореца-реших,че аз не съм я видяла при толкова прекъсване тази вечер.

Да Гюлша го каза на Махидевран.
До Хюррем ще осане вероятон Гюл ага.И май се мразят със Сюмбюл

# 74
Дали свърши?

Общи условия

Активация на акаунт