След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Plovdiv

Краси май пак гледа котараците ,  newsm78
затова - от моето кафе ! Heart Eyes

'Bıyıklı adamlar biraz sussun artık'
24/09/2011

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetayV3 … mp;CategoryID=138

# 691
Onu izlemeyi çok seviyorum

23 Eylül 2011

Diziniz neyi anlatıyor?
1940'larda yaşayan dört kişilik bir ailenin hikayesini... Savaş dönemi zorlukları ve aile içi çatışmalar...

Sizin oynadığınız Figen nasıl biri?
Ailenin küçük kızı. Babasını çok seviyor. Ama babanın ilgisi hep ablasına yönelik... Bu da Figen'i her şeyi yapmaya itiyor.

Siz de babanıza düşkün müsünüz?
Hastalık derecesinde değil ama ben de öyleydim. İkiz kardeşlerim var, bizde pasta üçe bölündü. O yüzden kıskançlık nedir bilmiyorum.

Bu kostümlerle kendinizi o yıllardaymış gibi hissediyor musunuz?

Atmosfer, kostüm ve saçlarla ister istemez duruşunuz bile değişiyor.

Projeyi kabul etmenizin sebepleri neydi?
'Küçük Kadınlar'dan sonra dinlendim ve çok proje değerlendirdim. Ama gördüğüm en farklı karakter buydu. Dönem işi olması cezbedici oldu.

Dizinizin diğerlerinden ne farkı var?
1940'larda geçiyor ve görsellik ön planda. Görüntü yönetmenimiz muhteşem.
Sevgiliniz Okan Yalabık da bir dönem dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'da rol alıyor.Farklı dönemler... Fikir alışverişi yapıyoruz.

Pargalı karakterini nasıl buluyorsunuz?
Çok başarılı. Muhteşem tabii ki. Onu izlemeyi çok seviyorum

# 692
# 693
Марман, наистина снимката на Халит на фона на Акропола е уникална ! Peace
Страшно символична е за мен.
И поздрава ти е супер.  Hug Харесвам много Мирей Матьо .
Винаги ми напомня за едно мъничко "врабче" - любимката ми Едит Пиаф.  Heart Eyes

Бялата риза на фона на Акропола е много въздействащо съчетание! Grinning

И символично - Халит величествен като Вечността!! Peace Peace
МАРМАН ,МАРИ,  ФРЕШ,Светли ,Дари - БЛАГОДАРЯ ВИ  за последните  коментари и сники.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 19:52 от Danaya33

# 694

Като детенце е много сладичка!!
  bouquet Hug

# 695
Данайче,за превода,за всеотдайността ти:ommm: omm omm
След като прочетах превода и аз гледах края още веднъж.
Как му лепи на гласа този диалог?Страхотен тембър има!
Марман,Дари,чудесни снимки!Браво!

# 696
# 697
# 698
Марман Hug Hug  bouquet

Ойй, Мерием е била супер сладка... Flutter А защо сега не мога да я харесам грам ooooh!

Марче Hug bouquet
Тези съпруги 14525618 пъти им местиха началото... Ще откажат феновете още преди да е започнал сериала Rolling Eyes

Данайче, мерси за превода Hug Hug Hug

Наде Hug Hug Hug

Баща ми много ме дразни #Cussing out Аз единственото, което правя, е да говоря за Халит и Берги. 50 000 пъти ги карах да гледат някой сериал с мен, вълна ми излезе на езика, обаче те не. Вчера идва и ми казва: Абе чичо ти Иван гледал някакъв султански сериал с Онур. Ти чувала ли си за него Shocked smile3555  
Аа, не бе, 'де ще съм чувала, аз да не да съм му фенка и цял ден да вися по форуми... Banghead Заобиколена съм странни хора  Rolling Eyes Аз като искам да гледа, той не ще, пък сега да съм му била изтеглила сериите #Cussing out Как да не го убия, кажете ми #2gunfire Grinning

Момичета, Краси ми се губи от няколко дни... Някой знае ли къде е??

Hug и   love001 за всички!!

# 699
# 700

Наде,колажите ти са великолепни!  bouquet  bouquet  bouquet
Дари   Hug Laughing,ще стане татко ти фен на Халит,ще видиш! Laughing
марман,едва го познах Мехмет Гюнсюр ! Laughing
Всички снимки,които си постнала ,са много хубави! Hug
А Мерием е била много сладка като малка! Grinning

# 701
Марман Hug Hug  bouquet

Ойй, Мерием е била супер сладка... Flutter А защо сега не мога да я харесам грам ooooh!

Дари , и аз също не я възприемам напълно. Като изключа акцента й  на турски ,който прави образа й на Хюррем / чужденка/ много реалистичен  играта й не ме впечатлява.Тя няма способностите на артистите от турската школа.
Те всички без изключение играят превъзходно - с вербални и не вербални начини на изразяване.Очарователни са.
Само Виктория - Садъка преиграваше и ми беше определено антипатична.

# 702
Даренце,пускай му на тати Сулейман и като му стане фен,
заедно ще го преследвате.Я по добре направо му пусни 24 серия та да стане фен на
 султанката на сърцето му.
  Joy Joy Joy

# 703
Марман Hug Hug  bouquet

Дари , и аз също не я възприемам напълно. Като изключа акцента й  на турски ,който прави образа й на Хюррем / чужденка/ много реалистичен  играта й не ме впечатлява.Тя няма способностите на артистите от турската школа.
Те всички без изключение играят превъзходно - с вербални и не вербални начини на изразяване.Очарователни са.
Само Виктория - Садъка преиграваше и ми беше определено антипатична.

Данайче, сърдечно благодаря за всеотдайността ти!!! newsm51 newsm51 newsm51

Ако имаш време, може ли да погледнеш писмото на Хюррем до Сюлейман. Praynig

# 704
Даренце,пускай му на тати Сулейман и като му стане фен,
заедно ще го преследвате.Я по добре направо му пусни 24 серия та да стане фен на
 султанката на сърцето му.
  Joy Joy Joy

Не, Наде, само си представи баща ми с един от твоите колажи нареден за автограф Joy Joy Joy О, не, не мога Joy Извинете, аз съм ваш фен от БГ, дойдох специално заради вас hahaha
Това и да го видя, по-скоро ще реша, че съм превъртяла, отколкото да го повярвам Grinning Grinning

Той не харесва Берги. Като гледахме ББГ каза, че Джейда била по-хубава... Да бе, грънци Mr. Green  

Данайче Hug Hug Мерито стои като последната селянка на екрана... Няма никакъв аристократичен вид, просто тази роля не и тича много Rolling Eyes Сега изгледах 26 серия. Има някаква промяна, по-добре е от преди, но няма нищо общо с Махито например. Онази жена как стои на екрана, маниера и, походката... (: Това естествено си е мое мнение, нека никой да не ми се сърди Peace Колкото и да отслабва, лицето и стои по един такъв странен начин, все едно е 150кг /само забележи кой обсъжда на хората килограмите ooooh! Grinning /

Общи условия

Активация на акаунт