Професионални серии за коса - 22

• 57 917
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
първият е много хубав и  е с различни степени на фиксация  Peace

не изчетох подробно, че лягам, но утре повече  Peace

# 121
ще чакам  Hug

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 01:02 от elhi4ka

# 122
Благодаря ти за отговорите Алена  Hug и че винаги си толкова отзивчива   bouquet
Аз днес ще поръчам протеина на Giovanni-в момента магнитния не е наличен,така че ще поръчам другия.Както и Магнитния шампоан и балсам.
В каква последователност да ги ползвам с еластисайзъра?Еластисайзър,шампоан,балсам,реконструктор?
Сега се сетих и още нещо,не е ли по-добре вместо серията Кърл Контур да си взема Витамино Колор?И когато не ползвам еластисайзъра да си ползвам нея(шампоан,маска)?

# 123
a.l.e.n.a, след всичките положителни думи за реконструкторите на Джовани си взех копринения http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … 150-ml/20919?at=0. Колко често мога да го слагам и посочените минути ли да стоя? След него да слатам  ли  балсам или маска?
Извинявам се за многото въпроси, но за първи път ще ползвам подобен продукт.

# 124
  • в 1001-та нощ
аз стоия двадесетина минути, през това време на лицето слагам ензимен пилинг гел, а на бедра и седалище правя масаж с вендузи  Peace

ти можеш да си свършиш друга работа - аз илизам от банята и леко подсушавам тялото  Peace

След него не ползваш други продукти с отмиване  Peace направо изплакваш и финиш + стилизиране  Peace

# 125
  • в 1001-та нощ

когато имах къс бретон и озобщо бях с къса коса - издърпвах с четка и сешоар, слагах малко гел да държи кичурите подредено-изправени (черния тафт в квадратната кутия, но не знам още има ли го било е отдавна) и накрая малко лак да фиксира - нек лак - който държи косата гъвкава и после може да се разреши

трябва да се ползват много малко количество гел - буквално на върха на пръстите, разтрива се между тях и с пръсти минаваш от корена към дължините, като придаваш формата - с бързи, резки движения  Peace

след това малко лак - просто да фиксира леко

на другия ден - леко навлажняваш ръцете и пак пооправяш - гел си има, нов гел не ползваш, и може пак малко лак  Peace

на третия ден вече миех  Peace

от лилавия лак - пробвай с тройка - двойката е много слаб - може да не ти хареса  Peace ако ти е слаб, другия път - четворка  Peace

# 126
  • в 1001-та нощ
Danito:)  Peace шампоана и балсама - не съм ползвала  newsm78 ще очаквам твоите отзиви, много се надявам да ти харесат  Heart Eyes

дай линкове към продуктите, за да видя кое точно вземаш  Peace

от грижата с отмиване - ползвай само 1 продукт - само балсам, или само маска, или само реконструктор, едо=инствено, ако ползваш концентрат - след него можеш да ползваш и балсам, маска ....

последователност => еластисайзер, шампоан, грижа с отмиване (маска или балсам или реконструктор), финиш

витамино колор е лека серия - подобно на кърл контур, няма да утежни косата  Peace

еластисайзер не се ползва на всяко измиване  Peace освен, ако няма нужда, но веднъж на две седмици е добре  Peace при нужда - през няколко измивания; на всяко измиване може само - ако си убедена, че има нужда и ти действа добре  Peace в смисъл - не в общия случай, а при конкретен такъв  Peace

# 127
Алена това са шампоана и балсама:
http://www.iherb.com/Giovanni-Magnetic-Energizing-Shampoo-8-5-fl … -250-ml/6415?at=0
http://www.iherb.com/Giovanni-Magnetic-Restruxturing-Conditioner … -250-ml/6413?at=1
Засега поръчвам тези с реконструктура от другата серия.Като него ще го редувам с балсама.
А еластисайзъра на две седмици веднъж.
Ще помисля дали да поръчам кърл контур или витамино колор.
Според теб дали е задължително шампоана и балсама на джовани да ги редувам с други или на първо време мога да ползвам само тях?
Сега гледах рибката,след обновяването не мога да намеря инфо за доставката,над каква сума беше безплатна,а ако не достигнеш безплатната колко беше?

# 128
  • в 1001-та нощ
според мен не бързай с друга поръчка - виж тези как ще ти се отразят и ка ще преобразят косата ти и според новите й нужди след време - ще въведеш и нови продукти

аз имам чувството, че никога няма да ми омръзнат, но да видим  Peace

за финиш какво си предвидила Peace

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 10:47 от a.l.e.n.a

# 129
Добре,ще те послушам  Hug
Тъкмо за финиш разглеждах.Затова и попитах за рибката.Мислех еластисайзъра да взема от feelunique ,но пък там няма CHI.А в рибката пък в момента няма обикновения еластисайзър.А ми се искаше двете неща от едно място да ги поръчам.
Можеш ли някакъв друг да ми предложиш?

# 130
  • в 1001-та нощ
виж и в лукфантстик  Peace там има ЧИ  Peace

# 131
О да него го бях забравила  Crazy
Има ги и двете неща   Peace
Това беше коприната нали http://www.lookfantastic.com/hair/chi/infra/chi-silk-infusion-si … asket_item=39400#
Да не объркам нещо Simple Smile

# 132
  • в 1001-та нощ
да  Peace

от нея много малко - разтрито между дланите и леко масажираш дължините  Peace

# 133
Благодаря Алена за всичко  Hug
Днес ще поръчам и ще се включа вече с отзиви  Peace

# 134
  • в 1001-та нощ
 Hug успех  Peace

Общи условия